icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

darinkazv
17. aug 2011

@ivucha2 no, ak je to len z tepla a ty málo piješ, tak je to nedostatok tekutín. už horšie by bolo, keby to bolo kvôli tehu. tam by ti už len dr. vedela nejako poradiť, pomôcť 😉

darinkazv
17. aug 2011

@maxara 😀 😀 😀

adik109
17. aug 2011

ahojte kočky, tak aj ja sa k vám pridávam, dnes nám dr. potvrdila tehu a termín máme 6. 4. 🙂 Je to naše prvé bábo tak dúfam že to do toho apríla doklepeme v poriadku 🙂

mia78
17. aug 2011

@maxana nerátala som lunárny, a o tom tvarohu tiež počujem prvý raz potom vyskúšam lebo ku koncu my vždy nohy napuchnú.........@pata31 podla toho tiež vychádza dievča ale v podstate mi je to jedno................@ivucha2 a kde chodíš k dokymu či nebudeme vedla seba vysedávať a nevedieť už sami to stalo predtým ...a ja budem mať termín od 1 do 11 lebo pojdem sekciou tak uvidím ako doky zariadi............

maxara
17. aug 2011

@mia78 no tak vyskusaj 😉 mne pri Ninke puchli nohy tak, ze ani tvaroh ani nic nezaberalo, uz ani moduretic ma neodvodnil.. 😖

lenka112
17. aug 2011

@maxara V našom prípade je David často sklonovane meno, kedze ide z generácie na generáciu 🙂
@hviezdickamaria To je skvelé, mám 8 a pol mesačného syna 🙂 A v Prešove máme viac menej dočasný pobyt, vačšinou sme u svokry v SO. 🙂

katkarv
autor
17. aug 2011

@maxara nebola som,bolesti nemam.Je to fakt len malo a hnede takze to necham tak.

maxara
17. aug 2011

@lenka112 u nas nie je ziadne take meno, co sa dedi.. 😒 ze by som ho vyuzila a zvalila na predkov 😅

@katkarv a teda cakas az do toho 10tt?

mia78
18. aug 2011

dobre ránko, mne je od večera tak zle že tak mi ešte nebolo dnes asi nič nespravím 😒

78janka
18. aug 2011

Ahojte žienky,ja sa dnes po týždni konečne cítim,že by mohlo byť dobre.Že by som zvládla aj nejaký nákup deťom do školy?My máme mená Lujza a Hugo.Aj keď môj mangel so Sárinkou nesúhlasia s Hugom.Či to bude chlapec ale dievčatko bude to taký náš benjamínček. Len nech to všetko dobre zvládneme,treba myslieť optimisticky a teškať sa.Tak nám všetkým prajem dobru náladu a veľa milých ľudí okolo nás.

urma
18. aug 2011

Ahojte, sa tu dost stazujete, ako vam je zle a tak..jasne, ze kazda sme ina, ale ma zaujima, ci ked mi nie je v 5 tt. skoro nic nicovate, tak kedy by to teoreticky mohlo prist? Od kedy sa vam napr. "prihorsilo"? Je to moje prve tehu, tak netusim, co ma caka 😅 Ale keby aj mne je citelne zle, aspon by som si bola ista, ze som stale tehotna....Takto mam strach, co vobec som. Zatial mam 3 testy spravene, ciarka pekne silnela, tak snad to nie je len daky "zart" lebo velmi sa tesime obaja.

78janka
18. aug 2011

@urma ahoj pri prvom som ani ja nevedela čo je to tehotenstvo,bolo to úplne super,cvičila som, chodila do práce,všetko som si užívala.Pri druhom to bolo niečo iné,a tretie tak to je iné cafe.Takže sa teškaj, hladkaj bruško, a ver že všetko je dobré.

urma
18. aug 2011

78janka tak ja sa zas strasne strachujem, takze nieco take ako cvicenie ma ani nenapadlo 🙂 Velmi dlho a intenzivne sme sa snazili o tie // vratane IUI a teraz to prislo po svadobnej ceste 😀 ako z dakej telenovely.
Bojim sa skoro aj kychnut 😝 alebo zdvihnut balenie mineralky, pobehnut...viem, ze to prehanam, viem to este len od vikendu a pripada mi ako keby som uz aspon 2 mesiace tohotna. Mam to skratka stale na pamati a neviem sa prepnut do normalneh bezneho zivota 😎 nieto este uzivat.

lenka112
18. aug 2011

@maxara No nieže by David bolo škaredé meno, ale prenechám ho bratom, nech drobec zdedí aj priezvisko, ja chcem pre svoje dieťatko niečo originálne, čo ešte v rodine nemáme 🙂

takitak
18. aug 2011

ahojte

práve som sa vrátila od lekára. srdiečko bije nádherne, máme nožičky, hlavičku a prdelku ako sa lekár vyjadril. na to že mi nič nie je povedal, že či by som chcela aby mi bolo ... takže zatiaľ vyzerá všetko v poriadku. dostala som aj tehu knižku... a sme šťastníííííííí
v skratke môj príbeh čo som Vám sľúbila ... o mimčo sa snažíme 5 rokov. mám nepriechodné vajcovody, PCO a iné nálezy ... tkaže otehotnieť sponánne e-e. takže som asbolvovala 14 neúspešných pokusov o umelé oplodnenie so všetkými možnými stimuláciami,hyperstimuláciou a inými komplikáciami ... v máji po neúspechu sme si povedali, že si dáme pauzu a vrátime sa do CAR až v jeseni. nehovorím, že som nepočítala plodné dni, ale manžel bol mesiac preč a v júli prišiel na jediný večer... potom sme cestovali do teplých krajín na dovču, takže let, všetky vodné športy, hrozné dopravné prostriedky, 4 prestupy lietadlom späť ... ke´d sme sa vrátili meškala mi m. 2tt, ale teda som si myslela že vzhľadom na akčnú dovču je to z toho, ale urobili sme si testy a div sa ... zázrak. Už len dúfať a urobiť všetko pre to aby zázrak bol zdravučký.

tiež som si dnes bola kúpiť kyselinu listovú - lekárnička sa ma spýtala či mi to lekár doporučil, vraj ak nie, nech to radšej neberiem, lebo aj to môže mať v niektorých prípadoch nežiaduce účinky. takže zostávam pri klasickom pregnacy tea ...

maxara
18. aug 2011

Dobre ranko, mna uz stihla dnes moja krasotina poriadne nahnevat 😒 aj som dnes vracala, takze den mi pekne zacina, ale dufam, ze cez den mi bude fajn
@mia78 j asice vraciavam poctivo takmer kazde rano, az na par svetlych vynimiek, ale minuly tyzden som mala strasne nevolnosti aj cez den, furt som len lezala a bolo mi strasne.. ale kamoska mi dovalila z lekarne homeopatika Cocculine a vraj su este nejake specialne pre tehulky proti nevolnostiam, ale tie zrovna nemali. No a tieto cocculine mi super zabrali, tak vyskusaj, mozno ti pomozu
@urma aj nase prve bolo nase dlhoocakavane a vytuzene bambuliatko, v 5tt som zistila tehu a strasne som sa bala, ci je vsetko ok, hnad ma tlacili nohavice 😅 no a potom ma zaskocila v 7tt ranna nevolnost, ani som nevedela, co to je 🙂 resp vobec mi to nedoklaplo 😅 ale inak mi bolo fajn, teraz pri tomto mi je zle uz od 5tt 😖 a celodenne.. a moje sestry maju kazda dve deti a ani raz nevracali a tehu si obe uzivali 🙂 takze pokoj, jasne ze tam bambulo je a pekne rastie a nemusis sa on bat. Hlavne si hovor to, co chces aby to tvoje babo malo, alebo ake by bolo a nie ten opak.. niektore maminy si hovoria, ze len nech nemas nejaku chorobu.. naopak, musis si hovorit, nech si krasne zdrave, nech mas huste vlasky a dlhe mihalnice 🙂 (mne toto vyslo 😉 )
@lenka112 ja chcem tiez take, co nemame este v rodine, ale to je problem dost 😒 ved uvidim, co mm vyberie, inak mi uz mame aj Huga 🙂
@takitak 😵 😵 tak to je parada, uplny hepyend 😵

mia78
18. aug 2011

@maxara mne nebolo nič zo začiatku až dnes ležím nevarím ked otvorím ladničku fujj 😝 pojdem kupit niečo skúsim......@urma užívaj si tehu bud rada že ti nič nieje a nožno to len príde... 😉 @takita tak super ,mužova sesternica mala tiež že nepriechodné vaječníky tak nebrala ani atikonc. že načo a teraz má ve deti 🙂

urma
18. aug 2011

takitak dost mi ten vas pribeh pripomina nas, akurat ze mne ani mojemu drahemu lekari nic nenasli (takze idiopaticka neplodnost) no a nebolo to az 5 rokov ale 2. Tiez sa nam objavili / / hned po dovolenke, hoci priznam sa, tu som planovala velmi starostlivo na plodne obdobie. 😉 Este som aj hovorila, ze ak by sa nam tam nahodou nieco podarilo, tak lietadlo nie je prave najlepsie pre ranne stadium a drahy na to, co ty vies, mozno mu to pomoze- ten tlak 🙂 a asi aj tak bolo. Zatlacilo chudak embryo do sliznice a uz som medzi vami.
Drzim palceky

lenka112
18. aug 2011

@maxara Ja som chcela Patrika, ale už jedného máme ( môj synovec ), ale ešte máme kopec času na výber toho správneho mena 🙂

maxara
18. aug 2011

@lenka112 aj ja mam synovca Patrika, aj Jakuba a Mateja.. a Brana.. a dalsich x peknych pouzitelnych mien.. akurat som sa s kamoskami bavila, ze dnes to citim na babu 😀

darinkazv
18. aug 2011

žienky, myslíte si, že je to ok, keď mám HCG 95,7 zo včerajšieho odberu krvi? 😨

takitak
18. aug 2011

@darinkazv posielam link na hodnoty HCG http://www.zbynekmlcoch.cz/info/anatomie_jak_fu...

pozri si to tam ...

darinkazv
18. aug 2011

@takitak tam som to pozerala, len nechápem toto:
14 dní 28 dní (4 týdny) 3 - 426

21 dní 35 dní (5 týdnů) 18 - 7,340

darinkazv
18. aug 2011

@takitak a celkovo je to tam zvláštne. jeden ttkončí to väčším číslom, než začína ďalší tt

slniecko137
18. aug 2011

@darinkazv pokiaľ si v 4tt ako ti to tu ukazuje, tak su tvoje hodnoty ok. Nie všetkým hodnota hcg stúpa rovnako preto je v tej tabulke rozmedzie čo je pre daný týždeň ešte ok.
pre teba platí tento riadok ...14 dní 28 dní (4 týdny) 3 - 426 a znamená to že 14 dní uplynulo od počatia (resp. od ovulácie) a 28 dní od poslednej menštruácie. a hodnota hcg v tomto týždni t.j. v 4tt by mala byť od 3 do 426, takže tvojích 95,7 je ok

darinkazv
18. aug 2011

@slniecko137 tak ďakujem. som kľudnejšia 🙂 a určite nie som vo vyššom štádiu. a asi aj ovula bola posunutá podľa hlienu. mala byť 30.7. a podľa hlienu bola asi až 2.8.. v tom rozpätí nejak. takže sme ešte malinkatý 🙂 len sa divím, pri prvom tehu mi na sone zistili graviditu už v 4tt a teraz to tak s neurčitosťou hovorila, že sa tam začína črtať dutinka. tak som zvedavá. v stredu idem na kontrolu 😉

slniecko137
18. aug 2011

@darinkazv držím palce, ale určite bude všetko ok 🙂 Ja keď som mala hcg 96,32 tak mi robila ultrazvuk a ešte tam nič nevidela, ... o 5 dní na to som bola znova na krv a hcg už bolo 965, takže určite sa tam niečo zahryzlo a rastie 🙂

strihalka
18. aug 2011

Holky m tu nekdo hcg z 13DPO?

darinkazv
18. aug 2011

@slniecko137 jej, tak ja ešte počkám s krvou. ja som chcela zajtra utekať, nak bere. ale na utz idem v utorok a na kontrolu ku gyn. v stredu, tak dúfam, že tam aspoň bude pekne bublinka vidieť 🙂

slniecko137
18. aug 2011

@darinkazv na testoch ti čiarka krásne silnie, takže v utorok už určite bude niečo vidieť. Ja idem na ultrazvuk až 6.9, takže sa ešte načakám.