Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@danka.chomka pekne ste sa presli 🙂 Ja tiez mam rada prechadzky, teraz mi moc dobre nerobia ale. Pred pard dnami sme vypadli na taky malicky vylet do prirody, trasa skoro stale po rovike a trvala hodku. Bolo krasne pocasie, ten posledny den babieho leta. Ale teda mna kazdym krokom pichalo podbrusko 😒
Uz mi byva menej zle ale zasa ma trapi taketo.
Baby, dnes rano o 3 h uz odisiel mm do sveta a neviem ani kedy sa uvidime. Dufam, ze ne az na vianoce ☹
Takze mne uz romanticke prechadzky nehrozia. Este ze mam tych psov ...
@urma my ideme na dalsi vikend na ranc v slovenskom raji nna vikend, oslavime tam vyrocie svadby a trosku sa v chladnom pocasicku prejdeme. ja chvalabohu s pohybom teraz nemavam problem cely prvy trimeste rsom hravala aj golf (5 hodin neustalej chodze) hram uz cez 12 rokov takze telo je zvyknute a robilo mi to dobre. teraz uz je na golf zima tak cez tyzden lebedim ale cez vikend ma vzdy muz dakde vytiahne- on je velmi aktivny 🙂 ja som mala posledne tri dni take pocity v prednej strane maternice ako by ma tam niekto buchal take bolenie miestami ale zrejme sa mi roztahuje tak si z toho nechcem robit hlavu, este nas napicha a nabucha v tom bruchu do aprila 😀
inac zeny muz vcera kupil v kauflande nejake mandarinky z chorvatska- ziadna bolivia, taliansko ani neviem jaka guta a chutia presne jak na zaciatku 90tych rokov ked som bola decko a isiel Mikulas 😀 tak sa mi hodili do tej jesennej atmosfery, tak len keby ste niektora dostali chut tak davam echo 🙂
@danka.chomka jeeej ja milujem slovensky raj a kone duplom. Na ten ranc pri Podlesku idete ? Uzite si krasne 🙂
Ja tiez asi tyzden ma v bruchu vsetko mozne a mam aj ten moj kramovy sympton, ze si musim pomensie sadat, nie odrazu. Myslim, ze to by mohlo suvisiet s prekrvenim sliznice, dufam.... Ja som teraz aj vysadila uplne utrosa, tak trosicku sa bojim, ale o tyzden mam poradu, juj ako to letiii. Ak bude vsetko ok tak uz ma to nebude strasit. Ale zas sa najde nieco ine
😀
Dik za typ na mandarinky, viem aka to bolo chut niekedy 🙂 na mikulasa
@urma hej na podlesok ideme, bola si tam, je tam fajne?
Zacala som sa obzerat po nete po kociku 🙂 Mne vzdy vsetko dlho trva, kym sa rozhodnem a je to pre mna uplne nova problematika. Sestra tiez dlho vyberala kocik, ale mala uplne ine problemy, s akymi sa budem pasovat ja, takze sa jej asi ani nebudem pytat o rady 😉
Zatial ma oslovil tento Jane http://www.miminkovo.sk/kocik-jane-rider-formul...
Farba sedoruzova je moja oblubena kominacia, len neviem, ked bude chlapcek, nie je to blbe podla vas?
Ale ja este urcite najdem nieco este lepsie 😀 a nakoniec skoncim pri najdrahsom 😅
tento je taky pekny chlapcensky 🙂 http://www.miminkovo.sk/concord-fusion-travel-s...
@danka.chomka ja som tam bola s drahym v tom stanovom tabore 🙂 Veelmi sa mi tam pacilo, vtedy som si zamilovala stanovanie a chodievali sme kazdy rok niekam inam po Slovensku stanovat, ale kemp Podlesok to asi stale vedie 😀 Na tu farmu sme chodievali len tak okukovat cez plot a hladkat koniky po veceroch, jaaj to boli casy az sa mi chce plakat. Bol to myslim rok 2004, uplne ina doba..
prikladam krasne videjko ako rodicia hovoria starsiemu surodencovi ze bude mat surodenca a krasna reakcia velkej sestry 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=lVRz-7_x_4Ua toto je ked to dopadne trosku inac nez rodiacia rataju 😀
https://www.youtube.com/watch?v=cVBgmu2h_HYahojte baby mozem sa k Vam pridat? Aj ked trosku oneskorene 😉 Nas termin je 19.4.2012.Mam na Vas aj otazocku: na tie triple testy musim ist na lacno:(ja sa musim rano najest lebo ked nie potom mi je na grc.A neviem ako by som to vydrzala nejest ked poradnu mam vzdy az okolo 9:30h. dakujem za odpoved a prajem pekny den🙂
@urma ten chlapčenský sme pozerali tiež - pekné 🙂
ináč Vám musím napísať príbeh jedného trička. asi pre 5-6 rokmi, keď sme začali pomýšľať na bábo, že by teda už naozaj mohlo byť (predtým tých 10 rokov sme sa síce nechránili, ale ani nesnažili) som si kúpila strašne kvalitné tričko vo výpredaji ... ružové krásne fabra no nekup to ... a ke´d som prišla domov, tak som si pozrela že je to tehu tričko ! celý čas som ho mala zabalené v skrini, že teda raz... potom počas problémov som to tričko strkala stále hlbšie do skrine až som ho preoste úplne vypustila z hlavy ... a včera som vyhádzala celú skriňu (3/4 do kontajnera) a zrazu kuk ho moje ružové tričko ... takže si ho zoberiem za afp testy 🙂
@strihalka je servisny technik v medzinarodnej firme a od dnes uz mu ide 3rocny kontrakt v zahranici, takze sa vlastne odstahoval 😒 na prechodny pobyt do Gentu. Len tym, ze ja este ostala doma, tak sa stahoval len s 1 kufrom a vies si predstavit, co do neho voslo...Ked uz pojdem aj ja, tak pride firma, co nas komplet nalozi a prevezie. Chudak moj, urcite tam nebude mat ani paplon na byte..vsetko si bude musiet tak na rychlo splasit v cudzom meste.
http://www.eurocord.sk/vyhrajte-kocik/?gclid=CP... toto by malo byť ono
Jinak hoky, jak vy vsichni nakupujete,,aj ty malicko myslim...tak ja si jeste pockam, nevim proc ale manzel chce zacit aztak kolme 5, 6 mesice......se nemuzem dockat a on mi to jeste takto posune, jsem chtela zacit okolo 20tydne, a on toto, chjoo

Ahojte baby, po rušnom víkende som sa dostala končne sem... Ja som včera zjedla trošku omáčky z nivy - v nedelu chodime na obedy k svokrovcom no a varil svokrík, tak som trochu ochutnala. Ja neviem, mne to uz trochu lezie na nervičky čo všetko by som nemala 😖
No a v piatok idem na kontrolu v 16tt. Viete mi povedat čo všetko ma dr. vyšetriť, pozreť a skontrolovať? Ešte som si to na nete nepozerala... idem si spisat aj otazky, aby som nebola vymleta ako minule 😀
A už vôbec nezapnem nohavice, ak všetko dobre v piatok dopadne, ide sa na prvé nákupy 😉