icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

nelicefo
23. aug 2011

Idem ja už,ešte ten zoznam zbúchať a potom do postieľky.Tak prajem ešte pekný večer a brú nocku

maxara
23. aug 2011

@nelicefo 🙂 obe budeme mat ukazkove tehu.. som ochotna tentokrat grcat len do toho 15tt.. 😉 a ty tiez max dovtedy.. a ziadne 30tt a pod.. dobru noc, idem aj ja..

atreyu
23. aug 2011

Baby všetci mi hovoria, že som pribrala...na váhe nič nevidno...myslíte, že sa začínam zavodňovať?

maxara
24. aug 2011

Dobre ranko
my strasime od pol 6tej 😕 😅 😔 😠
@atreyu ano, moze byt.. normalne sa meni tehulkam aj tvár. Mne sa napr transportoval tuk, ze sa mi "prelial" na iste miesta na tele a ksicht som mala spuchnuty skoro stale.. otras .. a teraz tiez uz badam zmeny 😔

takitak
24. aug 2011

@maxara ale do krásy sa menia tehuľky, nie???? ja teda chcem byť krásna tehuľka so zdravým bobčom v brušku ...
a transportovať tuk 😀 😀 😀 😀 😀 dávno som sa tak nezasmiala ... mne to neva nech sa transportuje kde chce, len nech sme zdraví ... moja mamička mi hovorievala že dokým nás so ségrou nemala nemala prsia, potom jej tak už zostali. zdá sa mi že ségra sa zmohla na to jedno dieťa len pre to aby mala prsia, ale teda nič. 😝 ja už poctivo asi slová mamičky dobieham i keď dnes ma prestali bolieť, čo sa teda začínam stresovať ...

urma
24. aug 2011

@maxara dakujeeem 😀

maxara
24. aug 2011

@takitak 😀 no nechcem ti brat iluzie, ale tehulky maju velmi nizke sebavedomie a skreslene vnimanie reality.. mne vsetci hovorili, ze ako ziarim, aka som krasna, stastna, ale to zrejme len preto, lebo som sa skerila cele dni od ucha k uchu.. aj mm mi hovoril, ze som krasna, lebo som furt depkovala, ze mam mastne vlasy stale, vyrazky a neviem co.. tym ze som bola aj som aj budem tucna tak som s bruskom nestresovala, to som velmi chcela mat hned velkeee 🙂 ALE nie nadarmo sa hovori, ze dievca matke ubera krasu a chlapec naopak.. teda u mna to sedelo, lebo ja som mala kozu uplne hroznu, flakatu, suchu.. a fatk sa mi zmenila tvar.. a ked som potom pozerala po porode fotky, ktore sa mi pacili v tehu, skoro som odpadla 😅 bola som desne spuchnuta, no hroza.. ale mala som schopnych lobotomikov okolo seba, co mi vymielali mozog 😀 tak som to dobre znasala..

maxara
24. aug 2011

@takitak jaaj a tvoja segra by asi este jedno mala mat, ved vasa mama mala prsia az po oboch 😉 a ty nestresuj, mna toto tehu absolutne prsa nebolia, ani sa s nimi nic nedeje, nemam ich ani vacsie.. nic.. 🙂

cheerlady
24. aug 2011

jeej,ahojte buduce mamicky 🙂 pozeram,ze uz je tema na april 2012 😵 ja som patrila do temy april 2010 🙂 prajem vam vsetkym pokojne tehulkovanie a na jar krasne a hlavne zdrave vonave babatka v naruci 😵 😵 😵

urma
24. aug 2011

@cheerlady a ako sa ti v tomto obdobi tehulkovalo ? 🙂

darinkazv
24. aug 2011

@maxara bré ránko 😀 mne každý hovoril, že budeme mať chlapca, keď som dcéru čakala. lebo pleť čistá ako nikdy, vlasy super. proste každý že aká som v tom tehu krásna. no a mám dievčatko 😀 ono chúďatko mne veľmi nemala čo vziať, keď nemám 😀 to len druhým som tak pripadala, lebo som bola vnútorne šťastná, že čakám bábo 😉

@cheerlady ďakujeme 😉 aké bolo tehuľkovanie v podstate cez 4 ročné obdobia? 🙂

cheerlady
24. aug 2011

@urma mne vyborne,na zaciatku som byvala velmi unavena,ked som mala volno,dokazala by som prespat cely den 😅 vyhodou bolo,ze ked som mala uz naozaj velke brusko,tak nebola uz ta najvacsia zima.inak som nosila maminu zimnu bundu,do ktorej som sa este zmestila 😀 neviem si predstavit rodit v takychto horucavach 😝 no a jarne babatko je podla mna najlepsie,lebo v lete uz bude mat 2,3 mesiace a bude aj lepsie znasat horucavy 😎

strihalka
24. aug 2011

Ahojte babulky, dobre ranko no idem na krvicku,, a zjistime hcg z pondeli, pak jeste nejake vyrizovani a po obede sjem u vas🙂)tesiiim se na krev.
Jinak mam celkme problem do sebe dostat neco po ranu, vsechny jogurty mi pripadaji kysele.-(

takitak
24. aug 2011

@maxara tak to nás nenapadlo ... by ma zabila keby som jej navrhla nech si to zopakuje ešte raz. je rada že má 40 a už ju s tým nikto neotravuje 😀
ok a všetko čo si písala mám ja aj bez tehu, keďže som za 5 rokov absolvovala 14x ivf so všetkými hormónmi a lekmi, takže super - horšie to nebude 😎 😎 😎 v tomto viem myslieť pozitívne lebo je to vlastne nepodstatné 🙂
a vymetať mozog nepotrebujem, už teraz si pripadám vymetená - hlavne v práci !

maxara
24. aug 2011

@darinkazv no ved aj mne potom po polovici uz vlasy krasne zosilneli, zhustli.. ale zuby sa mi zacali kazit, som prisla pocas tehu o 4 nervy a to mi vzdy pozrel, nemala som kaz a o mesiac som prisla s dierou pod sklovinou 😕 hroznee.. a pripuchnuta som bola desne.. ale tiez som pripadala ostatnym stastne, takze krasne 😵 aj teraz som stastna, nerozhadze ma ani rucny granat 😀

@strihalka ty upirka.. 😀 😝

@takitak 😀 😀 veru, tak v tom pripade to horsie uz nebude 😉 este mozno ak nemas strie na bruchu, tak tie by sa mohli pridat, ale inak.. uz len lepsie.. podla mna je aj tak horsie az po porode.. vsetky maminy riesia tehu, max porod, ale potom je to podla mna horsie.. aj ked, konecne mozes spat znova na bruchu, ale na druhej strane, vstavas k babu kazdu chvilku, cize moc toho nenaspis.. po troch mesiacoch od porodu ti zacnu tie vlasy, co sa ti po polke tehu polepsili a skrasneli, vypadavat.. zmeni sa ti totalne rezim, zivot a vsetko.. ale samozrejme, ze to chces, ale ta zmena je aj tak dost radikalna 😉

darinkazv
24. aug 2011

@maxara ja som mala pleť a vlasy úplne super celé tehu, tak preto každý tvrdil, že bude chlapec, lebo že dievčatá uberajú krásu. a aj podľa brucha vraveli chlapec. no nik sa netrafil 😀 iba ja som cítila, že to bude dievčatko 😀 tieto staré povery dneska už len platia nejakou náhodou, že to niekomu vyjde 😀

maxara
24. aug 2011

@darinkazv ano to je fakt, na kazdeho inak.. ale napr na mna sedelo vsetko, aj brucho som mala "babske", aj oskliva som bola, aj ked ziariva stastim, ale podla fotiek nic moc.. ale aspon teda ze Ninka je velmi vydarena 😉

darinkazv
24. aug 2011

@maxara 😉

takitak
24. aug 2011

@maxara strie na bruchu som nemala ani pri hyperstimuláku. to mi zo dňa na deň, aleboz hodiny na hod, narástlo brucho z pásu veľkosti 62 na 112, tj. asi tak tehu brucho v xy mesiaci, a docela som to zvládla bez strií ... iba tie kachličky v kúpeľni čo som od bolesti zoškrabovávala bolo nutné vymeniť ... ale až som sa hanbila potom, keďže moja mamička ma utišovala a to sa vrátila z týždňovej chemoterapie - takže neviem či moje bolesti neboli zanedbateľné voči tým jej ☹ ale to sú asi mamičky

ale vidím, že Vy mnohé ste to čo píšeš po pôrode obišli novým tehuľkovaním - to je správne riešenie aj pre nás prvorodičky 😀

maxara
24. aug 2011

@takitak 😲 😲 😕 to preboha je coooooo??? ten hyperstimulak? uff.. kazdopadne 112 pas zo 62 mas asi tak v 12tom mesiaci 😉 ale nie, ja som mala pas 129 pred porodom, ale ja som tucna, cize ja som zacinala o 25 cm vyssie ako ty ☹ teraz ma napadlo, pridala si si aprilovky2012? nech mozes doplnit udaje do tabulky

maxara
24. aug 2011

@takitak jaj a ozaj, ked si zvyknes na ten novy rezim, tak to ide hladko potom prejst na dalsie tehu 😀 druhe babo prisposobis rezimu prveho, ktory je aj tvoj, takze je to ine ako ked svoj rezim prisposobujes babatku.. (akoze znie to tak blbo idealisticky, ale z mojho pohladu radsej druhe hned ako ked si uz zase zvyknem na nejaky svoj rezim a potom zase riesit dalsiu zmenu 😒 )

takitak
24. aug 2011

@maxara nie nepridala. počkám ešte do piatku ... ja som strašný sraľo a bojím bojím čo bude ...

maxara
24. aug 2011

@takitak 🙂 oki, ved jasne.. ja len pripominam, aby si aj baby vsimli, ze existuje uz tabulka a blog 🙂

katkarv
autor
24. aug 2011

@maxara aka tabulka?Kde ju mam hladat?

maxara
24. aug 2011

@katkarv najdi si fotoblog aprilovky2012 , pridaj si k priatelom a tam je vsetko

katkarv
autor
24. aug 2011

@maxara dakujem ti,pise mi ze priatelstvo zatial nepotvrdene.

maxara
24. aug 2011

@katkarv tak som tam opat vliezla a pridala som ta.. tak kukni

surrender
24. aug 2011

Ja už do tohto fóra nepatrím - dnes som sa vrátila z nemocnice, som po operácii - mala som mimomaternicové tehotenstvo!

katkarv
autor
24. aug 2011

@maxara oki,diky 😀