Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@darinkazv Ďakujem! Nie, na sono som skôr nebola, chystala som sa až v nejakom 8. týždni. Nič mi nebolo, tak som sa nikam neponáhľala. Ale keď som mala príznaky potratu, tak som tam hneď išla a gyn. zistil, že maternica je prázdna a pravdepodobne je to mimomaternicové tehotenstvo.
Ahojte, pripajam sa k Vam, cakam babo v aprili...uz tretie 😉 Este som nebola ani na potvrdenie tehu utz, ani na krv . Ale to asi preto, ze mam dr. 100 km od bydliska. Zavolam mu za par dni. A mozno ani to nie, kedze neviem, ako by som sa tam dopravila, momentalne ledva zvladnem prejst na wc, trpim celodennymi neskutocnymi nevolnostami(presne AKO PRI OBOCH PREDCHADZ. TEHU), nizkym tlakom a zvysenou sebalutostou.
@strihalka no ty si fakt zabila 🙄 Ze mimomaternicove 😢 Prisaham,ze ani raz ma to nenapadlo a ani sa nad takymito vecami nezamyslam,ani nad nimi neuvazujem a dufam,ze to tak aj zostane.Doktor mi raz povedal,ze vsetky tvoje emocie a pocity preziva babo s tebou.Citi tvoj smutok,tvoj strach aj to,ked si stastna.Jasne,strach ma v kutiku duse kazda,ale aby som sa vedome pripravovala na zle,tak to fakt nie!!!!! 😉
Ahojte baby, uff, tak ja som v riti.. vonku je miliarda stupnov a ja to proste neznasam.. ☹ bola som s krasulkou plavat, ale som total KO..
@evatko 😒 no parada.. niet nad celodenne nevolnosti.. nahodou si neskusala homeopatika Cocculine? mne u predosleho tehu nezaberalo nic, ani tie cipky co mi dr dal, ale teraz mi toto pekne zabralo a uz vraciavam len rano nalacno.. uz som tu za trapku, lebo ich kazdemu odporucam 😅
@darinkazv ja som takmer z BA, bezne tam chodievam, co potrebujes?
@strihalka @takitak @amanda683 baby a vy co halucinujete.. na nic sa nepripravujte.. mimomaternicove sa musi do 6tt prejavit, ved to boli predsa.. a vobec, nemyslite na take veci.. presne ako pise Amanda ☹ ja som si pri Ninke hovorila, ze booze len nech nema rastep, len nech nema neviem co.. a potom ma mama vyhresila, ze som krava, ked si takto hovorim.. mam hovorit opacne, nech ma krasne huste vlasy, nech ma dlhe mihalnice, nech je mudra a sikovna, nech je najkrajsia na svete.. a veru ze sa mi to vsetko splnilo 😉 😀
@takitak
@strihalka len zase nie je dobre na tom rozmyslať a zbytočne človek sa preto trapi..lebo radšej na to nebudem myslisť..ako vkuse o tom rozmyšľať a verte tomu že keď človek na to mysli a sa preto trapi už len kvoli tym stresom a nervom može prisť o to male...radšej si budem hovoriť že je v poriadku a že je tam kde ma byť ako sa stresovať že nieje ....
@amanda683 maš pravdu ja som na to ani raz nepomyslela ..len teraz som zmetena ...a snažim sa na to nemyslieť a maš pravdu stym že babo citi ja som pri prvom z toho všetkeho čo sa okolo mna diala bola nervozna v strese..a možno aj preto som o to male prišla...radšej to neriešima viem že moja bublinka je zlata.....a myslim si že gynekolog by ma na niečo take pripravil nespomenul nič take ani ma na to neupozornoval verim že sme obaja v poriadku a krasne rastieme 🙂
@maxara možem sa opýtat ? mas PCO ??? lebo aj ja mam strasne nepravidelny cyklus .... niekedy mi mrcha meška 56 dni inokedy 46... poslednu som mala presnu po 28dnoch a ostala som tehotna ale zial nedopadlo to dobre :( :( ..... mne doktor povedal minulý rok v auguste, že mam syndrom PCO a od vtedy som u nho nebola ... isla som až druhemu ked som zistila, že som tehotna a tomu som povedala, ze ako možem byt tehotna ked mi doktor povedal, že mam PCO a tak normalnou cestou babetko mat nemožem a on mi na to povedal ,že mal už velmi vela takych pripadou, že zene povedali že ma PCO a pri tom nemala a otehotnela.... teraz sa bojím znovu otehotniet aj ked to plánujem takto o 2roky ....
ahojte kočky 🙂
nehccem to ešte zakríknuť, ale asi budem patriť medzi váááásss 🙂))))))))
juuj, kiežby bolo všetko v poriadku...
Holky nemate zkusenosti, nebo z vaseho okoli co je pravdy na tom, bo ze si se to potvrdilo...ze kdyz je tehulce zle, zvraci a apod. bude to kluk, a kdyz tehulce nic neni bude to holka?nekdo zkusensoti?
@alexandra_j22 no neviem co presne obnasa syndrom PCO, ak je to teda ten syndrom polycystickych vajecnikov.. mne nic take dr nepovedal.. nevie preco mam taky cyklus aky mam, ale endokrinologicka a aj on povedal, ze to moze suvisiet s obezitou.. nieco ako znizena citlivost na vlastne hormony 😒 ☹
baby ani si neviete predstaviť, ako sa ja neviem dočkať dalšej prehliadky. v pondelok mi potvrdili tehu, aj krvička bola super a teraz idem v utorok druhý raz. dufam, že bublinka rastie a vyvíja sa tak, ako má. a o dva týždne budeme hádam aj srdiečko počut.
aby je to normálne, že som v 5 tt a nemám žiadne príznaky, len občas tlaky v brušku a trochu citlivejšie prsia?? ved ja vôbec nezvraciam.
@strihalka ahoj, tak mne nič nebolo a mám dcérku. ale švagriná tiež ani pri jednom tehu nezvracala a má dvoch chlapcov. never týmto poverám. ani tvaru bruška, či stavu pokožky. alebo tomu, že keď ťa páli záha, tak bábo bude vlasaté. to sú také staré babské povery, ktoré si v minulosti vymýšľali, keď si nevedeli niečo vysvetliť. a to, že to niekomu vyjde, je čistá náhoda 😉

@lenkakusi Dúfam, že máš pravdu!!! A Tebe prajem všetko dobré!