Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@darinkazv
dakujem dakujem...vcera som mala HCG 682 a dnes 1360.. 🙂) ale hned ma dr vypisal a povedal, ze budem asi cele tehotenstvo v nemocnici alebo doma v posteli :((((((
mam totiz problemy so stitnou zlazou a s ureaplazmou (bakteria v mocovych cestach, vraj je zazrak, ze som vobec otehotnela, vraj je vela rizik...nepripustam si ziadne negaticne myslienky, lebo pre mna je pozehnanie, ze som vobec otehotnela...
mam taku hluupu otazku, ze to ako zistim, v ktorom som tyzdni, lebo na nete som zatial nasla len to, že sa to nepocita od datumu počatia, ale od poslednej menstruacie..podla tej mi vychadza, ze som v 5.tyzdni ako Ty 🙂))
no holky, jdu dom, manzel pro me prijede a jdu hresit.kyblik kfc caka😀......oslavovat se bude hcg 😀
@teleranka no, ja by som podľa poslednej MS mala byť v 7tt. lenže mám dlhší cyklus. nie 28dňový, ale 35 dňový. a ešte sa mi asi aj ovula posunula, tak som len 5tt. v 6tt určite ešte nie, lebo ešte bolo na sone vidno len vačok 3mm. keby som bola viac, tak už aj srdiečko vidno. ale úplne presne sa dozviem až v poradni 7.9. na sono by som mala ísť 30teho, ale pôjdem radšej až 2.9. 😉 to už musí byť vidieť srdiečko na sto péďo 🙂
@teleranka mňa bolia stále prsia a bradavky tak, že mi je do revu, keď sa niekde šuchnem alebo udriem 😒 bruško cítim napäté, nemôžem už na ňom spávať, čo je pre mňa hrôza. no to šťastie, že mám v brušku malinké. a dnes ráno mi vykuklo bruško. ja neviem, či to mám tak nafúknuté alebo čo. ale predtým sa mi dalo pekne vtiahnuť a teraz nevtiahnem ani za nič. 🙂 tak sa vytiešam. drží aj keď si ľahnem. dúfam, že nebudem mať zase taký balón pred sebou ako pri dcérke 😝 a tiež sa cítim unavená. keby mi to dcérka dovolila, tak by som si aj pospala cez deň.
@strihalka tak ja som priklad, ze je to kravina 😉 25tyzdnov som prevracala pri Ninke.. a moja mama pri nas troch babach.. a moje sestry maju obe dvoch chalanov a ani jednej ani raz nebolo zle.. a moja kamoska ma dvoch chalanov a pri prvom vracala a pri druhom nic.. moja kolegyna ma syna a prevracala cele tehu.. cize indivindi 😉
ja som pri prvom tiež vracala, teraz nič.. ešte ani raz, poklopem.. 🙂 Hoci ma občas napne, von nejde nič 😝
ani nie som extra unavená, ani nemám nič citlivé .. ako keby som ani nebola tehu 😅
pribrala som kilo - no som zvedavá, pri koľkých skončím.. a dnes som stretla kamošku v obchode a jej prvá otázka bola :Dobre vídím, čakáte bábo? 😀
no pekne!
dnes som bola u lekara potvrdil tehotenstvo, videla som milacika malu fazulku ako sa tam mrvila som 8 TG 🙂
ja som nevracala ani pri jednom ani teraz chvala bohu keby som sa mala riadit dla toho ze prve priznaky tak ich nemam
Ahojte kocky 🙂 rada by som sa pridala, nam to vychadza na 23.4.2012. Moj prvy syn sa narodil 6.4.2007 takze dalsie aprilcatko 🙂
Neviem ci to mam niekomu hovorit, alebo nie este alebo ako??? Vie to par kamosiek, inak som ticho zatial, neviem dokedy 😅
daujem aj vam som nesmierne stastna ,5 .09. mam ist na USG pozriet srdiecko a da mi knizku zajtra kupujem femibion nakolkodojcim aby som mala viac viatminov 🙂

@aninka666 ja som na tom presne rovnako. 😉 ale aj pri prvej dcérke mi takto bolo. takže nemaj strach. nie každá vyzvracia aj črevá 🙂