icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

liliandax
24. aug 2011

@darinkazv

aj ja idem 7.9 k dr. 🙂 a možno až 9.9.2011 - ešte uvidíme

minulý týždeň som bola na sone, dr. mi povedal, že som 5. - 6 týždeň.. podľa mrchy by som mala byť viac, mala som 28 dňový cyklus - 😕

kukucg
24. aug 2011

@aninka666 my sme teraz na dovolenke, po navrate, okolo piateho mam ist na sono, kuk na srdiecko, tak som si vravela ze aspon dovtedy pockam, ale ked som stretla kamosku ta vykrikla ze ty si tehotna!!! hned ako ma uvidela, nic som jej nevravela 😀 a este dve to vedia ktore so mnou tak trochu snazilkuju, takze tak 😵
ja mam doma apriloveho baranceka a manzel je sice treti maj ale byk, a vyzera to tak ze teraz to bude tiez jedno z toho 😅
vy budete teda aprilova cela rodina?? 🙂

lenka112
24. aug 2011

@strihalka Na sono by som sa cim skor objednala 🙂

darinkazv
24. aug 2011

@liliandax no, zrovna teraz si to mohla mať posunuté. ale máš presný dôkaz, že ovulka bola presne na čas?

liliandax
24. aug 2011

@darinkazv

pri ovulke som vacsinou citila vajecnik... ale len na lavej strane.. tak som vedela, kedy je spravny cas a vtedy bolo tutu mutu
a potom prislo sklamanie, ze prisla mrcha
tak som si povedala, ze kaslem na priznaky - robila som si aj ovu testy - uz by mi pomaly z toho asi cvoklo - a nechala som to na nahodu a tutu mutu bolo kedykolvek 😀

takze vyzera to fakt tak, ze som ju mala posunutu 🙂

aninka666
24. aug 2011

@kukucg to teda hej aprílová rodina, ešte další 4 rodinný príslušníci sú narodení v apriíli, tak nechci vidieť našu narodeninovú oslavu 🙂

aninka666
24. aug 2011

@darinkazv presne tak, suhlasím s tebou, randšej nech to je potvrdené aj so srdiečkom, potom sa to ľahšie povie.

darinkazv
24. aug 2011

@aninka666 no krásne. 😀 keby ste to tak chceli naplánovať, tak sa to nepodarí 😀

liliandax
24. aug 2011

@aninka666
to je super!
u nas je vacsina jesenno - zimna .. toto bude vynimka 🙂

liliandax
24. aug 2011

baby.. nechcete sa prihlasit? 😉

http://baby-web.topky.sk/Clanky/a3544-Hladame-n...

aninka666
24. aug 2011

@darinkazv vieš, manžel je 8.4 a ja 10.4, svadbu sme chceli mať 9.4 ale bohužial bol pôst pred veľkou nocou, tak sme ju museli presunúť na 30.4. a teraz ked zistujeme, že aj babo bude v apríli, tak sa mi to začína páčiť (tajne som dúfala, že to tak klapne ale nečakala som, že to bude pravda)

urma
24. aug 2011

@teleranka nam ked sa po roku nedarilo stale otehotniet, robili mi vseliake vysetrenia a tiez mi ta ureoplazma vysla pozit. Dostala som dakych par extra silnych tabliet atb. a dalsie vysetrenie ukazalo negat. U teba sa to nepodarilo vyhubit?
Inak pytala som sa potom v iscare, ze ci to moze suvisiet s mojim problemom otehotient a povedali mi, ze NIE, ze ureoplazma sposobuje ak je dlhodobo neliecena zrasty na vajecnikoch no a to viem, ze nemam, kedze mi robili aj laparoskopiu v januari 😉 Chalmidie su ovela nebezpecnejsie v tomto. Drzkam palce

darinkazv
24. aug 2011

@aninka666 je to pekné. 🙂 my sme obaja januároví, dcérka je september a svadbu sme mali 16. apríla. takže to bude krásny darček k 7. výročiu svadby 🙂

darinkazv
24. aug 2011

@liliandax vyzerá to super. len to, že pozvú tehuľky na konkurz... problém dostať sa do BA 😒

aninka666
24. aug 2011

@darinkazv my zase darček na 1. výročie svadby 🙂

nelicefo
24. aug 2011

Tak sme zbalený.🙂 A v noci smer letisko a potom Bulharsko! 🙂
Pravdepodobne berieme aj notebook a v hoteli je wi-fina takže mala by som sa ozvať 🙂
Kočky moje držte sa tu všetky! 😉

P.S. po dovolenke dorobím tabuľku aj potvrdím v tom aprílovom nicku

darinkazv
24. aug 2011

@nelicefo uži si dovču 😉

nelicefo
24. aug 2011

@darinkazv ďakujeme 🙂

urma
24. aug 2011

@nelicefo ahooj a drz si brucho v lietadle 😉

nelicefo
24. aug 2011

@urma 😉 neboj budem..😀 😅

liliandax
24. aug 2011

@nelicefo
uži si dovču naplno!

@darinkazv - ved to.. BA je dost daleko 😒

nelicefo
24. aug 2011

@liliandax kujém 🙂

strihalka
24. aug 2011

@lenka112 ale vsak idem 5.9. rpoc skor?teraz nic videt nebolo, pockam si na srdicko.)

lenka112
24. aug 2011

@strihalka ja sa už neviem dočkať a to ideme 30.08. , len dúfam že budeme pocut aj srdiecko 🙂

darinkazv
24. aug 2011

@lenka112 počuť asi ešte nie. ale vidieť áno. 😉

raduska19
24. aug 2011

@katkarv
@katkarv ahoj,kedy si zistila ze si tehotna?

lenka112
24. aug 2011

@darinkazv Aspoň niečo,ale aj tak nieje nič krajšie ako tlkot srdiečka vlastného dieťatka 🙂

darinkazv
24. aug 2011

@lenka112 toto 🙂 ja sa na ten tlkot hroooozne teším 🙂 už som objednala Angelsounds. Bude aj moja bobka malá počúvať 🙂 aj ocino 🙂 ocino to ešte nikdy nepočul 😉

darinkazv
24. aug 2011

@strihalka chceš tú tabulku, čo mám vo fotoblogu? alebo ti spravím nejakú inú 😉

lenka112
24. aug 2011

@darinkazv To veru aj ja, ako nikdy, z prvého tehu máme video na DVD a pozeráme dookola a vždy je to rovnako krásne 🙂