Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@teleranka ja som hrošík. vtedy som bola menší hrošík a bruško začalo kukať v 7tt. ale to len ten spodok. že som musela nohavice meniť 🙂 potom tak viac to bolo vidno v 4 mesiaci. ale úplne zbadalo okolie, že som tehu až v 5. mesiaci 🙂 teraz som 5tt a už mám spodok bruška nafúknutý 🙂 a prečo sa bojíš? ja sa práve teším, keď to bude pekne vidieť?
@darinkazv Mne môj gyndoš povedal, že ak nemáme podozrenie na nejaké vrodené vady, ktoré môže 3Dčko odhaliť bližšie, nemáme tam zbytočne chodiť, vraj drobcom to žiarenie UTZV škodí na stredné ucho. Aj mi hovoril tie čísla, aké silné je bežné UTZV vyšetrenie takto v ambulancii a že hento je o moc krát silnejšie a detičkám to nerobí dobre 😒 Len si už nepamätám presne tie čísla.
@teleranka Ja viem že to nebola otázka na mňa ale ak nevadí aj ja ti odpoviem. Tiež som pri Tominovi nebola tučná a spodok bruška mi začal vykúkať okolo 8-9tt, nevedela som sa dočkať, kedy to bude vidno a budem pyšne pupek vytŕčať na svet. Neprehliadnuteľné to bolo okolo 4mesiaca. No teraz pri druhom som v 6tt a už mi čúha spodok brucha 🙂 a nohavice sú mi ani nie že tesné ale nepohodlné a radšej volím voľnejšie veci, kvôli pohodliu a pocitu. A tiež začínam mať taký čudný pocit keď ležím na bruchu, nemôžem nejak dlhšie, iba chvílku a potom radšej zmena polohy. 😅 nech ho nemágam
@saxana123myslíte že to 3D je až také zlé? Veď keby im to tak vadilo, existovali by fotky na ktorých sa pri 3D bábätká v brušku usmievajú?
Dievcata, ked ste boli na krv ohladom HCG, tak treba aj to na lacno ? Lebo som objednana zajtra na 10:30 a neviem, ci mi budu brat aj krv...ale teda na lacno to asi nebude moc dobry napad 😖 Navyse tam pojdem minimalne hodinu autom...
baby mne je dnes zleee a nezabera ani ten Cocculine,som ako na lodi bleeeeeeeee ale aspon viem ze babo je oki.Esteze deti su na prazdninach,nemusim nic robit 🙂 a este o tom aj tak nevedia tak by sa vypytovali co mi je 😒
Ahojte baby, môžem sa k vám pridať? Vyzerá to tak, že na konci apríla čakáme naše prvé..
Aj keď sme plánovali až jesenné, trošku ušlo a bude jarné 😅

@lenka112 to je super. my z prvého nemáme, lebo keď som bola tehu, tak 3D bolo v začiakoch a bolo len v 3 mestách vtedy. a zaplatiť vtedy 1000sk a ešte aj na cestu zacvakať nemálo.... ale teraz určite pôjdeme. tuším okolo 24tt sa chodí, že?