icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

strihalka
25. aug 2011

@darinkazv moja to je krasneeeeeeeee, uplne ze presne si vystihla aj tu barvu te modre🙂)
super🙂)a atearz mi jeste prozdrad🙂)pokazde kdyz skrtas...tak smazes stary a das novy ze,jinak to nejde?

darinkazv
25. aug 2011

@strihalka tak tak. zmažem a pridám ten škrtnutý 😉 a som rada, že sa ti páči 😉

nelicefo
25. aug 2011

Slnečný pozdrav s Primorska

urma
25. aug 2011

vsetko mozne nam skodi...okrem ineho elektromagneticky smog z mobilov, wifin, mikrovlniek, indukcnych platni atd. Toto su zrejme horsie veci pre plod, ako ultrazvuk 😉 Tak ak sa vieme tomu vyhnut, tak je to urcite vhodne a faj pre nase miminka 😅 Ani nehovorim, ze my byvame v trnavskom kraji a su tu Jaslovske Bohunice coby kamenom dohodil...to uz radsej na to ani nemysliet...hlavne ze pred tyzdnom, ked uz som bola tehu, sa spustil jadrovy poplach v meste...radsej po tom ani nepatram, co to malo znamenat 😝 Uz to novplyvnim.

katkarv
autor
25. aug 2011

baby kukali ste tu tabulku na urcenie pohlavia?Mne to vychadza pri vsetkych detoch a teraz nam vychadza dievcatko tak som zvedava 😀

urma
25. aug 2011

@nelicefo dakujemeee za pozdrav 😀 Uzite si to !

nelicefo
25. aug 2011

@urma užijeme 🙂

urma
25. aug 2011

@katkarv aj mne vyslo dievcatko, len nemam s cim porovnat pravdivost 😉

darinkazv
25. aug 2011

@katkarv ahoj. aj mne to vyšlo a aj čo som v rodine ostatným to skúšala, tak to všetkým vyšlo 😉 nám teraz vychádza chlapček. ja by radšej dievčatko, ale hlavne, aby bolo zdravunké 🙂 to je to najhlavnejšie. a pre jeho zdravie urobím všetkooooo na svete 🙂 moja láska drobunká 🙂

darinkazv
25. aug 2011

@nelicefo mmmm, krása. akoby som tam bola s vami 🙂

nelicefo
25. aug 2011

@darinkazv Veď ja som stále v myšlienkach s vami 🙂

terrs
25. aug 2011

@katkarv a máš ju niekde po ruke? lebo tu som ju videla už asi tisíckrát ale nechce sa mi ju teraz rýchlo hľadať 😀

katkarv
autor
25. aug 2011

@urma
@darinkazv aj mne je to jedno len nech to uz dotiahneme do konca 🙂 Ako znasate tieto horucavy?Ja som zavreta vkuse doma.

katkarv
autor
25. aug 2011

@terrs ked kliknes na svoj profil a tam hore mas ze Kolekcie tam som to nasla

saxana123
25. aug 2011

@urma Tak jasné že nie všetkému škodlivému sa dá vyhnúť ale tak 3Dčku kde sa chodí dobrovoľne sa dá 😀 No a ten poplach tak to bolo to, že montovali na elektrárni nový alarm a keď to zapojili tak sa sám spustil, chybička sa vloudila 😀 Takže sa nemusíš báť

saxana123
25. aug 2011

@katkarv pozerám že šak som ti odpísala a neukázalo to tu. Nie, nebýva mi zle, ani pri Tomášovi mi nebolo, našťastie. A neviem/nechcem si predstaviť aké nepríjemné to musí byť. Mne občas býva trochu mdlo od hladu, pri tomto tehotenstve mám skôr nechuť k jedlu, pri Tominovi to bola žravosť 😀 Tak sa musím nútiť niečo zjesť inak mi príde tak na odpadnutie, ale to sa dá celkom vydržať.
No súcitím s vami tehulkami ktorým býva zle ☹

danka.chomka
25. aug 2011

@katkarv ja tiez v tej tabulke zatial badam sto percentnu uspesnost, ratala som v tom 15 deti z rodiny a kazde vyslo podla toho. My mame podla tabulky mat dievcatko 🙂 (moja velka tuzba, manza radsej chlapceka). V podstate je to jedno nech to hlavne dotiahneme do konca. Mne nic nie je ani zle, unava ma takmer uplne prechadza, vobec sa necitim ako tehotna. Doktoraa mam na dovolenke do piateho, ani krv este nemam zobratu nic.
Ste tu niektora ktora nemate takmer ziadne priznaky?

terrs
25. aug 2011

@katkarv no už som to našla.. vychádza chlapec, uvidíme 🙂

adik109
25. aug 2011

@danka.chomka ja som príznaky ešte do minulého týždňa mala, bolo mi zle, únava, boľavé prsníky ale tento týždeň to ustálo. Tak akosi postupne. Ešte mi je občas trochu zle, sem-tam ma pichne v podbrušku ale inak ani neviem že som tehotná. Dúfam, že je v brušku všetko OK.... lebo na kontrolu mám ísť až 14.9.

katkarv
autor
25. aug 2011

@saxana123 asi mal konik vypadok a neprijalo asi prispevok,aj mne sa to uz stalo 🙂 No snad to na teba nepride,lebo mne je kazdy tyzden horsie 🙂 Neviem si predstavit ako pojdem z dcerou na otvorenie skolskeho roka,stat tam na dvore a ked bude teplo tak hotovy odpadak ☹

katkarv
autor
25. aug 2011

@danka.chomka
@terrs no som zvedava ci nam to vyjde 😀

saxana123
25. aug 2011

@katkarv No to by mi už bolo, mala som také asi 2 týždne dozadu že sa mi tak veeelice zľahka obrátil žalúdok- tak jak na vode ale hneď to prešlo. Odvtedy je na fronte klud 😀 No až na to teda že musím každé 2-3 hodiny niečo požuť lebo fazulka potom so mnou máva že je hladná 😀

danka.chomka
25. aug 2011

@adik109 no u mna presne to iste tak postupne pomaly to ustalo. sice ja som ani predtym ani raz nezvracala, len mmi bolo tak tazsie od zaludka mozno trikrat a okrem unavy, obcasneho popichavania mi nic nebolo. Teraz ma len obcas pichne, abo este si lahnem ale uz to nie je take akutne jak napr v 5tom 6tom ttyzdni. to som vzdy od obeda bola len volne pohodena a teraz plnohodnotne fungujem. AKurat som castejsie hladna ze mam trosku zrychleny metabolizmus, potom sa zas citim plna. No nech z toho clovek vyjde :D

katkarv
autor
25. aug 2011

@saxana123 mne este ms nemeskal a uz som zvracala,ale nepripustila som si ze by to bolo kvoli tehu,potom bolo kus dobre noa vcera a dnes hruza.Tiez sa snazim zobkat stale nieco,hlavne ovocie lebo sladke mi nechuti a este neviem uhasit smad,stale som smadna a nemam chut na vodu ani na dzus,tak len tak odchlipkujem 🙂

terrs
25. aug 2011

@katkarv uvidíme, drahý by sa zbláznil keby to bude chalan 😅

strihalka
25. aug 2011

Nekteri klienti dokazou pekne vytocit☹ doufam, ze jich nebude vela a nebudou nas ohrozovat

maxara
25. aug 2011

Ahojte spolumaminky
tak ja som uz pekne vygrckana, krasotina spi svoj prvy denny spanok, ale uz sa coskoro aj zobudi.. zatial som si hodila sprchu, upratala som trosku dom, lebo dnes cakam konikovsku zasielku julovciatok.. ideme sa cvachtat na terasu do bazenika.. 😵 tak sa tesim, teda decka sa idu cvachtat a maminky vykecavat 🙂
Zelam prijemny dnik, bez nevolnosti 😉

@nelicefo tisko zavidiim 😵 😵 tiez by som sa rada vyvalila niekde na plazi do chladku a nechala sa omyvat vlaznymi vlnkami.. ach jaaaaaaj, uzi si to aj za mna..
a obcas ak chces mozem nakuknut do aprilovciat a popridavat.. akurat tabulku si musis sama menezovat ☹ s tym ti nemam ako pomoct.. ci kaslem na to, nech mas prehlad?

Inak aj mne podla cinskeho vychadza dievcatko, mm chce radsej chlapca, tak ho zbytocne neprovokujem.. ja chcem presne toto babo, co mam v brusku, cize akurat si tak potom overim pravdivost, ale pri prvom vysla a mojej mame som tiez zistovala a dve baby sedeli, jedna nie 😉

takitak
25. aug 2011

mňa dnes strašne boli kríže. neobsedím na stoličke. furt sa vrtím a chodím na wc ... ale ani som dobre nespala tak je to možno z toho ...

vidím že skoro všetky chcete holčičky 🙂

adik109
25. aug 2011

@danka.chomka presne ako ja 🙂 ani ja som nezvracala ani raz, len som sa stále cítila ako po "opici" :D žalúdok ako na vode, všetko mi smrdelo ale teraz už skoro nič.... A hladná som tiež častejšie z čoho nemám radosť keďže ma je "dosť" tak dúfam že sa na mňa neprilepí tak 20 kg lebo neviem či sa do pôrodnice vôbec odnesiem :D Tak hádam sme z tých šťastnejších tehuliek ktorým nebýva až tak zle a bábätká sú zdravé 🙂

terrs
25. aug 2011

Ináč je možné že keď mi už od piatku bývalo ráno tak zle že som aj z vody vracala a teraz to prechádza, že to má nejaký súvis s tým tehotenstvom či to je zhoda náhod?