icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

darinkazv
24. aug 2011

@lenka112 to je super. my z prvého nemáme, lebo keď som bola tehu, tak 3D bolo v začiakoch a bolo len v 3 mestách vtedy. a zaplatiť vtedy 1000sk a ešte aj na cestu zacvakať nemálo.... ale teraz určite pôjdeme. tuším okolo 24tt sa chodí, že?

teleranka
24. aug 2011

@darinkazv
@aninka666
ajja by som to najradsej vykricala do celeho svetaaa a povedala kazdemu...darinka a mozem sa opátat? pri prvom tehotenstve ti kedy zacalo byt vidiet brusko? ja sa priznam, ze som dost chuducka, takze sa bojim, ze to na mne bude vidiet hned...

darinkazv
24. aug 2011

@teleranka ja som hrošík. vtedy som bola menší hrošík a bruško začalo kukať v 7tt. ale to len ten spodok. že som musela nohavice meniť 🙂 potom tak viac to bolo vidno v 4 mesiaci. ale úplne zbadalo okolie, že som tehu až v 5. mesiaci 🙂 teraz som 5tt a už mám spodok bruška nafúknutý 🙂 a prečo sa bojíš? ja sa práve teším, keď to bude pekne vidieť?

saxana123
24. aug 2011

@darinkazv Mne môj gyndoš povedal, že ak nemáme podozrenie na nejaké vrodené vady, ktoré môže 3Dčko odhaliť bližšie, nemáme tam zbytočne chodiť, vraj drobcom to žiarenie UTZV škodí na stredné ucho. Aj mi hovoril tie čísla, aké silné je bežné UTZV vyšetrenie takto v ambulancii a že hento je o moc krát silnejšie a detičkám to nerobí dobre 😒 Len si už nepamätám presne tie čísla.

darinkazv
24. aug 2011

@saxana123 to ma nestraš. vieš, koľko utz som už absolvovala za toto tehu? ☹ no zatiaľ som nepočula, že by mal niekto problém s bábätkom po 3Dčku. 😒

saxana123
24. aug 2011

@teleranka Ja viem že to nebola otázka na mňa ale ak nevadí aj ja ti odpoviem. Tiež som pri Tominovi nebola tučná a spodok bruška mi začal vykúkať okolo 8-9tt, nevedela som sa dočkať, kedy to bude vidno a budem pyšne pupek vytŕčať na svet. Neprehliadnuteľné to bolo okolo 4mesiaca. No teraz pri druhom som v 6tt a už mi čúha spodok brucha 🙂 a nohavice sú mi ani nie že tesné ale nepohodlné a radšej volím voľnejšie veci, kvôli pohodliu a pocitu. A tiež začínam mať taký čudný pocit keď ležím na bruchu, nemôžem nejak dlhšie, iba chvílku a potom radšej zmena polohy. 😅 nech ho nemágam

saxana123
24. aug 2011

@darinkazv Nie že problém ale nerobí im to dobre, vraj im je to nepríjemné na stredné ucho, aj mi presne hovoril čo konkrétne no ja si to už nepamätám, bolo to v 2009tom 😖

teleranka
24. aug 2011

@saxana123 @darinkazv
jeeej, tak obe ste uz druhykrat tehulky 🙂))
urcite aj ja by som chcela pyšne ukazovať bruško, ale ešte sa bojim, ci bude vsetko v poriadku, nastrasil ma velmi lekar... preto mam mozno take obavy . aby sa to nedozvedelo okolie, aby som nic nezakrikla :(

darinkazv
24. aug 2011

@teleranka ja som teraz už tretíkrát tehulka 😉 no rodila som len raz. a dúfam, že toto tiež dopadne tak krásne, ako moje druhé tehu s mojim krásnym dievčatkom 😉

katkarv
autor
24. aug 2011

@raduska19 9.8.som mala dostat ms ale bazalna teplota mi neklesala tak som si urobila test a boli tam //

strihalka
24. aug 2011

@darinkazv jeee to bys byla zlata, no zlutou moc nie,ale treba ruzova s modryma pismenkama🙂
to bys byla hodna🙂

urma
25. aug 2011

@saxana123 ziarenie to nebude, ked je to ultra ZVUK 😉 ale ak maju dobry sluch, tak by som tomu mozno aj verila, ze s tym uchom to moze suvisiet...babo sa nastve 😠 a bude kopat mamicku do brucha

adik109
25. aug 2011

@saxana123myslíte že to 3D je až také zlé? Veď keby im to tak vadilo, existovali by fotky na ktorých sa pri 3D bábätká v brušku usmievajú?

lenka112
25. aug 2011

@darinkazv Áno, my máme z 28 tt. a je to nádherná spomienka. Skúšali sme to pustitť malému a krásne pri tom zaspal 🙂 Veď koniec koncov počúval vlastné srdiečko. 🙂

raduska19
25. aug 2011

@katkarv a kolko ma byt ta teplota?

urma
25. aug 2011

@raduska19 je to individualne, ale nieco okolo 37 C 🙂 Ak si si nemeriala predtym aspon zopar cyklov, nema to moc vyznam, lebo nevies, aka je cca tvoja teplota pred ovulaciou, po nej a pred menzesom.

darinkazv
25. aug 2011

@strihalka ahojky, pošli mi do IP mail, nech ti to pošlem 😉

urma
25. aug 2011

Dievcata, ked ste boli na krv ohladom HCG, tak treba aj to na lacno ? Lebo som objednana zajtra na 10:30 a neviem, ci mi budu brat aj krv...ale teda na lacno to asi nebude moc dobry napad 😖 Navyse tam pojdem minimalne hodinu autom...

darinkazv
25. aug 2011

@urma ja som nebola ani raz vopred objednaná na krv a ani sa ma potom sestrička nepýtala, že či som jedla. takže si dačo kľudne zobni. 😉

urma
25. aug 2011

@darinkazv ja som sa objednala tak vseobecne 🙂 ci je vsetko v poriadku a napadlo ma teraz, ci mi nebudu brat aj krv. Ale mozno ani nie, pokial by uz bolo vidiet v maternici to, co ma byt 😉

saxana123
25. aug 2011

@adik109 ja si nemyslím vôbec nič, iba som vám povedala čo mi povedal doktor

saxana123
25. aug 2011

@urma no neviem či zvukom by si niečo videla, nejaké žiarenie tam byť musí keď to presvieti pokožku a vidíš až do maternice. ale šak to je jedno, iba hovorím že mne gyndoš povedal že deťom to nerobí dobre na stredné ucho.

saxana123
25. aug 2011

@urma mne sestra hovorila že tehule nikdy nechodia na krv na lačno 🙂 takže sa kľudne najedz

urma
25. aug 2011

@saxana123 ja som mala fyziku naposledy v 8. rocniku ZŠ, tak veru kaslime radsej na to 😉 Ale viem, ze by to malo fungovat na ultrazvukovych vlnach, ktore sa odrazaju od plodu a vysielaju nazad do sondy a sonda do obrazovky

saxana123
25. aug 2011

@urma záleží na tom čo to je? pointa je v tom že deťom to nerobí dobre na stredné ucho a je fuk či je to to žiarenie zvuk, vlny alebo čo ja viem čo

katkarv
autor
25. aug 2011

@raduska19 ked si si doteraz nemerala tak neviem ci to ma vyznam lebo nie u kazdej zeny je rovnaka ta teplota.Mne tak den,dva pred ms klesavala na 36,5 ale teraz bola 36,9

katkarv
autor
25. aug 2011

baby mne je dnes zleee a nezabera ani ten Cocculine,som ako na lodi bleeeeeeeee ale aspon viem ze babo je oki.Esteze deti su na prazdninach,nemusim nic robit 🙂 a este o tom aj tak nevedia tak by sa vypytovali co mi je 😒

saxana123
25. aug 2011

@katkarv Ach úbohá ☹ neporadím ti ale poľutujem 😉

katkarv
autor
25. aug 2011

@saxana123 dakujem fnuk 🙂 a tebe nie je zle?

terrs
25. aug 2011

Ahojte baby, môžem sa k vám pridať? Vyzerá to tak, že na konci apríla čakáme naše prvé..
Aj keď sme plánovali až jesenné, trošku ušlo a bude jarné 😅