icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

danka.chomka
25. aug 2011

@adik109 a este som neustale smadna, to som bola aj zo zaciatku, takze to jedine mi ako tak ostalo. Ja som sa docitala, ze ked zena v tehotenstve nevracia tak ze to nemusi byt hned negativny jav, ze to moze byt praveze priznak toho ze telu vyhovuje zlozenie stravy, ktore prijima a nemusi sa zbavovat skodlivin. Tiez ja som napr nikdy nemala PMS ze by ma boleli prsia, alebo som mala zravost, alebo bola nervozna a ze zeny co taketo nieco nemavali lahsie znasaju zmeny hormonalnych hladin v tele a preto sa to na nich nejak neprejavuje. Tak verim ze je to aj moj pripad a ze vsetko fici jak ma 🙂

adik109
25. aug 2011

@danka.chomka no musíme tomu veriť 🙂 smädná som aj ja neustále. PMS som síce mala ale nie nijaký extrém, myslím, že keby bolo niečo zle tak by som to vycítila ale zatiaľ som kľudná, tak dúfam že bábo sa má v brušku dobre a všetko je OK 🙂

darinkazv
25. aug 2011

@danka.chomka tak ja som teda mávala fayné PMS. aj nervy, aj bolavé prsia. no aj pri dcérke aj teraz mám kľudné tehu bez zvracania či akýchkoľvek iných žalúdočných či nerových problémov 😉

boise
25. aug 2011

ahojte holky, môžem sa k vám pridať? 😉

aninka666
25. aug 2011

@boise ahoj, vitaj

adik109
25. aug 2011

@boise vitaj 🙂

stassa
25. aug 2011

ahojte baby. Dlho som tu nebola, ale akurát som sa vrátila od lekára s tehu knižkou a fotkou malého 1,14 cm dlhého pokladíku. Všetko je zatiaľ v pohode, okrem toho že mi je stále zle, nevraciam ale celodenné napínanie a nechuť do jedla mi ubrali za dva týždne 3 kilá a to sa dokymu veľmi nepáčilo 😒 a ešte mám nastúpiť do práce kde sú nočné a to od 1.4. takže 31.8. návšteva u ňho a potom dlhá PN... no aspoň sa mi vráti dobrovoľné čo si už rok a pol platím a budem sa môcť venovať svojej princezničke ktorá už nastupuje do škôlky. Poraďte čo na nevoľnosti... ako alebo čo jesť, lebo sa som už zúfaláááá ☹ ☹ ☹

boise
25. aug 2011

@stassa uuf to nezavidim tie nevolnosti...ja zial neviem co na to, pretoze to nepoznam, ani pri malom mi nebolo zle 😅 tak verim ze to bude aj teraz tak 😝
tie kila z toho si nerob hlavu, napriek tomu ze mne nebyvalo zle, tiez som schudla a tusim cez 4kg pri malom 😉

urma
25. aug 2011

@danka.chomka to zne velmi logicky 😉 Ja budem pravdepodobne tiez ten pripad. Navyse za cely zivot, co si pamatam od maleho decka, tak som vracala len 3x 😎 Zaludok na vode to mavam aj hocikedy cez cyklus, ked mam migrenu...takze teraz v tehu je to moj hlavny "priznak", ale nie je to take intenzivne, ze by som sa pogrc.. 😝

dominikaa
25. aug 2011

ahojte kocky 🙂 mozem sa pridat aj ja? mne vychdza podla teh.kalkulacky datum porodu na 26,4, 😵 zatial som u lekarky nebola a pojdem asi az o dva tyzdne ak to do vtedy vydrzim 😅 priznaky tiez nemam ziadne len ze mi meska ms a na testikoch mi vysli // 😵 ale ja som nemala uplne ziadne priznaky ani pri Adamkovi 🙂

boise
25. aug 2011

@dominikaa ani ja som nebola u lekarky, nako sa tam nehrniem, na krv idem az 5.9. 😉 ale testiky mam pekne celkom a silneju 😵 😵 😵

saxana123
25. aug 2011

@boise máš krásne testy 😵

boise
25. aug 2011

@saxana123 ďakujem 😵 ja si myslim ze ten termin moj bude neskorsi asi, lebo som mala posunutu ovulku, tu som podla testu mala az 7.8....tak som zvedava, ako to bude na ultrazvuku..v kazdom pripade tie nase deti by si isto rozumeli 😵 😵

certica22
25. aug 2011

@terrs ....aj ty 🙂 gratulujem duufam že to dotiahmeme až do koonca🙂

katkarv
autor
25. aug 2011

@stassa ja som si dnes dala to homeopatikum co tu baby spominali Cocculine ale nepomohlo,cely den sa citim ako na lodi 😖 Zatial som schudla 1kg

boise
25. aug 2011

@katkarv skus https://www.modrykonik.sk/bazar/ine-pre-mamicky... lizatka...kamoske pomohli 😉

strihalka
25. aug 2011

No pekne se nam o ut rozrusta🙂Vsem tehulkam tu velika gratulace🙂

kukucka26
25. aug 2011

ahoj bola som u lekara v noci som zacala krvacat nasadil duphaston, robil sono srdiecko bije krvacanie je mimo maternicu ,mam hned odsatvit dojcenie 😉

mia78
25. aug 2011

ahojte ani nestíham čítať teraz som sa sem konečne dostala,bože nech je už škôlka lebo malý len podsa hrať alebo sedí na pc 😎 , malú uštipla osa chúda ale zniesla to dobre teraz ked vidí osy tak jačí oživot 😒

čítam že vám je stále zle mne už prestalo byť nevolno tak sa teším ,len toto teplo ma unavuje už hádam sa o týžden ochladí 😝
idem trocha počítať čo nového máte ak ma deti nevitiahnu stadeto hned 😀 😝

beronsche
25. aug 2011

Ahojte, no pozeram kocky, ze aj vam je niektorym stale zle... Ja mam nevolnosti celodenne, vecer najhorsie, ale nezvraciam, ani ma nenapina.. Len sa citim, ako keby som bola po opici, je mi tazko na zaludku... 😀 Ale chut do jedla mam obrovsku... najradsej by som jedla non stop... A tiez som v jednom kuse smadna... Len ked vela jem a pijem (vacsinou vodu, nic ine mi nechuti), je mi horsie.. Pripada mi to divne... 😅 Mate s tym niektora skusenost?

adik109
25. aug 2011

@beronsche presne takto bolo aj mne, už to trošku odznieva. Ja som sa snažila jesť po maličkých množstvách a často, vtedy som sa neprejedla a nebolo mi horšie. Asi to treba len vydržať, mne je tento týždeň už lepšie....

katkarv
autor
25. aug 2011

@beronsche aj mne je tak 😖 V ktorom si tyzdni?

beronsche
25. aug 2011

@adik109 A v ktorom si tyzdni?

beronsche
25. aug 2011

@katkarv Presne ako ty - dnes 7tt 🙂

Baby a tiez ste stale smadne?

katkarv
autor
25. aug 2011

@beronsche len nech sa nam to uz nestupnuje 🙂 Tiez som smadna a nic mi nechuti len vodu pochlipkavam ☹

adik109
25. aug 2011

@beronsche začínam 9 tt. smädná som neustále, okrem vody mi nič moc nechutí, ešte sa mi dá vypiť džús zriedený s minerálkou ale len multivitamín :D

danka.chomka
25. aug 2011

@beronsche ja som neustale, denne 4 litre.

strihalka
25. aug 2011

jsem tehotna, neksem tehotna, jsem tehotna, nejsem tehotna.............nic mi neni a presto jsem tehotna🙂 jeste to muze prijit?

adik109
25. aug 2011

@strihalka podľa mňa áno.... v ktorom tt si? Mne začalo byť zle tak v 5tt a teraz v 9tt to myslím prestáva

strihalka
25. aug 2011

@adik109 no presne tt nemam potvrzene dle netu to je 5tt+1