Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
tak ten moj mm to už vykecal rodičom. a ja som chcela počkať do utorka na druhé sono. ☹
@aninka666 moj mm to vykecal este aj susede, ktora je jeho kolegyna. Este som nebola ani na 1. sone 😅 Ale ja nie som o moc lepsia s tym udrzovanim tajnosti...akurat som to pisala mojemu sefovi, ze zajtra idem na potvrdenie tehotenstva. Ale vedel o tom, ze sa velmi intenzivne snazime a ze pravdepodobne pojdem na PN koli IVF 😝 No a rodicia to vedia uz tyzden, cize ty to zas povedali nasim surodencom....a tak sa to siri a nic si z toho nerobim, pokial to bude vsetko v poriadku 😵
@aninka666 podla mna nie je dobry ani postoj, ze dokedy sa brusko da maskovat, dovtedy drzat jazyk za zubami 🤐 Budeme pekne krasne pozitivne mysliet a nic zle si nepripustat 😉 Takze nech to vedia vsetci, aj tak by sa to raz dozvedeli, no nie? Ja osobne som na to strasne hrda a preto nemam ziaden dovod tajit.
vraj to treba vikričať do sveta aby dieťatko nebolo hluché 🙂 mi dnes povedala kolegynka ...
bože môj - vykričať som chcela napísať ... no fakt blbnem 😝
este aspon Dva tyzdne kym prejdeme to rizikove obdobie.
tak my sme to pri prvom vydrzali s mm do 12tt ale aj preto,ze sme to chceli oznamit na vianoce 🙂 teraz sa nam to uz asi nepodari,lebo sa mi zda ze uz zacina brusko vykukat 😅 ale tiez by sme chceli mat potvrdene srdiecko a az potom 😵
My sme to uz tiez povedali rodicom... Verim, ze oni to uz posunuli dalej... 😀 😀 Ja som najprv tiez chcela pockat, aspon kym mi tehotenstvo nepotvrdi lekar, lebo ja som taka, ze ani vlastnym ociam neverim 😀 a na pozitivny test som 2 dni pozerala, kym som uverila... 😀 ale uz som nevydrzala a vyklopila to... 🙂
ahojte, celkom sa mi paci a povzbudzuje ma ako sa vsetky tesite. Ja este vobec, ale to kvoli tym hlupym nevolnostiam a motakom z nizkeho tlaku.A inak mne pohlavie podla tabulky nevyslo. teda prvy syn ano, ale dcera mala byt podla tabulky chalan, ale je to krasna babika.
ahojte tak aj ja som uz aprilová a tesime sa na nase blaznive díte, termín mám 5.4 🙂
@evatko a pocitala si s lunarnym vekom alebo kalendarnym?
@motylicek123 to mas dvaa dni predomnou 🙂 tak nech nam to dobre dopadne a zrniecka nech sa neflakaju ale pekne rastu 🙂
Ahojte...ja mám termín okolo 10.apríľa 🙂 a nevoľnosti, že či ...neznašam rána dúfam, že to čo skoro skončí a iné ťažkosti nemáte okrem nevoľnosti?
ahojte baby, mne dens doki ptvrdila tehot a termin mam 26.4. neviem co je to nevolnost lebo ich nemam, akurat citlive bradavky a sem tam unava, inak nic. ako to s tou tabulkou?.......
@danka.chomka aky je rozdiel medzi lunarnym vekom a kalendarnym?
@mima21 lunarny vek si vypocitas tu http://www.chinagold.com/lunarage.htm prakticky si o rok starsia zvycajne podla lunarneho, pre ucely tej cinskej tabulky na urcenie pohllavia 😉 mne zatiaal vsetko co som preratavalla vyslo.
Ahojte .. no tak babulky .. dnes som bola na poradni.. uf tam bolo ale ľudí .. 1,5 hodiny som čakala .. bo to hneď prvý deň po dr. dovolenke ... 😝 a potom ked som bola na rade .. taky strach. joj ci pana.. no a zas mi robil ultrazvuk a že som v 7 tt.... 🙂 Zatiaľ všetko ok .. žabiatko podrastlo.. už ma niečo vyše 1 cm .. 😵 ale neviem presne lebo ked som sa išla obliekať tak som zažila šok.. na gaťkách som totiž našla malilinkatú hnedú čiaročku.. no v tom momente ma rozbolelo brucho a boli až do teraz.. hneď som to zvestovala dr. a on že nech ľahnem na kozu a pozrel ma aj zo zrkadielkom.. ale že on žiadne krvacanie nevidí.. tak som sa trocha upokojila .. ale nic moc ... stale tomu nemôžem uveriť a už mam aj ozaj strach , prečo tam bola ta čiaročka hneda .. hnusná.. ☹ a to sa mi v noci snivalo že porcujem mäso.. som vedela že to neni dobry sen.. božinku .. len nech je to dobre ....
@evulilik moze to byt tym ultrazvukom ze ti podrazdil krcok.ten je terazz velmi prekrveny a mohla nejaka cievka povolit. verim ze je vsetko v poriadku, len bud v klude. Inac mas moznost odmietnut vaginalne vysetrenia pocas tehu, maju totiz aj rizika, o ktorych vsak doktori neiinformuju (pokial budes badat ze si haklivejsia). Zalezi na tvojich preferenciach. 😉
@danka.chomka ja mám podľa lunárneho 28 🙂 ale v skutočnosti mám 26 🙂
@evulilik neboj, keď ťa pozrel a je to ok, tak nemaj strach. len pekné myšlienky treba 😉 a veľa báb som počula, že zo začiatku tehu mali špinenie. 😉
@danka.chomka lenže to na tych gaťkach nebolo po ultrazvuku . ale pred .. zbadala som to keď som sa po ultrazvuku išla obliekať... 😖

@strihalka tak to vtedy mne ešte len začínali príznaky ... jediné čo som dovtedy cítila boli boľavé prsia ale to som si myslela že je PMS :D Tak hádam ak aj príznaky prídu tak len mierne ... mne robila najväčšie problémy únava - prespala by som aj celý deň keby sa dalo, ale už je lepšie...