Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@danka.chomka no musíme tomu veriť 🙂 smädná som aj ja neustále. PMS som síce mala ale nie nijaký extrém, myslím, že keby bolo niečo zle tak by som to vycítila ale zatiaľ som kľudná, tak dúfam že bábo sa má v brušku dobre a všetko je OK 🙂
@danka.chomka tak ja som teda mávala fayné PMS. aj nervy, aj bolavé prsia. no aj pri dcérke aj teraz mám kľudné tehu bez zvracania či akýchkoľvek iných žalúdočných či nerových problémov 😉
ahojte holky, môžem sa k vám pridať? 😉
ahojte baby. Dlho som tu nebola, ale akurát som sa vrátila od lekára s tehu knižkou a fotkou malého 1,14 cm dlhého pokladíku. Všetko je zatiaľ v pohode, okrem toho že mi je stále zle, nevraciam ale celodenné napínanie a nechuť do jedla mi ubrali za dva týždne 3 kilá a to sa dokymu veľmi nepáčilo 😒 a ešte mám nastúpiť do práce kde sú nočné a to od 1.4. takže 31.8. návšteva u ňho a potom dlhá PN... no aspoň sa mi vráti dobrovoľné čo si už rok a pol platím a budem sa môcť venovať svojej princezničke ktorá už nastupuje do škôlky. Poraďte čo na nevoľnosti... ako alebo čo jesť, lebo sa som už zúfaláááá ☹ ☹ ☹
@danka.chomka to zne velmi logicky 😉 Ja budem pravdepodobne tiez ten pripad. Navyse za cely zivot, co si pamatam od maleho decka, tak som vracala len 3x 😎 Zaludok na vode to mavam aj hocikedy cez cyklus, ked mam migrenu...takze teraz v tehu je to moj hlavny "priznak", ale nie je to take intenzivne, ze by som sa pogrc.. 😝
ahojte kocky 🙂 mozem sa pridat aj ja? mne vychdza podla teh.kalkulacky datum porodu na 26,4, 😵 zatial som u lekarky nebola a pojdem asi az o dva tyzdne ak to do vtedy vydrzim 😅 priznaky tiez nemam ziadne len ze mi meska ms a na testikoch mi vysli // 😵 ale ja som nemala uplne ziadne priznaky ani pri Adamkovi 🙂
@katkarv skus https://www.modrykonik.sk/bazar/ine-pre-mamicky... lizatka...kamoske pomohli 😉
No pekne se nam o ut rozrusta🙂Vsem tehulkam tu velika gratulace🙂
ahoj bola som u lekara v noci som zacala krvacat nasadil duphaston, robil sono srdiecko bije krvacanie je mimo maternicu ,mam hned odsatvit dojcenie 😉
ahojte ani nestíham čítať teraz som sa sem konečne dostala,bože nech je už škôlka lebo malý len podsa hrať alebo sedí na pc 😎 , malú uštipla osa chúda ale zniesla to dobre teraz ked vidí osy tak jačí oživot 😒
čítam že vám je stále zle mne už prestalo byť nevolno tak sa teším ,len toto teplo ma unavuje už hádam sa o týžden ochladí 😝
idem trocha počítať čo nového máte ak ma deti nevitiahnu stadeto hned 😀 😝
Ahojte, no pozeram kocky, ze aj vam je niektorym stale zle... Ja mam nevolnosti celodenne, vecer najhorsie, ale nezvraciam, ani ma nenapina.. Len sa citim, ako keby som bola po opici, je mi tazko na zaludku... 😀 Ale chut do jedla mam obrovsku... najradsej by som jedla non stop... A tiez som v jednom kuse smadna... Len ked vela jem a pijem (vacsinou vodu, nic ine mi nechuti), je mi horsie.. Pripada mi to divne... 😅 Mate s tym niektora skusenost?
@beronsche ja som neustale, denne 4 litre.
jsem tehotna, neksem tehotna, jsem tehotna, nejsem tehotna.............nic mi neni a presto jsem tehotna🙂 jeste to muze prijit?

@adik109 a este som neustale smadna, to som bola aj zo zaciatku, takze to jedine mi ako tak ostalo. Ja som sa docitala, ze ked zena v tehotenstve nevracia tak ze to nemusi byt hned negativny jav, ze to moze byt praveze priznak toho ze telu vyhovuje zlozenie stravy, ktore prijima a nemusi sa zbavovat skodlivin. Tiez ja som napr nikdy nemala PMS ze by ma boleli prsia, alebo som mala zravost, alebo bola nervozna a ze zeny co taketo nieco nemavali lahsie znasaju zmeny hormonalnych hladin v tele a preto sa to na nich nejak neprejavuje. Tak verim ze je to aj moj pripad a ze vsetko fici jak ma 🙂