Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
ahojte, mne sa po veceroch robi zle, zaludok ma boli, vcera ma aj prehnalo...to som pri prvej nemala, len dufam, ze nebudem grcat, bo to neznasam! 😅 a navyse to doma este nevedia 😝 (byvame u nasich a len segra to vie, ale ta byva v zahranici)...
dnes sme boli na plavarni, len dufam, ze som tam nic nechytila.... 😝
Dobre ranko, zeny🙂nasatvajici maminky🙂
Baby, ktorá ma na starosti aprílovky2012?žiadala som o priateľstvo a furt nič...
ahojte žienky. 🙂 ja som sa dnes zľakla. keď som kýchla, nenormálne ma pichlo na pravej strane v podbrušku. :( a od rána ma neskutočne bolia kríže. bruško nie. dúfam, že sa nič nestalo, lebo to pichlo ako by mi tam niekto nôž vrazil ☹
@darinkazv mne sa toto stalo pred 3 dňami ale v noci, tak ma to riadne pichlo presne tak - "ako s nožom" - ale potom to prestalo , tiež som tŕpla, či sa bábätku nič nestalo, ale včera som bola na kontrole, chrobáčik opäť podrástol, len mi ten hematóm ešte nezmizol, len sa zmenšil, tak musím byť na PN a za 2 týždne na kontrolu...a kríže ma bolia stále, aj pri prvom ma bolievali - ale oveľa viac, že som sa ani z postele nemohla postaviť.
ahojte... dnes som bola u doktora, máme 1,5 cm a srdiečko krásne bije ... ten je už zo m§ňa úplne hotový lebo mňa zaujíma len srdiečko ... cuckal si drobček ručičku celý čas čo sme na neho pozerali (teda ja osobne priznávam, že cez slzy som toho moc nevidela) ... joj taká som rada. odovzdala som moč a krv. nanešťastie len na dva odberi lebo vraj som mala prísť nalačno - no to mi nik nepovedal ... takže musím ísť ešte raz. ešte dve hodiny sa trávim v práci že pracujem a potom hurrrrááá 9 dní voľna na chalupe ... sa strašne teším
ináč ja som taká nafúknutá ... už neviem čo jesť/nejesť aby som nebola, a najhoršie je že v noci sa na to budím každú noc medzi 22,30 a 24,00 ... potom už spím ale ten čas medzi tým 😝 ... ešte že manžel nie je doma 😀
@atreyu poradila by som Ti slivovicu s medom ale teraz radšej nie ... vydržať a
@darinkazv
@boise taky kycham porad, ale to jsou takeozveny ze se aj ja bojim, ci to babetku nemuze ublizit☹
a hlavne to fakt nevim,cim to je ale vychazi to presne na den, kdyz se babo uhnizidlo, tak den na to , tak mam rymu, ale taku hlenitou ze hruza, kapky si nechci davat, buhvi, co to vse hnusenho obsahuje a te rymy se nemuzu zbavit☹ohromne vela hlenu☹ a barevny☹no uplne do podrobna to popisovt nechcem🙂
nevite, cim to muze byt, alebo oradte, co na to?
ahojte, tak to vyzera,ze aj aj tu patrim 😵 este som nebola u lekara,lebo ma dovolenku,tak v septembri utekam 🙂 dufam,ze vsetko bude OK. sem-tam si vas precitam,ked budem mat cas. papa
@strihalka http://www.boiron.sk/lieky.htm 😉 potom by som na tvojom mieste brala coryzaliu a homeogene 9, striedala ..jednu hodinu to, druhu to...ked sa budes citit lepsie tak intervaly predlzovat 😉

@teleranka ahojky, bruško môže bolieť z rozťahovania maternice. mňa furt sem tam pichne, sem tam potiahne. nemysli hneď na zlé. oki? musíme byť pozitívne 😉