icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

darinkazv
25. aug 2011

@teleranka ahojky, bruško môže bolieť z rozťahovania maternice. mňa furt sem tam pichne, sem tam potiahne. nemysli hneď na zlé. oki? musíme byť pozitívne 😉

pata31
25. aug 2011

ahojte, mne sa po veceroch robi zle, zaludok ma boli, vcera ma aj prehnalo...to som pri prvej nemala, len dufam, ze nebudem grcat, bo to neznasam! 😅 a navyse to doma este nevedia 😝 (byvame u nasich a len segra to vie, ale ta byva v zahranici)...
dnes sme boli na plavarni, len dufam, ze som tam nic nechytila.... 😝

boise
25. aug 2011

@pata31 mna pri malom prehanalo stale a dnes to prislo zas 😝 😠 Inak mi vobec nebyva zle, ani prvy krat mi nebyvalo 😅

boise
25. aug 2011

@teleranka brusko ked boli to nie je nic zle...ja som si to prezila aj pri prvom 😉 klidek

teleranka
25. aug 2011

@boise
ooochhh...ale mna aj priserne nafukuje, som ako balon :(((((

pata31
26. aug 2011

@boise ja si nepamatam, ze by ma pri Tami bolel zaludok, ma len zaha palila strasne...no uvidime, co z toho bude 😝
@teleranka aj mna prvy tyzden skoro v kuse pichalo v bruchu, teraz uz len obcas 😉

kvila
26. aug 2011

@maxara hej, s tym hladom mas pravdu, je to tak... ked nieco zjem, hned je lepsie 😀

strihalka
26. aug 2011

Dobre ranko, zeny🙂nasatvajici maminky🙂

boise
26. aug 2011

@teleranka aj to je normal 😉 a este len ako nas "nafukne"... 😀 😉

atreyu
26. aug 2011

Baby, ktorá ma na starosti aprílovky2012?žiadala som o priateľstvo a furt nič...

mia78
26. aug 2011

@atreyu myslím ze necilefo...............tento upoek vydržať už od rána hrúza ....cez výkend chceme ísť na letecke na Sliač dúfam že sa ochladí ako hlásia len o stupnou 😝

kvila
26. aug 2011

@katkarv predpokladam, ze je to velkost babatka, ale v sprave je, ze EES 5,9 mm
@urma a srdiecko nam krasne bije, to som videla na ultrazvuku 🙂

atreyu
26. aug 2011

@mia78 ďakujem

Ináč baby neviete nejaký babský recept na zmiernenie bolesti pri raste nového zuba? 😠 minulý rok keď som bola tehu mi začal rásť, potom prestal a teraz na novo, ale je to na nevydržanie a musím ísť do práce...

teleranka
26. aug 2011

@boise
heeej to mas pravdu, ze este nas len nafukne 🙂))

darinkazv
26. aug 2011

ahojte žienky. 🙂 ja som sa dnes zľakla. keď som kýchla, nenormálne ma pichlo na pravej strane v podbrušku. :( a od rána ma neskutočne bolia kríže. bruško nie. dúfam, že sa nič nestalo, lebo to pichlo ako by mi tam niekto nôž vrazil ☹

boise
26. aug 2011

@darinkazv neboj, urcite sa nic zle nestalo...ja som alergik a kycham stale, a dost casto sa mi podari presne takym sposobom ako tebe teraz, hlavne ked nejak blbo sedim alebo lezim 😉

janka273
26. aug 2011

@darinkazv mne sa toto stalo pred 3 dňami ale v noci, tak ma to riadne pichlo presne tak - "ako s nožom" - ale potom to prestalo , tiež som tŕpla, či sa bábätku nič nestalo, ale včera som bola na kontrole, chrobáčik opäť podrástol, len mi ten hematóm ešte nezmizol, len sa zmenšil, tak musím byť na PN a za 2 týždne na kontrolu...a kríže ma bolia stále, aj pri prvom ma bolievali - ale oveľa viac, že som sa ani z postele nemohla postaviť.

takitak
26. aug 2011

ahojte... dnes som bola u doktora, máme 1,5 cm a srdiečko krásne bije ... ten je už zo m§ňa úplne hotový lebo mňa zaujíma len srdiečko ... cuckal si drobček ručičku celý čas čo sme na neho pozerali (teda ja osobne priznávam, že cez slzy som toho moc nevidela) ... joj taká som rada. odovzdala som moč a krv. nanešťastie len na dva odberi lebo vraj som mala prísť nalačno - no to mi nik nepovedal ... takže musím ísť ešte raz. ešte dve hodiny sa trávim v práci že pracujem a potom hurrrrááá 9 dní voľna na chalupe ... sa strašne teším

ináč ja som taká nafúknutá ... už neviem čo jesť/nejesť aby som nebola, a najhoršie je že v noci sa na to budím každú noc medzi 22,30 a 24,00 ... potom už spím ale ten čas medzi tým 😝 ... ešte že manžel nie je doma 😀

@atreyu poradila by som Ti slivovicu s medom ale teraz radšej nie ... vydržať a

darinkazv
26. aug 2011

@boise
@janka273 tak ste ma ukľudnili 🙂 ja som sa doľakala, lebo kýchla som v noci. ležala som tak, že paplon medzi nohami, na pravom boku, ľavá noha vyložená pokrčená a tie kríže ma začali bolieť ráno. tak som si to nejak spojila. 😝 čo už. ja som bojko, aj keď zlé myšlienky odháňam 😀

janka273
26. aug 2011

@darinkazv neboj sa cicuška nič, bábätko je isto v poriadku, spávam tak ako ty 🙂 ,a na bruchu nemôžem, lebo ma hrozne bolia prsia

strihalka
26. aug 2011

@darinkazv
@boise taky kycham porad, ale to jsou takeozveny ze se aj ja bojim, ci to babetku nemuze ublizit☹
a hlavne to fakt nevim,cim to je ale vychazi to presne na den, kdyz se babo uhnizidlo, tak den na to , tak mam rymu, ale taku hlenitou ze hruza, kapky si nechci davat, buhvi, co to vse hnusenho obsahuje a te rymy se nemuzu zbavit☹ohromne vela hlenu☹ a barevny☹no uplne do podrobna to popisovt nechcem🙂
nevite, cim to muze byt, alebo oradte, co na to?

takitak
26. aug 2011

@strihalka ja som mala tiež kúpila som si hemeogene 9 a za dva dni som bola fit. a hlavne lež a nezaťažuj sa ešte viac

boise
26. aug 2011

@strihalka kup si na to nejake homeo 😉 ja som sa dnes zobudila so zapalenym hrdlom, nic prehltnut...tak uz dlavim homeogene 9 😉

strihalka
26. aug 2011

@boise
@takitak homeogene 9?ok, super, vyzkousim, hend volam manzilkovi, at se stavi v lekarne.)
bo jsem vpraci az do vecera
diky

boise
26. aug 2011

@strihalka mozes kombinovat s homeovoxom a este na take hlienove sopliky je coryzalia 😉

strihalka
26. aug 2011

@boise aha, ja se v tech lecich vubec nevyznam prave☹mam jen tu rymu taku zelenou hlenovou a to vzdy po rani, pres den 4x, ale trapi me ze ji mam stale a vecer se mi noc ucpava☹
takze co bude nejlepsi?

strihalka
26. aug 2011

@boise
@takitak najdu na to nekde nejake tema, ci stranku ktere homeoptika na co?

mrka2
26. aug 2011

ahojte, tak to vyzera,ze aj aj tu patrim 😵 este som nebola u lekara,lebo ma dovolenku,tak v septembri utekam 🙂 dufam,ze vsetko bude OK. sem-tam si vas precitam,ked budem mat cas. papa

boise
26. aug 2011

@strihalka http://www.boiron.sk/lieky.htm 😉 potom by som na tvojom mieste brala coryzaliu a homeogene 9, striedala ..jednu hodinu to, druhu to...ked sa budes citit lepsie tak intervaly predlzovat 😉

mia78
26. aug 2011

@darinkazv mna tak tiez pichlo ani som sa vystriet nemohla asi uz tri krát hlavne na dránom ked stávam k malej 😒
a lríže bolia veru asi sa rozťahujú 😉