icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

maxara
11. aug 2011

Dobre ranko tehulky, ako sa mame?
Ja som dnes odpalena, totalne mi je zle, rano som obligatne grcala a doteraz mi je grcno.. Bambu nastastie zaspala, idem si asi trosku lahnut aj ja.. poobede zbehneme na nakupy 😒 starsne sa tesim ☹ asi si vezmem sacok so sebou

@atreyu no ja ti zas nezavidim citit cez topanky ponozky 😀 😀 😅 🤐

Inak ja som u dr uz bola a tiez sme mali srdiecko a stale trvam na tom, ze tam bude aj nabuduce 😔 lebo ked vas tak citam, tak zacinam sa normlane bat.. treba mysliet pozitivne baby, nervozita a strach nasim bublinkam nepomozu 😒 nechcem samozrejme mudrovat, lebo toto viete velmi dobre. Ale zas na druhej strane, ja ked som sla s prvym babom k dr, (kedze mam cyklus kadejaky, tak tazko bolo predpovedat, v kolkom tt som bola) tak som bola v 5tt, cize veeelmi skoro, nasla som si nahodou palicky po troch mesiacoch meskania. A dr sa ma pytal, ci som uz mala pozitivny test niekedy a nic z toho (co som aj raz mala, ale cele to bolo divne), tak som povedala, ze ano a dal mi pre istotu hned lieky na podporu tehulstva, a poznamenal, ze kedze je to babatko vytuzene, tak nech tam ostane .. osobne som bola aj rada, ze mi ich dal, lebo som bola aj trosku kludnejsia.. teraz pri druhom mi nedal nic, hoci je tiez vytuzene 🙂 ale aj ja to asi inak vnimam, keby som negrcala, ani neviem ze som tehu.. tak snad este som 😔

lenkakusi
11. aug 2011

ahojte,
smiem sa pridat?????????
ak nam to vsetko dobre dopadne ( vo februari som mala MA v 9tt), v co pevne verim terminik by mi vysiel na 16.4. Moc sa tesim, ale zostavam pri zemi.
Zle mi zatial nebyva, citim sa celkom dobre az na moju nocnu nespavost a dennu spavost 😀 .K doktorovi sa chystam az neskor, myslim ze nie je potrebne tam strasit moc skoro, spolieham sa na svoje telo, aj pri MA som vedela ze nieco nie je ok aj ked som nekrvacala ani som nemala bolesti. Uzivam listovku a prihodim este femibion. Keby ma bolela hlava, dam si magnezium.
Nie som ani moc zastancom dufiku a pod lieciv, uz to predpisuju ako cukriky 😕

Babule hlavne treba mysliet pozitivne a neroibit si zbytocne stres!!!

janka273
11. aug 2011

Aj mám dennú únavu - hneď by som zaspala ....a večer spánok nie a nie prísť a pritom som unavená, 100x sa pretáčam na posteli, nemôžem sa uložiť....zle mi veľmi nebýva, iba sladké veľmi nemusím a tiež mi prestáva chutiť káva. / pri prvom tehotenstve som zase jedla iba sladké a najmä gumové cukríky/.
Kys.lis. som si aj ja nasadila, sem tam magnézium. A Femibion je niečo podobné ako centrum?

katkarv
autor
11. aug 2011

@lenkakusi moja rec,netreba sa pomahlat 🙂 a ani ja dufik neuznavam 🙂 Ja by som spala tiez 😔 ale aj v noci spim len chodim cikat ☹ Dufam ze ti to teraz vyjde 🙂

atreyu
11. aug 2011

No, takže tak...dnes som bola u gynekológa...tehotenstvo potvrdené chvalabohu to vyzerá na piaty týždeň, ale blšku ešte nevidno...záhada okolo špinenia vyriešená - hematóm...predpísal mi duphaston tak neviem mám brať či nebrať...a dohodli sme sa na kontrole 5.septembra...

ludkazh
11. aug 2011

@atreyu chcem sa opytať na to špinenie...ja som pred obedom mala trošku hnedý vytok, ale teraz už nič.....aj ma trošku palilo v podbrušku...pri malej som až v 11 tyždni zacala krvacať ,nasadili mi lieky a prešlo to...tak neviem či ist k dr.....

atreyu
11. aug 2011

@ludkazh tak ja som slabulinko špinila (taký tmavo hnedý výtok) od 11 DPO večer a 12 DPO celý deň a samo od seba to prestalo...k lekárovi som nešla...až dnes mi gynekológ povedal, že tam mám hematóm a predpísal mi duphaston...na tvojom mieste by som k lekárovi išla aby si mi mi zachránila ak sa dá...ja váham kvôli úplnej inej veci...držím pršteky...všetko bude dobré 🙂

ludkazh
11. aug 2011

@atreyu dakujem 🙂 ...verím že bude všetko ok....

danka777
11. aug 2011

ahojte babulky. Ak môžem, tak sa k vám tiež pridám. Termín som si vyrátala na 6.4. Presne pred rokom v auguste som potratila, tak dúfam, že teraz sa to už podarí dotiahnuť do šťastného konca.

mimka1710
11. aug 2011

Hoci nie som tehulka, vsetkym vam zo srdiecka blahozelam a zelam pohodove tehulkovanie a hlavne zdrave babatka...
@danka777 tiez som minuly rok v auguste potratila, a bohuzial aj tento rok v marci v polovici tehotenstva, tak velmi by som sa k vam uz chcela pridat ale kym nemam vsetky vysledky vysetreni nemala by som otehotniet, verim ze tebe aj ostatnym babenkam to dopadne na vybornu a v aprili sa dockate svojich vytuzenych drobcov, vela stastia 🙂

stassa
11. aug 2011

@atreyu ja idem 24.8. na sono - či bude vidno srdiečko. A videla si aspoň dutinku? 🙂

atreyu
11. aug 2011

@stassa jj dutinka tam bola 😵

mia78
11. aug 2011

ahojte babule nebojte verím že to dotiahneme do úspešného konca všetky 😎 😀
ja idem ráno k dokymu tak sa nejdem dočkať............... 😉
a dovolenkovali ste už alebo idete? my sme tento rok len doma a túlame sa po okolí ...... 🙂

lenkakusi
11. aug 2011

@katkarv my sme si spolu pisali aj v smutnej teme kyretaz ...neboj tento krat to nam vsetkym dobre dopadne!!!
@janka273 ano je to vitamin pre tehotne, skoro to iste...

janka273
11. aug 2011

@lenkakusi ĎAKUJEM 🙂

maxara
11. aug 2011

Ahojte mamulky,
ja som dnes bola cely den odpalena.. strasne sa mi tocila hlava, zo vsetkeho mi bolo zle, napinalo ma z jedla.. ☹ ale musela som s Ninkou nakupit a vyzdvihnut mm a tam som skoro odpadla, zacalo mi byt chladno a tak som s Ninkou presedela hodinu pri hracej vezi a pila sodu a cakala mm. Nastastie si svihol, soferoval domov a doma som si odmerala teplotu a mala som 38 😲 Isla som si nachvilku lahnut, ale kedze on musel ist este prec, tak som ostala na malinku sama. Nastastie uz spi.. a ja asi pojdem zachvilku za nou.

@mia78 my sme boli v chorvatsku, uz v juni a potom este tyzden na Slovensku u kamosky na vychode. Takze my uz sme vybaveni (mm menil robotu a musel si vycerpat vsetku dovcu)

petasllov
11. aug 2011

ahojte aprílovky 2012, ja som pred rokom zakladala tému apríl 2011 a babule z nej už držíme v náručí tie najkrajšie bábätká na svete. Tak vám všetkým prajem krásnu a šťastnú cestu do cieľa, aby bola čo najkratšia a bezproblémová a aby ste sa aj vy dočkali svojich voňavých pokladíkov. 😵 Užívajte si tehuľkovanie, strašne rýchlo to letí, kiežby sa dal zastaviť čas 😒

elvo
11. aug 2011

@katkarv este nemam presny termin,, asi zaciatok aprila

certica22
11. aug 2011

@katkarv budem držať palce 🙂a verim že všetko do tretice dopadne dobre

andrejka1974
11. aug 2011

tak pridam sa termin 10.4 nevolnosti zatial nie su ak pridu budem mat babu ak nie tak chalana aspon u mna to tak funguje

katkarv
autor
12. aug 2011

@andrejka1974vidim ze mas 4deticky pri sebe a jedno v nebicku,ja mam tiez dcerku tam,zila 20dni ☹ Aj ja si myslim ze s dcerami mi bolo viac zle ako zo synom.Teraz mi nie je skoro vobec ale este moze byt.Az sa bojim ci som naozaj tehu ale tesik silnie len este stale to nei su kolajnice ☹ a to som uz pred 3dnami mala dostat mrchu.

mia78
12. aug 2011

ahojte @andrejka1974 @katkarv musí to byť strašné ked prídete o babetko ☹ ja som potratila medzi prvým a druhým .....teraz len čakám tiež akurát som bola u dokyho a ešte nebolo vidno maličké musím čakať dalšík desať dní 😉 ideme mysleť pozitívne 😉
musím ísť tak zatial papa

danka777
12. aug 2011

@petasllov ahoj Peti 🙂 Pozerám, že nejaká známa tvár. 😉 Ako sa majú deťúrence? Ďakujeme za krásne želanie a dúfam, že tentokrát to dotiahneme do šťastného konca. Už aby bol ten apríl 🙂 DV

janka273
12. aug 2011

Dievčatá, ja som zase celú noc nespala - idem si večer ľahnúť - unavená, ústa sa mi otvárajú, ľahnem do postele a prevraciam sa tam ako ryba na suchu - nemôžem sa uložiť, ani zaspať, o 01:20 v noci som ešte nespala , a pred 05:00som už bola hore - nevyspatá, unavená ako keby tank po mne prešiel. A cez deň som ako mechom uderená .Poobede si pôjdem ľahnúť s malou - tak tú noc hádam dobehnem 😔
Pri prvom tehot.som spala ako zabitá.
Včera som zistila, že som si úplne od veci vypočítala dátum pôrodu - v zbrklosti mi vyšiel 16.4. , ten správny by mal byť 12.4. Test som si robila v pondelok - vyšli mi úplne sýto ružové čiarky - tak hádem patrím medzi Vás 🙂
K dr. idem na bud. týždeň v stredu, tak uvidíme, či tam bude dačo vidieť, lebo potom má 2 týždne dovolenku.
Prajem Vám pekný deň

certica22
12. aug 2011

@atreyu gratulujem 🙂) mne nebolo tiež ešte veľmi nič vidno a idem tiež niekedy po 5tom septembri už sa neviem no hlavne aby bilo už aj srdiečko 🙂)

katkarv
autor
12. aug 2011

baby nemusite sa tak ponahlat k lekarovy,potom sa len budete stresovat ak este nebude vidiet srdiecko ☹ Aj na tehotnskej kalkulacke pisu ze na usg je este cas do 10tt ale teraz ma skoro kazdy usg tak tam kuka ☹

evulilik
12. aug 2011

@katkarv keď to je strašne ťažké . neisť .. Teraz ked som šla .. a videla že drobček že tam je .. sa sa budem stresovať že či už bude biť srdiečko ked pôjdem najbližšie ale kebyže neidem na začiatku tak sa až do prvej návštevy stresujem ci to bejby tam naozaj je .. a či je na správnom mieste .. Stale si plná očakávani.. stale v tebe bude taky malinkatý strach - ,,že čo mi povie lekar na ďalšej prehliadke .... Až do pôrodu .. a potom sa ten strach už nikdy nestrati .. Budeš sa oň stále báť ... A ja sa tak teším že sa budem mať o koho báť... 🙂

katkarv
autor
12. aug 2011

@evulilik ja som uz pisala kedze mam za sebou 2xMA a nezistili pricinu tak sa radsej toho vyvarujem aj ked ma to bude zrat ci je to ok.Tomuto plodu dam sancu rast bez vrtania.Viem ze su len studie a nie su celkom podlozene,tot dieta chcem vynosit preto sa neponahlam,pri synovy a dcerach mi robili usg asi az v 12tt a prezila som to.

evulilik
12. aug 2011

@katkarv ale ved ja ťa neposielam.. ja len hovorím že každá to cíti že či chce ísť alebo nie .. Ono ja ti verím že keď si to prežila 2x tak sa bojíš .. len ja by som si nedovolila napísať ostatným nechodte.. čo ak im to prave naopak pomôže .. už len tým že budu vo väčšej pohode ... alebo že budu brať tie lieky na predpis.. ťažko mi je sa vcítiť do tvojej kože .. Ja si to neviem a ani nechcem predstaviť.. verím že ak máš vnútorný pocit že by to tvoje bábo mohlo ohroziť.. tak robíš dobre.. Ja neviem či to bolo správne isť na usg tak skoro.. ale odvtedy mam pocit že to je v poriadku .. Aj keď ten strach tam je .. 😉