Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@danka.chomka aj moj muzik je baran a je uuzasny, mozno tym, ze je este v marci na zaciatku znamenia ...
@darinkazv no neviem asi ma starsie sono ... :( dufam ze o tyzden uz tam bude nieco vidiet inak sa nastvema pojdem k horanskej do starej porodnice chodila som k nej ked som bola na rizikovom s dcerkou a bola som s nou spokojna
@janka273 no tak to pocujem prvy krat,ze to mohli sposobit vitaminy 😲 Fakt.Pri malom som brala uplne celeeeee trhotenstvo vitaminy,tiez najprv Calibrum baby plan a od druheho trimestra Calibrum mamy.Pribrala som 18kg,co sa mi zda celkom normalne,ved kazda pribera inak a porod som mala dobry.Od vyvolavacky,az ked maly uzrel svetlo sveta 3,5 hodiny 🙂 🙂 🙂 Ja si myslim,ze tie vitaminy nie su iba pre babo,ale aj pre teba.Ved aj zena sa musi nejako starat,aby neprisla o vsetky vlasy,nemala nechty polamane az od lozka a nechodila cele tehotenstvo s rapavym ksichtom a pokazenymi zubamy😀 😀 😀 nieeeee
@amanda683 veď ani mne sa to nezdá, ja sa na to opýtam dr., len ja som mala ťažký a dlhý pôrod - 3 dni mi vyvolávali - nič nezaberalo, až keď mi dali "mega injekciu" od toho po 12 hodinách som porodila, ale medzi tým, čo bolo- bolo strašnééééééééééééééééééééééééééééééé, a bábätko si malá veľké?
fuuuuj.prave idem umret z manzelovej vonavky, ktorá este nedavno tak pekne vonala. blleee!! 😝
Ahojte krasulky,
ja som straaasne unavena, uz od 19tej zivam.. ale mam tu synovcov, tak starsim chvilku tu s nimi, akoze som spolocenska.. 😒 inak pekny den za nami..
@janka273 ja som tiez mala podobne.. tri dni vyvolavacky, ale potom sa to rozbehlo a islo to tak rychlo, ze som ani na salu nakoniec nestihla, len na cakacke na takom boxe s predpotopnou kozou.. a Ninka sa narodila 4180g a 53cm a vitaminy som vobec nebrala.. iba na zaciatku kyselinu listovu.
Ja som pocula pre zmenu, ale z vela stran, aj od dr, ze z vitaminov su zbytocne velke deti 😅 tak si neviem predstavit, keby to tak bolo, co by som porodila.. Inak si myslim, ze teraz by mi vitaminy bodli, lebo som presne ako pise @amanda683 uplne otrasna, rapava, aj ked vlasy a nechty sa zatial daju.. hoci vlasy mam vkuse mastne, co u mna zvykom teda nebyvalo..
@baranovadanka no ja ejste presne nevim, v kterem tt jsme, proto nemam nic vypsano, bla jsem na hcg, nejdriv 45, pak 335 a po dvou dnech to krasne stouplo na 910.... ale s dr se vidim az 5.9._(
teda ste toho popsali🙂)jdu to vse preouskat, at jsem v obraze🙂
my jsme byli vcera za kamaradkou a dnes cely den na vylete v rakousku..uffff, narocne utapane nozicky🙂)
@janka273 no ja som mala pri prvom tehu krasne vlasy, leskle huste, ale az tak od 4teho mesiaca, takze na to sa spolieham 😅
a nechty som mala a aj mam ok, ale ked som kojila prvu, tak sa mi zacali lamat a aj vlasy brutalne padat, takze ja asi budem brat nejake vitaminy, ked nie teraz, tak potom pri kojeni.. 😒
mne sa cez tehu polepšila pleť aj vlasy ale počas kojenia to bola hrôza ako mi strašne padali.....maleho som kojila do roka a už teraz mám zase svoju hrivu na hlave 😀
DObre ránko 🙂:.. tak vlasy som umyvala aj do teraz každy druhy den a teraz je to rovnake tak isto mi mastneju takže v tomm som rozdiel nezbadala..len mii strašne vypadavaju tak snad sa to zlepši 🙂) a plet hrozne sa mi robia vyrazky po tvary snad aspon to sa upokoji 🙂
Dobre ranecko, ja som si akurat vcera vsimla, ze mi dako mooc padaju vlasy, ale mozno by mi zacali aj bez tehotenstva, lebo mavam v roku take obdobia "vymeny" 😉
Ale plet mam urcite lepsejsiu, co sa tesiiim, ale dost mozne ze je to tym, ze nehlcem vkuse slake 😝 To je zatial pre mna najlepsi tehotensky priznak-nechut na sladke.
@katkarv ale zase, keby to bolo niečo zlé, istotne by ti to povedal 😕 ....moja dr. mi aj na obrazovke všetko poukazuje..... a čo zapíše do karty, mne vytlačí na lístok+ rozpis užívanie liekov, a odporúčanie: napr.ležať, atď, a vždy mi povie, ak by mi bolo horšie, alebo by som začala krvácať s tým papierom treba ísť na pohotovosť,preto vlastne mi dáva ten papier....
Katulka , a už ti je lepšie?
baby ktore ste z PO neviete nahodou ktore dni ordinuje dr. horanska v starej porodnici na rizikovej ambulancii? lebo posledne tehotenstvo som chodila k nej a aj toto by som chcela kedze zase spinim a nerada by som znova skoncila na dva mesiace v nemocnici a moja doktorka mi nedala nic aby sa to zastavilo :(
@janka273 jaaaaj 😖 no tak to ti verim,ze si sa natrapila ☹ Brrrrr,dufam,ze mna nic take necaka,lebo ja ma prah bolesti velmi nizko,neviem,ci by som to prezila 😝 😝 😝 Maly bol taky normalny,3400g a 51cm 🙂 A spytaj sa dokiho,lebo neverim,ze to bolo z vitaminov.Mozno stacilo 2-3 dni pockat a porodila by si sama,bez problemov 😉 si myslim.
@amanda683 nuz ver sebe, ako to citis ty.. mne dr povedal jasne, ze ak mam pestru stravu a jem zeleninu a ovocie, tak ziadne nepotrebujem, treba jest vsetko za radom, aj to, co sa ti ziada, ale samozrejme trosku aj sa krotit, keby si vyslovene zrala. Vraj ak mas chut na cokoladu, tak ti chyba magnezium, ale samozrejme, ked zjes tu cokoladu v malom mnozstve, tak je to uplne v poriadku. A maminy, co koja a zrazu su tehotne, alebo mas zo seba pocit, ze mas nejake prejavy nedostatku vitaminov, tak si nasad.. ale nie nejak bezhlavo. Babo si vezme co potrebuje, zasob mame vacsinou dost a ked, tak sa to prejavi na matke. Ja som si teraz zacala davat nejake tehu vitaminy, lebo vraciam rano vsetku zlc, kyselinu a neviem co a citim sa vytrasena a slaba, tak som zacala brat teraz. Ale nechcem dlho, len kym budem vraciavat 😔
Baby mám strach pociťujem akokeby mi vymizli všetky príznaky...prsia už nemám napäté a bolestivé, už nemám taký hlad ako do teraz a nie som až taká unavená, už ani ten zub ma nebolí...presne s takýmto pocitom som vstávala pred rokom a poobede som začala krvácať

@teleranka ja som bola ked to ratame podla poslednej MS v 7tt+0 a srdiecko bolo 😉 No a lekarka vravela, ze som max zaciatok 6 tt. Tak moc to nechapem, ako to mam ratat