icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

teleranka
31. aug 2011

@janka273 duphastom preto, lebo som na rizikovom...to babatko je maly zazrak po vsetkych problemoch, ktorymi som si presla, ked ma ubezpecovali, ze budem neplodna..za posledneho pol roka som vybrala asi sedem druhov antibiotik, kazde po par skatulkach. dnes osm bola na endokrinologii, tak nasadili mi liecbu,takze zasa mam o par tabletiek viac. ako stara babka, hehehehe 🙂)) ja len neviem, co budem robit 2tyzdne na dovolenke, ved umriem, ci je vsetko ok s babatkom!!
inak ja priznaky mam iba take, ze nemozem vystat nejake pachy, tiez mi nechutia veci, ktore mi neikedy chutili, skor mam chut na vsetko nezdrave..treska, pizza, mc donald...ochhhh...

atreyu
31. aug 2011

Baby máte niektorá problémy s nespavosťou?Ja som do teraz spala od rána do večera keď som mohla a teraz už druhú noc sa len prevaľujem...
@baranovadanka ja som z PO ale žijem v okrese RV 😝

maxara
31. aug 2011

Dobre ranko, ja som dnes na slucku.. malej uz treti den drbe a ja som z nej starsne vycerpana, nervozna a smutna.. a proste som na nervy.. do toho rano vraciam,ale nastastie mi dnes nie je zle aj cez den, takze dnes idem do ikey poobede, tam ju vypustim, nech ju tam certi beru a dufam, ze sa tam znici tak, ze vecer zalahne a ani o nej nebudem vediet ☹

@janka273 teta Terka je zena mojej mamy brata (on pred rokom aj cosi dost nahle zomrel), cize Zorkina mamina Darina, je moja sesternica. Vedla Terky byvala moja babka a mamina sestra s rodinou (decka maju Silviu, Tibora a Romana / moji bratranci / v mojom veku 😉 )

@poisonblu ☹ snad dobre dopadnete , drzime palce

@certica22 ked si to tak vezmes, tak dr skusa pri "podozreni" na tehu brusko tak, ze da ruku dnu a zhora postlaca a uz aj vie, ze nieco tam je a to babo ma len 1 a pol mm.. aspon teda moj dr v tom ma jasno. Ja som tam prisla s meskajucim cyklom mesiac pred otehu, poskusal a zobral UTZ a povedal, ze nic .. a ked som prisla o dva mesiace s meskajucim cyklom (ale mala som pozitivny test, jemu som nepovedala), tak poskusal, postlacal, sadol k utz a opytal sa ma na rodne cislo 🙂 tak som vedela, ze si mysli, ze som tehu, lebo predtym sa neunuval vypisovat tie udaje v sone 😉 a teda cez brusko citil zvacsenu maternicu a sliznicu.. ved tehubrusko nie je len to babatko, je tam kopec "bordelu" okolo 🙂

katkarv
autor
31. aug 2011

@baranovadanka ja este stale spinim ☹ a to beriem duphaston aj cyklo3forte ☹ Tiez to mam tak ze jeden den prejde a potom zas zacnem spinit ☹

janka273
31. aug 2011

@maxara malú dobre znič- aby si mala večer pokoj 😉 , tie deti majú toľko energie - že my sa môžeme schovať, sú ako na baterky, aj ja mám malú poriadnu divožienku 🙂
- áno, oni bývajú vedľa tety T.Novákovej, Sivia má myslím chlapčeka, Tibor - tiež býva v Šenkviciach - ten má Jakubka a Luciu , Romana - nepoznám, alebo, keď nosí okuliare tak len z videnia, ja pochádzam tiež z Modranskej, ale ako som sa vydala bývam o 2 ulice nižšie,Tibor a Sivia sú tiež asi tak starí ako ja ,alebo o niečo mladší

strihalka
31. aug 2011

@barbora84 aj ja se bojim, vcera jsem nasadila zazvorovy caj, tak snad pomuze🙂

strihalka
31. aug 2011

@urma ani me netreba cikat🙂)chodim tak normalne🙂)a vyska 174cm🙂 a myslim, uze ma tez msita dost🙂

strihalka
31. aug 2011

@urma s rymou to mam tak isto a kychani presneeeeee to iste, jen ja jachala aj pred tym🙂

baranovadanka
31. aug 2011

@katkarv no mne zatial nenasadila nic uvidime co mi povie v piatok dufam ze to spinenie uz skoncilo 🙂

maxara
31. aug 2011

@janka273 ano presne Jani, to su oni, Roman nosi okuliare, je to taky pocerny fesak 😉 ale v 25tke sa narychlo ozenil a odstahoval sa do kanady.. teraz uz ma po 30tke, kedze 30 mam teraz ja 😅 a ma dvoch syncekov.

kukucka26
31. aug 2011

@baranovadanka
ahoj ja taktiez spinim potom 3 dni nic a zas trocha beriem duphaston 2 x denne a ascorutin 3 x denne k tomu vitaminy femibion 800 1 tabletu

baranovadanka
31. aug 2011

@kukucka26 ja som to brala pri oboch predchadzajucich tehotenstvach a pri druhom aj nospu a este nieco potom na udrzanie az do konca. zatial mi nic nedala lebo na usg este nic nevidela tak som zvedava na piatok... dufam ze tam uz konecne nieco uvidi 😒

kukucka26
31. aug 2011

ahoj ja som tiez brala pri oboch detoc h pri druhom a j nospu ako hovoris ku komu chodis ?

kukucka26
31. aug 2011

@baranovadanka ja som bola hned porom ako som spinila robil mi usg zo spodu povedal ze krvacanie je mimo maternice asi cievka ... a akcia tam bola zltkovy vacok + a mam ist 5.9. okolo 15 na usg

baranovadanka
31. aug 2011

@kukucka26 chodim ku Mudrej a ta mi povedala ze ak budem este spinit mam prist teraz v piatok ak nie tak v pondelok ale pojdem teraz pre istotu lebo v sobotu ideme na svadbu tak chcem vediet na com som 🙂

kukucka26
31. aug 2011

len davaj pozor na svadbe aby si si neposkodila a chdo v piatok ako hovoris

kukucka26
31. aug 2011

@baranovadanka a kde si rodila ostatne v starej ci novej a pri kom,?

baranovadanka
31. aug 2011

@kukucka26 syna v novej pri kyselom :( a dcerku v starej pri dzurilovy ktory ma velmi nepotesil lebo som mala planovanu sekciu a on ma chcel nechat normalne ze uz som otvorena na 5 prstov nezaujimalo ho ze mam uzku panvu a od predchadzajucej sekcie nepresli ani dva roky potom ale prisiel primar kysely ktory to uviedol na pravu mieru ale chvalabohu nevysetroval ma lebo z vlastnej skusenosti viem ze to robi velmi necitlivo 😒

kukucka26
31. aug 2011

co sa tyka kyseleho on reze vsetko co mu pride pod ruky a dzurila no neviem ako a preco tak jednal ale zena otvorena na 5 prstov naozaj ide rodit spontanne lebo uz mozebyt hlavicka zasla v posve a moze dojst k uduseniu babätka ja som porodna asistenkta robila som v starej porodnici
@baranovadanka

baranovadanka
31. aug 2011

@kukucka26 no keby nerozmyslal a vzal ma skor tak k tomu nemuselo dojst cakala som tam 3 hodiny kym si ma poriadne vsimli :( ale inak som bola spokojna hlavne so starostlivostou na pooperacnej izbe 🙂

kukucka26
31. aug 2011

neviem si som ta mala ale ja som striedala iba na sale a na operancej izbe

baranovadanka
31. aug 2011

@kukucka26 keby si mi mohla poradit koho by si mi odporucila na dalsi porod? mala by som ist znova do starej

kukucka26
31. aug 2011

jednoznacne Mudr.Olejar

kukucka26
31. aug 2011

@baranovadanka Olejar ani nevies ako ta vysetruje ziadna bolest , 100% starstlivost vludny pristup

baranovadanka
31. aug 2011

nevies da sa k nemu chodit pocas celeho tehotenstva?

certica22
31. aug 2011

@maxara no ved to hej ....to robil aj mne že skušal s rukou ----ale nikdy som nevedela že prečo to robi ani ma to nenapadlo sa ho spytať ved.. určite citia rozdiel ked je žena tehua ked nie a to je ešte v uplnych začiatkoch nie 🙂

anabelleee
31. aug 2011

@certica22 len o cislo vacsie, zopar kuskov, triciek a spodne pradlo

certica22
31. aug 2011

@anabelleee aha 🙂) mne hlavne nejake nohavice treba 🙂)

anabelleee
31. aug 2011

baby, mne je dnes ukrutne zle, cely den, zjedla som len jogurt a polovicu banana....na novu pracu asi mozem zabudnut, lebo sa mi zda, ze to je cim dalej, tym horsie ☹

anabelleee
31. aug 2011

@certica22 vsimla som si, ze si v deviatom tyzdni, este ti byva zle? teda, ci ti vobec byvalo.....ja uz chcem, aby to preslo, cely den len lezim a nic nevladzem