Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@lenka112 tu som našla inú značku, než máme my, ale je to to isté 🙂 http://www.internetovypredaj.sk/index.php?preda... dýchacie monitory&m1=&sid=
tu sú ešte tie angelsounds 🙂
http://www.abcdeshop.sk/zdravie-a-krasa/plodovy...
http://www.uniwebshop.sk/uniwebshop/eshop/3-1-E...
http://www.primaceny.sk/zlava/AngelSounds-Baby-...
http://www.webshopy.sk/sk/produkt/angelsounds-m...
@darinkazv No, idem po tom aj ja, to je k nezaplateniu....veru nadherne nieco
@anabelleee
@beronsche tak kuknite tie linky, čo som lenke hodila. to sú naj. ceny, za ktoré to na nete zoženiete 🙂 ja som si to dala kúpiť kamarátovi v BA. ak máte niekoho, kto by vám to kúpil, majú to v Brendone. stojí 31,92eur 🙂
@darinkazv uz som si ho objednala, diky 🙂
Asi kecate o tom angelsounde,ze?aj ja ho chcem ale existuje aj trochu lacnejsia verzia Bebesounds.Poznate?
baby,skusali ste niektora test na urcenie pohlavia??? Vraj to ukaze pohlavie uz od 6tt.Tak som si ho objednala,stal ma 24eur v akcii,inak stoji nieco vyse 50eur a podla mna,vyhodene peniaze 😖 😖 Vysledok je vraj vyditelny do 15 sekund,no to aj bol,ale ked som na ten test kukla za pol hodinu,tak mal uplne inu farbu,ako predtym.Tak som si asi mala vybrat,co mi viac vyhovuje 😒
@kwikwina no, o bebesounds som čítala diskusie a dosť mali problém, že nefungoval. tak radšej tento angel. a neviem, či je tam taký rozdiel. myslíš, že bebe stojí menej, ako 32eur?
@anabelleee tak super 🙂
@amanda683 ja som videla v lekárni len taký, čo ti v 10tt určí pohlavie. a stojí kol 30eur. len ja neviem, či týmto testom dôverovať. neviem, na základe čoho ti ukáže to pohlavie?
ahojte baby tak vcera som bola u doktorky a ta konecne na tom svojom predpotopnom usg aspon gestacny vak videla ale pre zmenu mi bolo povedane ze je velmi nizko :( takze sa len setrit a setrit a lezat ... no neviem neviem ako dens budem poleziacky tancovat na svadbe 🙂 kontrolu mame o 10 dni tak dufam ze sa male umudri 🙂
Dobre ranko,
ako vas tak citam, spominam na to, ako som ja pri prvom tehu riesila podobne zalezitosti ako napr Angelsounds a pod.. ja by som si to nekupila, aj vtedy sme sa nejako tak v povodnej teme zhodli na tom, ze je to osial.. dalsie zbytocne ziarenie, ci vlnenie, ci co, pre to babatko. Srdiecko je pocut aj obycajnym stetoskopom a vlastne ani neviem, preco by som ho pocuvala. Akoze je to krasne, ale podla mna to prehaname teraz uz so vsetkym, pocuvame ho, pozerame sa nan, akoby sme nemohli pockat, kym sa narodi.. 😒 Akoze neodsudzujem nikoho, len nepodliehajte panike, ze ste mizerne matky, ked nemate 3D sono a angelsounds a podobne trubelkoviny..
Kocik je tazka zalezitost, hlavne preto, ze je vela znaciek, lacnejsich a drahsich a clovek si obcas mysli, ze radsej priplati za kvalitu, ale takto to nefunguje. Takze niekedy sa netreba bat kupit lacnejsi "neznackovy", ktory posluzi rovnako dobre. Ja som mala pri Ninke podobne kriteria ako @darinkazv a tiez som si kupila kocik, co s autovajcom stal 300e, dodnes nemozem nan povedat krive slovo.. mozno akurat, ze ten dizajn nie je az taky uzasny, ako tie znackove kociky maju, ale zas to je vacsinou na ukor cohosi.. Nas kocik kludne moze ostat pre mimco, lebo Ninka sa vozi teraz v golfaci alebo slape peso. Ale musim povedat, ze keby som vedela vsetky info, co a ako sa bude vyvijat nase kocikovanie, tak by som si kupila iny kocik.. ale mozno aj nie.. Pointa je, ze pred kupenim treba naozaj omrknut ten kocik, poskusat, zlozit, rozlozit, chytit do ruky, ci proste sedi a podla toho sa rozhodnut 😉
Dobré ránko 😒 Doky mi posunul termín .... nechápem ho ☹
@maxara ja som si teraz angelsounds kúpila, lebo sa mi pri dcérke stalo, že celý deň som necítila pohyby. bolo to cez víkend a ja som prerevala poldňa. lebo ani na šťuchanie sa nepomhla. keby som mala vtedy taký prístroj, tak sa ním ukľudním, lebo by som bola počula srdiečko. takto som bola až do večera v strese, kým sa malá pohla. nekúpila som si angelsounds kvôli tomu, že teraz každý deň idem počúvať srdiečko. mám ho pre kontrolu. radšej ho mať doma a nikdy nepoužiť ako zažívať stresy. mali sme doma aj stetoskop a vôbec nebolo cez to ani raz počuť srdiečko. 😉
@lenka112 no, tak si už májovka 🙂 no ktovie, ako mne v stredu určia termín 🙂 možno sa tiež prehupneme do mája :D ja by som podľa PM mala mať termín 15.4. ale nemám 28dňový cyklus. mám 35 dňový a ešte aj tak bola ovula posunutá, tak mi to vyšlo na koniec apríla. ale pri prvej som mala termín 12.9., nakoniec v nemocnici už pri príjme ako prenášačka (20.9.) mi zistili, že to bol zlý termín a termín mal byť 18.9. :D a porodila som 25.9. :D
@darinkazv Dari, ved ja ti to nijak nevycitam, len to poblaznenie mi prislo rovnake, ako vtedy, ked som cakala Ninku a babam sa stal presny opak toho co tebe. Pocuvali srdiecko a potom raz ho nenasli, hned stres panika, babo umrelo, utekali do nemocky a babo bolo len inak otocene.. a tiez revali pol dna 😒 . Ja to chapem, ze sa bojis, tak radsej sa poistis 😉 nepresviedcam, len vravim, ze aj opacny efekt moze mat.
@amanda683 @darinkazv Ahojte 😉 Ja som tiež rozmýšľala nad kúpou testu na určenie pohlavia, ale na jednej americkej stránke som našla info, že to moc nefunguje, ale baby testovali sódu bikarbónu a tá fungovala na 98%. Stačí si lyžičku sódy bikarbóny dať do nádobky a ocikať. Ak pení, tak to bude chlapček, ak nie, tak dievčatko. Vraj je to kvôli tomu, že chlapci potrebujú kyslejšie prostredie. Mne zatiaľ nepení ani trošku, ale skúšam to každý týždeň 😀
@maxara ja si nemyslím, že vyčítaš 😀 len som ti chcela napísať, že som si ho nekúpila len tak z rozmaru 🙂 to počúvanie srdiečka sa mi stalo aj u dr., že nebolo počuť, tak mi potom robila utz. ono je najlepšie, keď má bábo chrbátik opretý o tvoje bruško. vtedy že naj. počuť. že keď má chrbátik o tvoj chrbát, tak je to ťažko počuť. skôr vôbec 🙂
@sunday1 ja test určite nebudem kupovať. lebo na sone mi to zadarmo povedia :D vydržím. zas ak aj nebude celé tehu nič vidno, nevadí. neháme sa prekvapiť. ale pri dcérke som od začiatku mala pocit, že bude dievčatko, teraz mám pocit, že chlapček 🙂 ale s tou sodou to vyskúšam :D :D :D len či je to tak spoľahlivé, neviem :D ale pre tú srandu to skúsim. a akože od koľkého týždňa má fungovať tá soda bikarbona? :D

@certica22 ja neviem..ale asi by som to radsej neriskla