icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

darinkazv
3. sep 2011

@sunday1 pre tú srandu to koncom septembra vyskúšam :D :D :D

evulilik
3. sep 2011

@sunday1 waw s tou sodou bikarbonou.. to tiež vyskúšam.. som zvedavá .. či to bude potom u mna pravdive.. ale super tip si nám dala 😀

strihalka
3. sep 2011

Stale se doma pracuje, rekonstrukce kuchyne dava zabrat, ale aspon uz kasicky budem varit v nove.))v pondeli k dr, se nemuzem dockat🙂

mamina88
3. sep 2011

ahojte babenky čo sa týka toho testu od 6tt pohlvia mám 2 kamarátky ani jednej to nevyšlo tak neviem či je to až také spoľahlivé.
ale s tou sodou bikarbonou to je asi ako s tým čo som čítala že ked chceš zistiť či si tehitná tak sa máš vycikať na pijakový papier neskušala som to ale že to tiež funguje. no tak neviem 😎
chcem sa opýtať či aj vám je tak zle ako mne zdá sa mi že prvé tehu oproti tomuto bola malina a to som vracala celý deň skoro 6mesiacov.
teraz sa mi strašne točí hlava, celý deň ma napýna a vôbec mi nič nechutí jesť musím sa premáhať aby som zjedla aspoň pol rožka alebo jablko a nehovorím o normalnej strave ako polievky a tak 2 - 3 lyžice a dosť.

strihalka
3. sep 2011

@mamina88 Ahoj, musim rici, ze i ja mam stravu rozdelenou na dve sousta a dost, vice do sebe nenarvu...a kdyz jo, je mi zle☹toceni hlavy je na dennim poradku, zvlast v takovem horku a posledni tyden se pridala i unava☹

denaalubos
3. sep 2011

ja mam termin v aprili len dufam ze bude do vtedy uz len vsetko ok! kedze som tri dni teraz lezalav nemocnici vdaka krvacaniu, a ked som odchadzala takk mi doktorka povedala ze tam na utz vidi hematom, ze aby som sa o dva dni nevratila naspät--modlim sa ze sa tak nestane... 😒

anabelleee
3. sep 2011

Mne je dnes straaaasne zle, hlava mi ide roztrhnut, rano som grcala a teraz idem zase. Uz nic neskusam, co by pomohlo, radsej idem objat zachod a nemozem sa dockat kedy to prejde. A kazdy ma utesuje tym, ze to prejde a ze to musim vydrzat. Uz ma aj podbrusko akosi pobolieva

urma
3. sep 2011

Mne zatial nie je zas dako moooc zle, ale zda sa mi, ze mi je zle cim dalej tym dlhsie a castejsie 😉 Takze skorej celodenna nevolnost ako ranna 😖
Ale ked sa najem, prejde to zvycajne, akurat ze musim jest uz kazdu chvilu, co asi nie je moc dobree pre liniu, ze 😅 Casto nemam chut vobec jest, ale ked zacnem, tak sa mi ta nevolnost akoby vypne a normalne sa aj z chuti najem. Len za hodinku zas mi je blbo od zaludka a nechce sa mi vobec nic robit. A som aj v tvari taka zelena, ako ked mavam migrenu.
Ale ako vas citam, tak som na tom asi stale nadstandardne. Tak sa drzte

amanda683
3. sep 2011

@darinkazv
@sunday1 Pohlavie tento test ukaze na zaklade hormonu,aky sa z tela vyplavuje.Je iny pri dievcatku a iny pri chlapcovi.Ked sa test zafarby na ruzovo,tak dievca,ked na modro,tak chlapec.Mne sa zafarbil na ruzovo a do pol hodiny bol modry 😖 To o tej sode som este nepocula,ale super,urcite vyskusam 😀 A treba ranny moc,ci to je jedno??? 😉

maxara
3. sep 2011

Caute baby,
tak neviem, ci uz ste niekto skusali tu sodu bicarbonu, ale ja ked som teraz predchvilou zapla kona, som to precitala mm a ten mi hned doniesol poharik so sodou, ze padaj cikat 😀 A peni 😵 takze chlapec? Ja som v soku, lebo som predpokladala, ze dievcatko a teda to meno pre chlapca.. ☹

lenka112
4. sep 2011

@maxara Aj to je možné, ale kedže môj ctený doktor nepovedal, prečo ho meni, poriadne ma znervoznil 😒 .
@darinkazv No áno už májovka 🙂 Ale ako to vyzerá pri mojim doktorovi skoncim ako júnovka 😀 😀 😀 😀 . Ja som mala cyklus všelijaký, kedže neubehlo veľa odkedy sa narodil Danielko. Raz to bolo 35 dni, inokedy len 27 ... Bolo to ako aprílové počasie.

mia78
4. sep 2011

ahojte uz som tu dlhšie nebola volako nestíham ,konečne malí do školky zajtra 😀 aj kočíky ste už preberali ja mám po detoch tak kupovť nebudem iba autosedacku mi treba vajíčko a vecí mám tiež dosť aspon niečo ušetrím, akurát postielku my týto dvaja dolámali tak musím kúpiť 😎
ešte vám je stále zle......ja som len strašne unavená iba by som spala stále 😝

a bicarbonu idem skusiť potom dám vedieť 😉

sunday1
4. sep 2011

@amanda683 Ešte si si ten testík robila skoro, chlapci začínajú produkovať testosterón až na konci 12tt 😉 Niektoré baby testovali z ranného moču, iné nie, tak si myslím, že je to jedno 🙂

darinkazv
4. sep 2011

@amanda683 ahoj. tak ale nie sú potom veľmi spoľahlivé tie testy. keď si mala ružovú farbu a do polhodky modrú. hm? zbytočne peniažky vyhodené a aj tak nevieš 🙂

@maxara ja som to tiež skúšala. ale nepenilo. keď neviem, od koľkého tt to treba skúšať. ja som chcela až koncom septembra, ale nedalo mi a vycikala som sa :D a nepenilo :P

@lenka112 tak keď cyklus ako aprílové počasie, tak nech aj bábo aprílové 🙂

vacica59
4. sep 2011

Ahojte holky 🙂.. tak aj sa pridávam.. a mam hneď jednu otázku... Je to na vás aspoň trošku už vidieť?? myslim bruško.. lebo ja som furt rovnaká a už mam 10tt..

maxara
4. sep 2011

@darinkazv 😀 ved to nevadi, soda bicarbona je za par halierov, to nas nezabije, keby sme aj kazdy den cikali, nie? 😀 ja skusim este potom neskor, tak po tom 12tt

@vacica59 na mne to uz je, ja mam uz brusko vykuknute, take co sa neda stiahnut, ale teda vidim si to len ja a mm a mozno ti, co ma vidia casto a vedia.. Ale pri prvom mi vykuklo az v 16tt, neboj, vykukne 😉

darinkazv
4. sep 2011

@maxara jasné. sody mám doma dosť :D ja to tiež asi skúsim zas až po 12tt. 🙂 ja som 7tt a tiež už mám bruško vypuklé. predtým, keď som si ľahla a vtiahla brucho, tak mi ostalo ploché. no teraz mi ostane nech sťahujem koľko chcem 🙂 vytiešam sa z toho 🙂 mne prestali bolesti bruška a včera to znovu začalo. ale už nie dolu v podbrušku, ale v oblasti pupka. dúfam, že to znamená, že rastie maternica a nie dačo zlé 🙂 :P

maxara
4. sep 2011

@darinkazv no ja som ho sice ploche nikdy nemala, ale toto je viditelne inaksie.. myslim, ze pri pupku by to nic zle nemalo znamenat, skor ako pises, rastie maternicka 🙂

ancovicka30
4. sep 2011

@vacica59 ahoj, ja som uz podla vahy pribrala dake 2-3 kila, lenze som bola pred tehu uz dost vychudnuta, takze to nie je dako vyznamne vidiet....ale presne ako pisu baby, mam take akoby nafuknute brucho, ktore sa neda stiahnut, ale nikto okrem mna nema podla mna este velmi sancu si vsimnut...

lenka112
4. sep 2011

@darinkazv To isté mi povedal aj manžel 🙂 No uvidíme, ako sa bábo nakoniec rozhodne či sa narodí v bláznivom apríli alebo v zaľúbenom máji 🙂

mia78
4. sep 2011

tak som skúsila sodu a nepenilo ale neviem ako to má penit tak riadne lebo po okraji trošinka bola ..ked píšete že až od 12steho no budeme skúšať 😀 @vavica59 ja cítim hlavne na veciach že pomali neoblečiem , neboj vykukne neskôr 😉

amanda683
4. sep 2011

@sunday1 ved ale v navode bolo napisane sto percentny vysledok uz od 6tt.Tak som sa spolahla 😒 na pravdivost slubov predajcu 🙂

amanda683
4. sep 2011

@maxara mne sa vsetci doma smeju,ked som to povedala o tej sode,ze co je to za blbost,ze ved soda bicarbona nepeni 😀 😀 😀

sunday1
4. sep 2011

@amanda683 tak im predveď taký maly pokus, sóda+voda+ trosku octu, aby to bolo kyslé 😉

strihalka
4. sep 2011

HOlky s tou bicarbonou, zkousite co?nejak jsem pres vikend mimo obraz ☹

maxara
4. sep 2011

@amanda683 🙂 no tak potom neviem no.. asi som slepa, ale sumelo mi to v pohariku.. uz si ocikala? ja som zvedava, mne to penilo a teda osobne by som bola radsej, keby nepenilo, ale mm vyskal od radosti, ze bude chalan 😀 😀

anabelleee
4. sep 2011

Caute, skusala som sodu, a vizeralo to, akoby to chcelo penit, len sa to tak cudne premiesalo, ale jasom len v 7. tyzdni, tak budem skusat, lebo podla mesacnych faz, mi vychadza chlapec 🙂

znjb
4. sep 2011

ahojte pridavam sa k vam termin mam 23.4.2012 uz sa velmi tesime 🙂

atreyu
4. sep 2011

U mňa ani náznak peny 😀 už som skúšala všetky tabuľky, a podobné dostupné somarinky a všade mi vyšla baba...taaak uvidíme 😵

anabelleee
4. sep 2011

Pridavam odkaz s tabulkou hodnot hcg, podla mna je najhorsi 8-9 tyzden, musime to vydrzat 😒 http://www.zbynekmlcoch.cz/info/anatomie_jak_fu...