icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

takitak
5. sep 2011

@maxara u nás naozaj upratuje manžel. ja mám nepriechodné vajcovody, pco, endometriozi, trombolif a zlé pigd pri ivf, takže to čo je u nás v brušku je zázrak samo o sebe, že sa tam dostalo prirodzene 😀 a tiež som dlho hľadala nejakú takú tú moránu podporu, a nakoniec som ju našla v homeopatovi ... ešte počkám jeden výsledok a potom za ním skočím na pokec a psych,podporu 😀
takže dievčatko 🙂 u Vás 😀
ja už mám izbu v hlave navrhnutú, preto som tam dnes zablúdila ako sú rozložené okná. ja ju chcem ladiť do bledunko zelena (jedna stena a tri biele s nejakými postavičkami) a biely nábytok - ale ešte uvidím. je to taký atypický rozmer a rozloženie, takže nábytok asi na mieru, ale to budem riešiť tak pred vianocami ... aspoň viem čo komu povedať nech mi kúpia aby som nedopadla ako vlani (krava som povedala každému že nič nechcem a hádaj čo tam bolo....ale tak teda dávať je krajšie 😒 )

danka.chomka
5. sep 2011

zienky citim ze sa mi zacal robit mini herpes, potrela som to uz cesnakom, ale nemoze to nejak uskodit? ☹ 😒 bola som cez volne dni vela na slnku citim ze to je z toho, nie preto, ze slaba imunita alebo tak.

janka273
5. sep 2011

@danka.chomka ja som herpesy na ústach mala pri 1.tehot. - keď som sa na to pýtala gyn. mi povedala, že sa nemusím ničoho obávať, lebo to má veľ.percento tehot.žien. Malá sa narodila zdravá 🙂 🙂 🙂

kukucg
5. sep 2011

@maxara no netusim preco mi to zavrhol, proste povedal ze sa mu nepaci 😖 ale vsak mozno ho ukecam este 😅
Z chlapcenskych sa mi nejak nepaci nic, doma mam Šimonka, aj to bol tazky proces, muz povedal ze by mohol byt Jakub, ale nas potom napadlo ze muzov bratranec ma Jakubka, a mame aj rovnake priezviska, ale vsak aj muz a jeho bratranec maju rovnake- Ivan 😀 😀

@anglicko79 Natalia sa vola moja svagrina, takze to by som ja ani za svet nedala, ale ked sa odosobnim, tak je to pekne meno 😅

kukucg
5. sep 2011

@danka.chomka podla mna sa tiez nemusis bat, samotny virus ma asi kazdy z nas v sebe, a hlavne ak ich mavas, myslim ze to vobec nevadi 😉

maxara
5. sep 2011

@takitak ano ja si pamatam, co si pisala, ze si si preskakala ☹ chudatko, ale o to vacsi je ten zazrak, co mas v tom brusku 😉 preto som chcela vediet, preco si tam do izby nesla, ci blok, alebo co.. ticho ti zavidim, ze u vas upratuje tm 🙂 u nas to o sebe len tvrdi a o to viac ma to serie.
No ja sa tesim na to zariadovanie, lebo je to taka velmi prijemna aktivita. Nina ma izbicku zeleno zlto bielu, na stenu som jej namalovala na zelenej casti kvetinky farebne a na bielej ma take farebne stvorceky. Usila som jej zavesy z latky, co som mala z Ikey, jeden na balkonove dvere farebne pasikavy a na okno hrosikovy zeleny a pod oboma ma cervenu zaclonu. Usila som jej zastenu za postel cerveno zelenu a vysila som ju kvetinkami do jej mena. A z tej istej latky ako su zavesy, su aj vankuse- navliecky. Tie ma na zemi na koberci (ale ten je len na konci izby pod sikminou). Este to nie je tiptop, este potrebujem jednu policku a transportovat hracky hore a nejako to tam ulozit. Mam tam zo stola a regala spraveny prebalovak so vsetkym co treba, cize je tam v podstate taky kvazi bordel 😒 Tak ale uz sa posnazim to dokoncit, ked mm donesie kruzky na zaclonu, lebo nejako ma neposlucha mozog a tehudemencia mi zle vypocitala ich pocet 😅

darinkazv
5. sep 2011

@maxara jj, nevie ešte. ale tak ona je ovplyvnená kamarátkami. naj kamošky má natálku a timejku, tak ona to radí, že keď raz budeme mať bábätko, tak nech sa tak volá. a braček by mal byť podľa nej oliver :D ale to ja nemusím :D no oki ženy, idem na bus a šup na to sono. držte palce 🙂

maxara
5. sep 2011

@kukucg preto som sa pytala, lebo som si vsimla uz u viacerych bab, ze chceli Ninku ale muzi zamietli 😀 tak ze ci tu nebeha nejaka rafika Nina po slovensku, co namotava chlapov a lame srdcia 😅 😀 ze ju ziaden muz nechce. Nastastie tomu mojmu srdce zlomila len Zuzka 😀 😀 a inak, aj ja mam osobak s Nataliou, tiez by som nedala, ale tiez iba kvoli asi trom Nataliam.. Simon je krasne a to zas mm nechce ani pocut ☹ a tiez som chcela Jakuba, ale ma ho moja sestra. 😒

maxara
5. sep 2011

@darinkazv aha, no tak to radsej vyber naozaj ty 😀 moj synovec chcel braceka "Modru chobotnicu Osvalda" 😅

maxara
5. sep 2011

@katkarv draha, ja tu netrpezlivo stepujem.. ako ste dopadli? verim ze vsetko ok 😉

baranovadanka
5. sep 2011

no ja som sodu skusala a nepenilo :D ale je mi v podstate jedno ake to bude pohlavie mam uz dom aaj dievcatko aj chlapceka hlavne aby to bolo zdrave :D a vcera sme sa konecne zhodli na menach Lukas a Natalka :D

takitak
5. sep 2011

ináč ja som strašne chcela oskara - na oskara ma manžel požiadal o ruku, aj sme sa 8.8. na oskara dozvedeli o našej bambuľke. ibaže nanešťastie sa aj môj prvý volal oskar a ešte k tomu najkamoš môjho manžela, takže veľmi striktne zamietol ☹ ale teda dávam po ponuky ak by niekto chcel 😀 - myslím meno, nie toho chalana !!!

kukucg
5. sep 2011

@maxara Ze by bolo nieco na tom mene?? 😅 co tych chlapov odpudzuje??? 😀
My sme pri malom rozmyslali ze ci bude Šimon alebo Simon, alebo este Timon, ale je to nakoniec Šimi a som rada 🙂
Inak ja idem na sono vo stvrtok, neviem ci to vobec vydrzim, sa tesim aj bojim ci bude vsetko ok 😖

takitak
5. sep 2011

@maxara hoď foto ak máš ... ináč hrošíky, jejda hippo úplne ma to dostalo, idem sa kuknúť na nejakých pekných, to by sa mi na zelenkavej krásne vynímalo ...

ináč dnes sa mi zdalo, že polka apríl2012 išla k lekárovi a ešte nkdo žiadne info ??? človeka tu chcú v tej práci donútiť robiť, alebo čo ... 😝

katkarv
autor
5. sep 2011

@maxara ty si nejaka bosorecka 😀
VSETKYM BABAM:dakujem vam pekne ze ste mi drzali palce a verili ze to bude ok.Mame 1,63cm a mali sme aj akciu srdiecka ale neukazal mi ho doktor,ani fotku mi nedal,ze az o dva tyzdne ked vydrzime.Som stastna jak blcha podla usg sme 8+1 a podla ms 7+6

castania
5. sep 2011

@katkarv Velmi gratulujem. Ja som dnes bola prvý krát , gestacny vacok pekne tam kde ma byt, zlte teliesko tam 🙂 5 tt a 5 den tak prajem vela stasticka !!

barbora84
5. sep 2011

ahojte, som rada ze ste vsetky v poriadku, az Vam ticho zavidim ze uz vyberate mena... ja som v 9tt plus 5 dni. v piatok som zacala z nicoho nic krvacat, bezali sme na pohotovost, babo bolo vitalne, malo akciu srdiecka aj pohyby, predpisali mi Duphaston a prisny kludovy rezim, co poctivo dodrziavam. lenze v pia vecer som opat krvacalaa olelo ma brucho, v sobotu uz len spinila a vcera to bolo celkom o.k. zajtra idem na kontrolu, mam velky strach o babo, stale na to musim mysliet a je mi na nic...mate aj vy niektora skusenost s krvacanim alebo spinenim? je mi psychicky hrozne...

atreyu
5. sep 2011

Babyyyyyyyyyyy práve idem z ultrazvuku zatiaľ je všetko v poriadku bábo je úž krásne veľké a srdiečko bije ako zvon 😵 😵 😵 som revala od šťastia 😵 😵 😵

saxana123
5. sep 2011

@atreyu gratulujem a teda už si zmeň pas 😉 aký týždeň ste?

saxana123
5. sep 2011

@barbora84 ahoj, neboj nič, aj ja som pri prvom krvácala, v 12tom týždni a nakoniec bolo všetko ok, mysli pozitívne 😎

sunday1
5. sep 2011

@barbora84 Akej farby bola krv, červená alebo hnedá? Krvácanie môže byť zlá správa, ale nemusí znamenať vôbec nič. Mohlo sa Ti mimi napr. usadiť na nejakej cievke, ktorá praskla a vytvoril sa hematóm. Taká krv musí ísť preč, takže to by nebol problém. Skús sa trošku upokojiť a zajtra už budeš vedieť, čo sa deje. Držím palce, aby to dobre dopadlo 😉

atreyu
5. sep 2011

@saxana123 ďakujéééém 😵 dnes sme začali deviaty 😵

danka.chomka
5. sep 2011

@katkarv katuska velmi sa tesiiiim, vidis ako krasne to babatko zvladlo. vsetko je aj ostane v najlepsom poriadku a uz sa zacni len tesit a obavy nechaj tak 🙂 drzim palce

krprtka
5. sep 2011

Ahojte, kočky, ja som z apríloviek 2011, veľmi sa teším s vami a držím palce, aby vám to všetkým dobre dopadlo 😉
@barbora84 aj ja som krvácala, dokonca pri všetkých troch deťoch a všetky sú dnes tu🙂držím ti palce moc, moc, upokoj sa a zajtra uvidíš. Nemusí to naozaj znamenať nič hrozné. DRŽ SA!!!

danka.chomka
5. sep 2011

@krprtka tak nam mozes dat nejake rady ako na maleho barana, resp aka je to povaha 😉 a na co sa pripravit 🙂

amanda683
5. sep 2011

baby hodte mi prosiiiim nejake linky na tie tabulky na urcenie pohlavia,co tu spomynate 😉 😉 😉

barbora84
5. sep 2011

@saxana123 vdaka, ale ta neistota ma ubija, uz nech je zajtra.

@sunday1 v pia hematom nebolo vidiet, krv bola v pia cervena az hnedocervena, v sob uz len hnede spinenie.

@krprtka vdaka, trochu si ma upokojila, ale su to nervy. bolelo ta pri tom brucho ci nie? mna len v piatok...

lenka112
5. sep 2011

@janka273 Tamarka je peknučké meno. Mne sa zasee nepáči, keď nášmu hovoria Dano a to má len 9 mesiacov. Vtedy pením od zlosti.
@darinkazv My ak nenájdeme vhodné meno, tak to bude Lenka po mne 🙂

ivanula
5. sep 2011

Ahojte, tak aj ja som vcera skoncila na pohotovosti s krvacanim, ale nakoniec je vsetko ok, vyzera, ze to bolo len take jednorazove, aj ked este stale trochu spinim, Verim ze bude vsetko v poriadku, drobcek je krasny, taka machulka s bijucim srdieckom.

mia78
5. sep 2011

ahojte tak mená preberáte 😀 @maxana tak našej malej vybral práveže muž meno Nina ja som chcela Veroniku a potom som si to rozmislela 😉
teraz som uvažovala nad Nelou ale je ich dost vela okolo tak zatial mám Violku a Melániu uvidím čo muž nato 😎 a chlapček ak náhodou tak Maximilian alebo Viliam
ja až o dva týžne na sono aj po knižku už sa nejdem dočkať... 🙂