Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
ahojte no nam to podla mojho vypoctu vychadza na 4 aprila.trojrocnu alexandru mame tiez aprilovu. 🙂 ja osm uz od uplneho zaciatku vedela ,ze sa podarilo a som tehotna na ultrazvuku som bola v 5 tt podla vypoctu a podla lekarky to vyzeralo na 3 tt malo 0,21cm.mne je strasne zle,neviem spavat,v kuse ma napina,unavena so ma tiez nic neviem citit... 😖 .taraz sme takze v 7tt podla kalendara
@dari226 tiez som vedela, resp. citila, ze som tehotna...som presvedcila priatela, aby to cez plodne dni dal do mna :D a zadarilo sa..este sa mi aj snivalo,ze mame dcerku...a hned v prvy den, ked mi meskala menstruacia som si urobila test a slabunko pozitivny..a druhy som si robila na dovci....ked sme sa vratili z dovolenky, nabehla som k Dr. 🙂
AHooj ...ako sa máte .??... ja nemožem spať posledne dni vkuse sa budim skoro. ...len som sa chcela spytať že či môže duphaston sposobovat zapchu ...asi to bude skor tym tehotenstvom nie ... neviete čo by mi na to pomohlo ???
@certica22 Ahoj, ja som mala tiez pri prvom sem tam zapchu, ale mne to sposobovalo zelezo, pomahalo m ijest vela vlakniny, ovocie, ale som si kupovala aj taky dzus s vlakninou (bordelu tam bolo dost 🙂) no a doktor mi dal este na zapchu aj horcik. Tiez beriem duphastom a so zapchou zatial nemam ziadny problem.
Ahojte dievcata🙂Tak aj ja sa ku vam pridavam...Vcera rano som si"omylom"spravila test kedze mi meskala ms a rozmyslala som ze si zabehnem na pohotovost pre vyvolavacku.A nasla som si II,hrube velke silne 🙂Podla mojich vypoctov by som mala byt v 4tom tyzdni.O to vacsi sok prisiel dnes skoro rano ked som si spravila clear blue test s indikatorom a ten mi ukazal ze som v tyzdni 5+(to je maximum,test uz viac tyzdnov neukaze)🙂))Posledna ms bola 16.jula,normalne som rozmyslala ze ci je mozne aby som bola uz v 2.mesiaci.Tak som sa vas chcela spytat,ci mate niektora podobnu skusenost.Priatel si zo mna robi srandu ze zajtra mu oznamim ze o 2mesiace rodim 🙂))Okrem toho ze mi byva neskutocne zle v aute a som unavena(ale to som pripisovala praci)nemam ziadne prejavy...Drzim vam vsetkym palce a velmi sa tesim na tie nase zlaticka🙂
ahojte...
@certica22 aj ja som mala pri prvej na zaciatku zapchu, mne psylium nepmohlo moc, ale pomohlo mi rano na lacno pit vodu s citronom 😉
@patka29 a mozno cakas dvojcata, ked mas take silne ciarky 😉 😝 a ja tiez nemam nejake prejavy, akurat som viac unavena a aj ma dost picha v podbrusku, ale to ma aj pri prvej, tak som kludna zatial...
Ahojte, ja som mala posledny menzes 14.7. vcera na moje veeelke prekvapenie som na teste nasla I I Aj pomerne rychlo nabehla ta druha ciarka, tak som sa na to radsej nepozerala, aby nezmizla a az za 5 min. kontrola a ona tam ostalaaaa asi o polovicu slabsia ako kontrolna, ale urcite to nie je ziaden "duch" 😀
Ked to dore chapen, tak taham 5 tt 🙂 Nemam az tak extra priznaky, uz som mala aj "vacsie" a nebola som tehu. My sme velmi intenzivne pracovali na splodeni potomka presne 2 roky, takze je to pre nas neuveritelneee. Zajtra skusim druhy test, ale musi to uz byt OK!
Drzim vam palce, drzte aj vy nam 😉
Ahojte, tak aj ja sa k Vam pridam ak mozem, mala by som mat termin 3.4., malo by to byt moje 2 babo, doma mam 1.5 rocneho drobca uz. Tak dufam, ze to spolocne dotiahneme do uspesneho konca 🙂
2.4.
Dievcata mamicky, zajtra rano idem na sono pozriet ci nam bije srdiecko a ci pekne rastieme, tak drzte palce, uz sa strasne tesim, ze uvidim mojho druheho drobceka 🙂
@ivanula ja sa tiez chystam zajtra doobeda na sono, tak dufam, ze bude srdiecko aj vsetko ako ma byt. Tak si drzme palce 🙂
Ahojtee
cakam si tu na antibiotika, tak som sem nakukla.. pozeram, ze pribudli nove maminky 😵
Mne je zle uz par dni uplne hnusne cele dni, hlavne vo zvislej polohe, takze sa snazim lezat, no ale pri malej asi tazko..
@certica22 ta voda s citronom na lacno (alebo aspon bez citrona) je super, to ti pomoze tak preventivne do buducna, no a ak sa potrebujes teraz dobre vytoto, tak si uvar zo 5 susenych sliviek, a zjedz, najlepsie aj s tou vodou. A do jedla si pridavaj lanove semienko. Nema takmer ziadnu chut, neovlyvni teda chut jedla, len je vidno a vyborne to precistuje creva.
Baby ste tu nejaké kávičkarky?pijete aj teraz alebo si odopierate?

poisonblu lenka vytajte sa nám to tu rozrastá 😀