icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

katkadz
11. sep 2011

@darinkazv ja osobne sa mam na h... zase mi je zle, hlava mi ide prasknut. Vcera vecer som dokonca 2x vracala - raz len tak a druhykrat pri cisteni zubov 😝 A to som toho teda vela nezjedla - len 1 rozok s paradajkou a 1 jablko. Nastastie som tuto noc aspon dobre a dlho spala. Keby som vedela, ze mi aj dnes bude tak zle, tak ani nevstavam... Teraz sa idem prinutit zjest aspon rozok s maslom... ale zas ma nejako napina 😝 O vareni ja ani nerozmyslam...uz ked citam, co pisete o vareni, tak mi je bleee.... 😝 😝 😝 Manzel sa naobeduje u rodicov a ked pride, nech sa stara... 😒
Inak Majeka asi premenujem na Ninu, lebo teda od vcera vyzeram strasne...na tvari mam zhluky takych malinkych cervenych bodiek (vyzera to ako take mini podliatinky) - len dufam, ze to nie je priznak niecoho vaznejsieho...

sunday1
11. sep 2011

@atreyu tak dnes sa herpes vyhodil aj mne a fraxik si picham od začiatku tehu

sjuzan77
11. sep 2011

@maxara vdaka za tip, to som este nikdy nejedla 😅

janka273
11. sep 2011

@katkadz dievčatá aj mne je stále zle ....zase som celú noc som nespala / napínalo ma - mám vždy z toho akoby zimnicu, hlava sa mi točila a medzi tým každú chvíľu cikať/, zaspala o 5h30m ráno, .... snažím sa vždy zjesť posledné jedlo o kolo 17hod - tak mi to nepomáha ./ zle mi je už zo všetkého, či si dám polievku, rožok, cestoviny - proste všetko mi smrdí, napína ma/.
Dnes som ráno stačila uvariť ryžu, obaliť rezne - babka ich však vysmažila,a o pol 9 som si s Tami ľahli a zaspali sme 😉 na 2hod, a ako som sa zobudila tak mi je od vtedy zle.

urma
11. sep 2011

babenky no vidim ze vam je fakticky blbje. Od rana tak malinko prispevkov?
sak nemam co citat, uz som aj do majoviek zbehla 😅
Mne je stale tak, ze ked nejem, tak zaludok na vode, ale ked zacnem jest,tak sa rozozeriem a je mi fajne, aj ked nie moc na dlho.
Niektora to tu tiez pisala...ze je, aj ked jej je zle a ze je to cudne...ale funguje to aj u mna

urma
11. sep 2011

@strihalka ja si myslim, ze sa ti z toho jacka nic nestane, keby to bol daky 30 kg pes, tak mozno jo, ale jack russel ma tak max 5 kg 😉 a mas predsa tu obrannu pneumaticku, no ne?😉

amanda683
11. sep 2011

@urma 😅 ja mam astmu,a nemozem teraz ziedne lieky,tak aj pre to ☹ Ale ked budes mat velke brusko,tak sa dycha zle kazdej,to ta este caka 😀

strihalka
11. sep 2011

@urma xixi, ochrannou pneu mam🙂)dobre pamatas🙂ale tak obava je obava🙂ale nekrvacim nic, takze to bude ok🙂

amanda683
11. sep 2011

@katkadz tak ta hlava dnes 😢 😢 trapi aj mna.Nejaky divny tlak,alebo co.Ide mi prasknut od rana 😝

kukucka1982
11. sep 2011

ahojte budúce mamičky,
aj ja sa k vám pripájam, termín máme 5.4.2012...som rada, že sa budem mať s kým podeliť aspoň touto formou o svoje radosti a starosti spojené s čakáním na naše prvé bábo...

strihalka
11. sep 2011

juuuuj, chlebik, pastika a okurka🙂)ze jaka namka na dnesni vecer🙂

andrejka1974
11. sep 2011

tak mne zle nebyva len mi je tak tazko od zaludka mozem jest cokolvek ale zmierou zacina ma trapit zaha pit je u mna trocha problem najlepsie mi sadne cista voda ine z mierou myslim vinea dzusy mlieko tiez mozem ja si myslim ze to bude chlapec chcem sa este spytat caka z vas niektora podstupenie amniocentezy koli veku

takitak
12. sep 2011

@strihalka neboj, telo si "tvoj" poklad stráži - veď ho ani neukazuje 😀

kukucg
12. sep 2011

Dobre ranko, 🙂 ako sa mavate??? Ja ukurat rozmyslam co idem ziest, ked nic nezjem bude mi este horsie 😒
Inak sme sa vcera trochu pochytili s manzelom, tak som bola nabrusena najskor (az tak ze som si aj ten clexane pichla sama, co som myslela ze sa mi v zivote nepodari 😅 😅 ) potom mi bolo smutno zase.. som celkovo hrozne podrazdena a naladova... aj vy??

maxara
12. sep 2011

Dobre ranko,
tak ja uz som vygrcana, hladna utekala nalacno na krv a sono, ale nie s babatkom, ale na oblicky a mechur kvoli tej krvi v moci. Strasne som sa bala, ze nevydrzim nalacno, ze sa tam niekde dogrcam 😒 ale dovolili mi zobrat si polku rozka a zjest ju tam, este pred sonom. Takze nakoniec v pohode, dokonca aj sono mam dobre, ziaden nalez. Cize zrejme ta krv bude z nejakeho zapalu.
Uz som sa stihla ja najest, uspat ropusku a teraz mam chvilku veget, ale inak ma dnes caka kopec roboty 😔

@kukucg ja som skor taka ze bez nalady a usmevu.. aj ked prisla kamoska, tak si chuuda myslela, ze som nasrata.. a podrazdena som tiez ☹

sunday1
12. sep 2011

Ahojte 😉 Tak som doma od endokrinológa, výsledky sú super, takže dávku zatiaľ nezvyšujeme 😀 V piatok idem do prvej poradne, už sa nemôžem dočkať 😉

urma
12. sep 2011

Ja mam ist zajtra prvykrat do poradne..baby brali ste aj moč? Mne sa zda, ze tak mi kazal...pred 2,5 rokmi, ked som vysadzovala antikoncepciu 😅 ...akoze ked mi bude 2 tyzdne meskat MS, tak to ta to....

strihalka
12. sep 2011

@urma ahoj, ja mam moc nakazanou az na 12tt poradnu, doted jsem nic nosila, ale zkus si zavolat, jiste ti povi
@kukucg no tak moje nalady jsou nekonecne.....smich nalada hadka rev a plac litost🙂, je to u nas tak 3x do tydne, psoeldnch 14dni...ale manzel chape, vi , cim si mi tehulky prochazime.....bud v klidu, jen je potreba to manzelovi vysvetlit....ja jsem svymu rekla, at me v urcity vecerch nebere vazne🙂ale ne samozrejme ve vsem😀

sunday1
12. sep 2011

@urma Aj ja mám brať moč, ale už som 12tt

jankaslamka
12. sep 2011

baby vsetkym vam gratulujem a prajem krasne tehulkovanie a zdrave deticky v aprili 🙂

kukucg
12. sep 2011

@sunday1 mas problem so stitkou??
@urma ja idem 29.9 na prvu poradnu a mam prist nalacno a priniest moc 😉

@strihalka no u nas je to presne tak 😅 😅 no on to tiez chape, nakoniec ked si spomeniem na preve tehy pravidelne som srdcervuco plakala a ani som nevedela preco 😅 akurat vcera mal aj manzel blby den asi, nejaky bol nervny (aj muzi maju svoje dni 😀 ) tak to nejak blbo dopadlo a ja si tiez vsetko asi moc beriem k srdcu 😅
@maxara super ze je to ok 😉

sunday1
12. sep 2011

@kukucg Ja už mám pár potratov za sebou a mám hraničné výsledky štítky, tak beriem L-Thyroxin, ale len 50-ku.

strihalka
12. sep 2011

@kukucg no ja pdomu prijdem v super nalade, a manzel tez ok.... a behem peti minut jsem schoulena na gauci, ze iz nemuzu☹ a plac..pak pohodka-....vyrevu se a je mi ok.-D
a manzelovi vcera zemrela babka, tak i to mela na nasi hadku dopad, ale vcera nai pusu na dobrou noc nedostal, jak me nasr..🙂)ale dneska jsem miliusove

maxara
12. sep 2011

@urma ved vezmi a ked nebude chciet, nedas.. mne na prvu nekazal, ale na druhu som uz mala nakazane.. ale keby potreboval, tak sampusak to isti, ak aj nevezmes, takze pohodka 😉

@kukucg hej aj ja sa tesim, som uz bola nasrata,z e mna v tehu chyti asi vsetko.. po prvom som si to pekne odsrala, tak dufam,z e teraz to uz bude malina 😅 ja viem, snivajte s nami

@strihalka ☹ jooj to je smutne..

urma
12. sep 2011

@maxara presne tak som uvazovala...
Inak ako pises, ze ta vsetko chyti....tak ja prosim pekne od vikendu chytam mykozu 😠 Som ju nemala mozno aj 2 roky a tak som sa vytesovala, lebo predtym sa mi vracala tak po pol roku max. Vraj v tehotenstve je k tomu zas vyssia nachylnost no super...a ako som citala, tak v 1.trimestri sa ani tie lieky nesmu podavat. Tak som zvedava, co mi zajtra na to povie dokino.

danka.chomka
12. sep 2011

@urma prepac zle som klikla najprv na paci sa mi to miesto ,,ovpodedz" 😅 ja ked som pocitovala miernu nerovnovahu flory tžak mi uzasne zaberal biely jogurt, taky co najobycajnejsi ako napr jihocesky ziadne activie a neviem ake vydumky pomahalo to do hodinky ale vzdy som tak pocas celeho dna to davala aby sa ,,to" nevratilo. Drzim palce aby ti to cim sko preslo. Keby sa ti to velmi zhorsilo tak Svedska porodna asistentka Ingeborg Stadelman v knihe Zdrave tehotenstvi prirodzeny porod na silne mykozy v tehotenstve odporuca cesnak. Prevlecies cez neho snurku a zavedies, ale to v pripadoch keby ti na to nic nezaberalo. nakolko cesnak je prirodne antibiotikum a nijako neuskodi netreba sa ho obavat. Ale verim ze ti to coskoro prejde a nebude ta to dlho trapit a bude stacit len ten jogurt. 😉

kukucg
12. sep 2011

@sunday1 aha, ja tiez chodim na kontroly, ale koli tomu ze mam cystu na stitke a funkciu mam ok ale v tehu som mala tiez hranicne hodnoty... ked dostanem knizku pojdem aj ja na kontrolu zase....
@strihalka pozeram ze mate veselo asi ako my 😀
@maxara neboj sa, ver tomu ze to bude malina 😉

sunday1
12. sep 2011

@kukucg Ja teraz budem chodiť každý mesiac na odbery, na kontrolu len ak by sa niečo objavilo. Užívaš aj lieky?

takitak
12. sep 2011

ale z cesnaku vyberajte to vnútro !!!

akurát som sa vrátila z daňovej kontroly tak som sa zase utvrdila, že poctivosť sa nevypláca a ešte horšie ak Vám ešte daniari dajú za pravdu ale povedia že je to nariadenie z hora !!!!... ale som v kľude, ma takéto nerozhodí, to by som musela mať 14 a pol. ... ale zato som dostala skvelý čajík a ešte ja koláče na máriu ... ozaj je tu niekto Mária? ak tak všetko najlepšie ... z toho vyvodzujem že ma dnes čakajú dva telefonáty, jeden lepší ako druhý a to so svokrou a švagrinou ... ani neviem ktorým začať 😝

ancovicka30
12. sep 2011

ahojte, tak mam za sebou prvu poradnu, vsetko vyzera ok, akurat termin mi posunula na 1.aprila, tak to bude humor, ak to vyjde 🙂 babo sa tam metalo jak salene, ze sa skoro ani zmerat nedalo, ale aspon sme videli, ze zije 🙂 dostala som aj tehu knizku, tak si to tu studujem, kym mi krpec spi...inak u nas sa moc nenosi, ocikava sa papierik priamo tam...a este mi aj krv brali vraj na tie prve testy na vrodene chyby, tak to hadam dobre dopadne, no a dalsia poradna o mesiac 🙂