Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
ahojte dievčatá.
ako vám je dobre,môžte myslieť na oblečko,ja som chorá ako pes.vo štvrtok som mala zvýšenú teplotku a odvtedy len kýcham,tečie mi z nosa,bolí ma hlava.odvčera už leží aj staršia dcéra..katastrofa..už nevládzem...vraj dáka viróza.aspoň že som objavila sprej do nosa čo sa smie aj počas tehu,a peralen a sinupret..a ležím ako mrtvolka....
Ahojte zlatinká moje,ako sa mávate?
Mám čas,tak skočím aj na @aprilovky2012
dek jsou vsechyn aprilovky, haloooo?.))krasne nedelni odpoledne preji🙂
Kočeny, trošku od veci, chcem vás poprosiť, či by ste nezahlasovali za môjho Tomáša tu http://detskepravdy.pribinacek.sk/detske-pravdy... Len prosím treba ešte potvrdiť z uvedeného emailu a odtiaľ odoslať hlas, inak neplatí. Ďakujeme 🙂 Dúfam že sa tu nikto nenahnevá 😒
soda sumiiiii,ako blazon 😖 😖 Booooze,to fakt bude chalan??? ☹ ☹ ☹ ☹ Co myslite??? Mate to niektora vyskusane uz skor,ze to naozaj vyslo podla tej sody???
@amanda683 Mne nesumi obsolutne ale mne vsade vychadza dievcatko. Mam tehu kamosku co vedia ze cakaju chlapca tak som ju poprosila nech mi to otestuje. ked mi da spravu tak dam vediet.
baby ako to robíte s tou sodou?
aj ja chcem...
Inač to s tou sódou počujem prvý krát 😅 😕
vidim, ze soda je stale v kurze 🙂 ja som to este neskusala, ne ze by som nebola zvedava, ale nemame doma tuto ingredinciu 😀
Dalsi zkouska sody po 14 dnech...jak moc musi vypenit aby to bol chlapec?lebo me vypenila tak 2mm od okraje
@strihalka citam citam, a neako nemozem najst recept na ten domaci test- soooda. ako na to prosim??
Ahojte krasulky,
ja len tak v skratke, ze zijem.. som otrasena udalostami v nasej superuzasnej rodine 😲 ☹ akozeeeee, ale neriesim, uz som zavrela dvere...
Takze som sa poctivo od piatku odreagovavala na vinobrani 😵 a som teda riadne vinobranaa 😀 rozobrana.
A ked uz tu citam, ze sodujete, tak ja som nacikala predvcerom a nesumela. A ta prva sumela. 😅 😒 tak skusim este neskor niekedy..
@katkarv ty si tusim spominala inkontinenciu.. okrem toho, ze je to vraj normalne v tehu, tak urcite mozes cvicit svalu pamnvoveho dna aj v tehu. Dokonca je to aj k porodu vyhodou.
@nelicefo teba tu velmi rada vidim 😵
ahojte baby čítam čítam a normálne som asi mimo obraz aké testy so sodou? jačakam dvojičky takže by som bola zvedava na postup pri dvoch :D:D:D: 😀
Ahojte babulky....ak chcete chodit na plavaren aj teraz pocas tehu doktor mi odporucil si v lekarni zakupit tampony ELLEN..su to probioticke tampony proti infekcii...stoja v lekarni okol 10 € za 12 ks....ale oplati sa...mozem len odporucit 😉
dobré ránko všetkým ... práve som prišla od lekára. maličký spinkal. sme vraj 13tt+0 a zatiaľ vyzerá všetko ok.. na AFP až o dva týždne, ale nejaký screening mi brali krv, vôbec som nevedela čo a ako lebo som bola hotová z maličkého 🙂 vraj šija ok, ale neviem údaje, len vraj dobré ... vytlačil mi fotiek kopec (neplatila som zatiaľ ešte ani cent!) takže sa tu teraz v práci chválim naším pokladíkom - ke´dže z 15 zamestnancov je 14 žien takže sme tu urevané ako ...
ozaj odkiaľ pokiaľ sa meria veľkosť? mne meral od halvičky po zadoček ...
na oslavu si dnes idem kúpiť nohavice lebo som sa nenarvala do riflí ... neviete či aj v mark&spencer majú tehu veci?
@takitak Gratulujem 😵 To znamená, že už zajtra začínaš 14tt? To ale vyzerá na pôrod v marci 😀
@nana80 @marissenka @tajomna Je to jednoduché, cca. lyžičku sódy bikarbóny treba dať do nádobky, ocikať, nemiešať a čakať, či bude šumieť. Ak áno, mal by to byť chlapec, lebo vraj potrebujú kyslejšie prostredie, a ak nebude šumieť, tak to bude baba 😉

@kukucg uz sme nazpet, gate nakoupene a za chvili na vinobrani do pezinku🙂)
CAčko v CR nic moc, spise katastrofa, takze u me HMko🙂 vyyhralo🙂
a navic jsme pochodili i s nabytkem a mame kuchynsky stula aj zidle..super, ze uz nebudem papat na kolenou