icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

strihalka
17. sep 2011

@kukucg uz sme nazpet, gate nakoupene a za chvili na vinobrani do pezinku🙂)
CAčko v CR nic moc, spise katastrofa, takze u me HMko🙂 vyyhralo🙂
a navic jsme pochodili i s nabytkem a mame kuchynsky stula aj zidle..super, ze uz nebudem papat na kolenou

strihalka
17. sep 2011

@nana80 ahoj, vitaja auzivej tehu🙂)cekas dietatka?budou dvojicky?ci?

tajomna
17. sep 2011

ahojte dievčatá.
ako vám je dobre,môžte myslieť na oblečko,ja som chorá ako pes.vo štvrtok som mala zvýšenú teplotku a odvtedy len kýcham,tečie mi z nosa,bolí ma hlava.odvčera už leží aj staršia dcéra..katastrofa..už nevládzem...vraj dáka viróza.aspoň že som objavila sprej do nosa čo sa smie aj počas tehu,a peralen a sinupret..a ležím ako mrtvolka....

tajomna
17. sep 2011

@nana80
ahojko.vitaj na koníkovi,ty už máš 3 detičky a čakáš dvojičky.klobúk dole.asi sem dovediem moju maminku lebo si robí ťažku hlavu z toho že som sa dala na tretie a to už mám dve veľké...ako to zvládate a ak smiem kolko máš ročkov...

nana80
17. sep 2011

@tajomna ahoj zvladame to zatial v pohode manžel velmi pomaha, mam 31 rokov no moj otec sa vyjadril ze som uz stará 😀 😀

nana80
17. sep 2011

@strihalka ahoj ano budu dvojičky :d

tajomna
17. sep 2011

@nana80
tak to nie si sama,ja mám 35 a moja mamka ma má za super starú...

nelicefo
17. sep 2011

Ahojte zlatinká moje,ako sa mávate?

Mám čas,tak skočím aj na @aprilovky2012

katkarv
autor
18. sep 2011

@nelicefo my sa mame dobre ale ty ako sa nam mas?

strihalka
18. sep 2011

dek jsou vsechyn aprilovky, haloooo?.))krasne nedelni odpoledne preji🙂

saxana123
18. sep 2011

Kočeny, trošku od veci, chcem vás poprosiť, či by ste nezahlasovali za môjho Tomáša tu http://detskepravdy.pribinacek.sk/detske-pravdy... Len prosím treba ešte potvrdiť z uvedeného emailu a odtiaľ odoslať hlas, inak neplatí. Ďakujeme 🙂 Dúfam že sa tu nikto nenahnevá 😒

amanda683
18. sep 2011

soda sumiiiii,ako blazon 😖 😖 Booooze,to fakt bude chalan??? ☹ ☹ ☹ ☹ Co myslite??? Mate to niektora vyskusane uz skor,ze to naozaj vyslo podla tej sody???

danka.chomka
18. sep 2011

@amanda683 Mne nesumi obsolutne ale mne vsade vychadza dievcatko. Mam tehu kamosku co vedia ze cakaju chlapca tak som ju poprosila nech mi to otestuje. ked mi da spravu tak dam vediet.

tajomna
18. sep 2011

baby ako to robíte s tou sodou?
aj ja chcem...

nelicefo
18. sep 2011

@katkarv Už pomerne dobre. Stále to bolí kdesi v srdiečku,ale aspoň kvôli dcére musím byť ako tak v pohode a normáli.Nastúpila som už aj do práce aspoň prídem na iné myšlienky a vyventilujem si hlavu 😅 😝

nelicefo
18. sep 2011

Inač to s tou sódou počujem prvý krát 😅 😕

urma
18. sep 2011

vidim, ze soda je stale v kurze 🙂 ja som to este neskusala, ne ze by som nebola zvedava, ale nemame doma tuto ingredinciu 😀

strihalka
18. sep 2011

Dalsi zkouska sody po 14 dnech...jak moc musi vypenit aby to bol chlapec?lebo me vypenila tak 2mm od okraje

marissenka
18. sep 2011

@strihalka citam citam, a neako nemozem najst recept na ten domaci test- soooda. ako na to prosim??

urma
18. sep 2011

@strihalka a predtym si to mala ako? menej sumela?

strihalka
18. sep 2011

vice myslim, ale mozna stejne @urma

maxara
18. sep 2011

Ahojte krasulky,
ja len tak v skratke, ze zijem.. som otrasena udalostami v nasej superuzasnej rodine 😲 ☹ akozeeeee, ale neriesim, uz som zavrela dvere...
Takze som sa poctivo od piatku odreagovavala na vinobrani 😵 a som teda riadne vinobranaa 😀 rozobrana.

A ked uz tu citam, ze sodujete, tak ja som nacikala predvcerom a nesumela. A ta prva sumela. 😅 😒 tak skusim este neskor niekedy..

@katkarv ty si tusim spominala inkontinenciu.. okrem toho, ze je to vraj normalne v tehu, tak urcite mozes cvicit svalu pamnvoveho dna aj v tehu. Dokonca je to aj k porodu vyhodou.

@nelicefo teba tu velmi rada vidim 😵

nana80
19. sep 2011

ahojte baby čítam čítam a normálne som asi mimo obraz aké testy so sodou? jačakam dvojičky takže by som bola zvedava na postup pri dvoch :D:D:D: 😀

miselita
19. sep 2011

Ahojte babulky....ak chcete chodit na plavaren aj teraz pocas tehu doktor mi odporucil si v lekarni zakupit tampony ELLEN..su to probioticke tampony proti infekcii...stoja v lekarni okol 10 € za 12 ks....ale oplati sa...mozem len odporucit 😉

takitak
19. sep 2011

dobré ránko všetkým ... práve som prišla od lekára. maličký spinkal. sme vraj 13tt+0 a zatiaľ vyzerá všetko ok.. na AFP až o dva týždne, ale nejaký screening mi brali krv, vôbec som nevedela čo a ako lebo som bola hotová z maličkého 🙂 vraj šija ok, ale neviem údaje, len vraj dobré ... vytlačil mi fotiek kopec (neplatila som zatiaľ ešte ani cent!) takže sa tu teraz v práci chválim naším pokladíkom - ke´dže z 15 zamestnancov je 14 žien takže sme tu urevané ako ...
ozaj odkiaľ pokiaľ sa meria veľkosť? mne meral od halvičky po zadoček ...

na oslavu si dnes idem kúpiť nohavice lebo som sa nenarvala do riflí ... neviete či aj v mark&spencer majú tehu veci?

sunday1
19. sep 2011

@takitak Gratulujem 😵 To znamená, že už zajtra začínaš 14tt? To ale vyzerá na pôrod v marci 😀
@nana80 @marissenka @tajomna Je to jednoduché, cca. lyžičku sódy bikarbóny treba dať do nádobky, ocikať, nemiešať a čakať, či bude šumieť. Ak áno, mal by to byť chlapec, lebo vraj potrebujú kyslejšie prostredie, a ak nebude šumieť, tak to bude baba 😉

takitak
19. sep 2011

@sunday1 nie to je 12tt+0, čiže 13tt - pardón - som spojila dve a dve - no tehu demencia funguje 🙂

sunday1
19. sep 2011

@takitak Už som si myslela, že budeš mať malého supermana 😀 😀 😀 Koľko bolo CRL?

katkarv
autor
19. sep 2011

@maxara tak uz mam tehu knizku 🙂 mame 3,04cm a podla sona 10+1t juuuuuuuuj aka som rada 🙂

katkarv
autor
19. sep 2011

@nelicefo neboj co chvila aj tebe budu naskakovat tyzdne ako nam,tiez som velmi nedufala po dvoch MA a bolelo to dost najma ked som videla tehulku a teraz sme ok a rastieme,len to netreba vzdat 🙂