Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@nana80 urcite nie si jednina 😉 pri mojom prvom tehu to bolo uplne ine, asi mesiac mi byvalo po ranach hrozne zle, zvracala som ale potom ok. Teraz mi je zle stale, je mi hrozne tazko od zaludka, ci sa najem alebo nenajem, ci je rano alebo vecer, napina ma hocikedy... no nezvracala som ani raz.... cakam kedy to skonci tak dufam ze sa dockam 😖
Ty si uz tusim aj viac ako ja, neboj, snad to skoro prejde 😉
dufam ze nebudem patrit k tym ktore maju nevolnosti cele tehu 😕
@livia341ja mám termín 14.4. a tiež bruško nemám - iba také mini, mám obrátenú maternicu dozadu a bábätko je uložené vzadu -nepribrala som nič, bábätko je však skoro o 1 týždeň väčšie, a je to moje druhé tehotenstvo. Pri prvom tehotenstve som už mala v takomto čase hádam 4kg naviac - a bruško tiež riadne, nosila som už tehot.nohavice. Ak bábätko pekne rastie, tak je všetko v poriadku 🙂
baby ste tu niektora z Trencianskeho kraja??? Alebo sa chystate rodit v TN,alebo na Myjave???
@strihalka ved jasne 🙂 🙂 🙂 kazda veri tomu,co si najviac zela 😀 😀 😀 😀 Lenze mne tiez nebolo pri prvom zle skoro vobec a mam chlapa ako hora 🙂 🙂 🙂 🙂
@janka273 S tym hematomom uz ma tak domotali,ze ho uz vobec neriesim 😖 😖 😖 Zastupujuci doktor mi vtedy povedal,ze ho mam a nasadil mi Duphaston a moj doktor mi o dva tyzdne povedal,ze tam je nejaka skvrna,ale jemu sa to zda skor ako chyba sona a ze Duphaston brat nemusim 😝 😝 😝 Tak som ho vysadila a citime sa skvele,sme zdravi a rastieme ako z vody 😀 😀 Takze si nerob starosti s nejakym hematomom a hlavne nan nemysli.To je dolezite.Aj ja ho mozno mam,ale uplne som ho vypustila z hlavy a vsetko je ok 😉 😉 😉
@amanda683 - ja som rodila v tn. A bola som spokojna. Jasne, ze sa nieco naslo, ale sestricky boli fajn, doktori tiez a mala som istotu, ze je tam neonatologicke - keby nieco. Jedine, co bolo, ze pri kojeni mi kazda sestricka povedala nieco ine, ale poradila som si 😉 Ja urcite idem zase do tn. Myjavu nepoznam, tak neviem porovnat. Je tam rooming in?

14. apríl 2012...tešíme sa s Vami maminy🙂