icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

queenie
20. sep 2011

14. apríl 2012...tešíme sa s Vami maminy🙂

queenie
20. sep 2011

@strihalka aj ja chcem kufríček🙂) tiež sme dostali ,,LEN´´ knižku☹

nana80
20. sep 2011

@kukucg ahoj čitam že som neni jedina čo mi je zle nonstop uz som stoho na nervy a vsetci naokolo sa čuduju ešte stále?

kukucg
20. sep 2011

@nana80 urcite nie si jednina 😉 pri mojom prvom tehu to bolo uplne ine, asi mesiac mi byvalo po ranach hrozne zle, zvracala som ale potom ok. Teraz mi je zle stale, je mi hrozne tazko od zaludka, ci sa najem alebo nenajem, ci je rano alebo vecer, napina ma hocikedy... no nezvracala som ani raz.... cakam kedy to skonci tak dufam ze sa dockam 😖
Ty si uz tusim aj viac ako ja, neboj, snad to skoro prejde 😉
dufam ze nebudem patrit k tym ktore maju nevolnosti cele tehu 😕

nana80
20. sep 2011

@kukucg to máš pravdu 😕ja teraz poriadne ani nevarím nemôžem ani len cítiť mäso alebo hocičo čo ma s mäsom spoločne tak sme len na takych nemäsitých jedlách ☹ kvoli tomuto hendikepu som od začiatku na PN uz by som išla aj do práce

zeta123
20. sep 2011

@sunday1 dakujem za odpoved...len nechápem ked mám protilátka načo mám ísť na infekčné ☹

katkarv
autor
20. sep 2011

@atreyu drzime 🙂 a to si zas v presove ci si si nasla doktora v RV?

atreyu
20. sep 2011

@katkarv opäť som v Prešove 🙂 a budúci týždeň mám prísť opäť na šíjové prejasnenie 🙂 tak sa nachodím, no len nech je malinké v poriadku...

katkarv
autor
20. sep 2011

@queenie aj my mame len knizku,to asi treba vystihnut ked ich doki dostane,minule ked som bola u neho tak si ho odnasali tehule uz z velkym bruskom.

katkarv
autor
20. sep 2011

@atreyu aj rodit budes tu? 🙂

janka273
20. sep 2011

@livia341ja mám termín 14.4. a tiež bruško nemám - iba také mini, mám obrátenú maternicu dozadu a bábätko je uložené vzadu -nepribrala som nič, bábätko je však skoro o 1 týždeň väčšie, a je to moje druhé tehotenstvo. Pri prvom tehotenstve som už mala v takomto čase hádam 4kg naviac - a bruško tiež riadne, nosila som už tehot.nohavice. Ak bábätko pekne rastie, tak je všetko v poriadku 🙂

kukucg
20. sep 2011

@nana80 teda tak ja spapam skoro vsetko aj ked mi je zo skoro vsetkeho zle ale tak jest musim... vobec nemozes maso?? ani sunku a tak?? ta mne hrozne chuti teraz 😅 a PN skoncis ked ti prestane byvat zle?

sunday1
20. sep 2011

@zeta123 Mňa tam s tou listeriózou tiež poslali, a to som ani nebola tehu. To len pre istotu, aby bol doki krytý 😉

amanda683
20. sep 2011

@kukucg vraj ked je velmi zle v tehu a dlho to trva,bude to baba 😉 😉 😉 😉 vravia tie stare povery 😀

amanda683
20. sep 2011

baby ste tu niektora z Trencianskeho kraja??? Alebo sa chystate rodit v TN,alebo na Myjave???

kukucg
20. sep 2011

@amanda683 fakt??? 😀 no keby hej tak aj nech je zle, prezijem 😅 😅 😅

amanda683
20. sep 2011

@kukucg ze??? Za malicku princeznicku to stoji 😀 😀 😀 😀 Aj mne velmi byvalo zle a tiez som sa z toho tesila,ze bude baba 🙂 🙂 🙂 ale uz tyzden je mi akosi dobre 😒 😒 😒 Tak neviem 😝

carrie84
20. sep 2011

@amanda683 - ja som z tn 🙂 A chystam sa rodit v tn 😀 Ale necham to az na april 😀 😀 😀
@kukucg - aj ja by som brala dievcatko. Ale myslim, ze to bude chalan 🙂

kukucg
20. sep 2011

@amanda683 tak uvidime, musime si pockat 😀 😀 😀

strihalka
20. sep 2011

@amanda683 ja mam opacne informace🙂)ze kdyz neni zle, bude to baba.))ja verim teto 😀, bo mi zle neni vubec a chcem babu :D

janka273
20. sep 2011

@amanda683 mne pri prvom tehotenstve nebývalo dlho zle, iba občas ráno a narodilo sa nám dievča 😉
cicuška, tebe sa ten hematóm už vstrebaL?
Mne sa pred dvoma týždňami zmenšil, a včera som bola na kontrole, tak sa mi zväčšil ☹

kukucg
20. sep 2011

@carrie84 no ja by som brala dievca aj mam pocit ze to bude dievca 😅 ale keby nie tak mi to az tak nevadi, ved hlavne nech je mimi zdrave 🙂

carrie84
20. sep 2011

@kukucg - tiez si hovorim. Plan mm su 3 deti - takze toto bude chalan, aby ma mohol ukecat na to tretie 😀 😀 A dalsi argument mojho chlapa - pre chalana aspon nic nemusis kupovat, uz vsetko mas - to si chlapec len mysli 😀 😀

p_etrisha
20. sep 2011

@queenie Ja som dostala aj knizku, aj kufricek a o tyzden som to vracala, pretoze mi diagnostikovali missed abortion...Tes sa z knizky, aj bez kufra...

kukucg
20. sep 2011

@carrie84 hej to aj pre chalana uz mame, ale MM vie ze by som nakupovala aj tak, takze s tym si hlavu nerobi 😅 inak on chce tu babu asi viac ako ja 😀 to bude tym ze simi je moj milacik 😅

amanda683
20. sep 2011

@strihalka ved jasne 🙂 🙂 🙂 kazda veri tomu,co si najviac zela 😀 😀 😀 😀 Lenze mne tiez nebolo pri prvom zle skoro vobec a mam chlapa ako hora 🙂 🙂 🙂 🙂
@janka273 S tym hematomom uz ma tak domotali,ze ho uz vobec neriesim 😖 😖 😖 Zastupujuci doktor mi vtedy povedal,ze ho mam a nasadil mi Duphaston a moj doktor mi o dva tyzdne povedal,ze tam je nejaka skvrna,ale jemu sa to zda skor ako chyba sona a ze Duphaston brat nemusim 😝 😝 😝 Tak som ho vysadila a citime sa skvele,sme zdravi a rastieme ako z vody 😀 😀 Takze si nerob starosti s nejakym hematomom a hlavne nan nemysli.To je dolezite.Aj ja ho mozno mam,ale uplne som ho vypustila z hlavy a vsetko je ok 😉 😉 😉

amanda683
20. sep 2011

@carrie84 ja sa rozhodujem medzi TN a MY 😉 Stale neviem.Prve som rodila na Myjave,nebolo tam zle ale nedostatky su vzdy a asi vsade 😒 😒 😒

janka273
20. sep 2011

@strihalka tomu verím aj ja - lebo teraz mi býva hrozne zle - zase som celú noc nespala, asi to bude chlapček.....a pri prvom tehot. mi skoro nič nebolo, spala som ako drevo a bolo dievčatko 😉 ,ale myslím si, že je to individuálne- u každého inak 🙂

strihalka
20. sep 2011

@janka273 aono,, budem mit babu a abasta🙂
no jen doufam, z nepremluvim to babo a nebude to chlap a v budoucnsoti se nebude prevlekat za babu :D

carrie84
20. sep 2011

@amanda683 - ja som rodila v tn. A bola som spokojna. Jasne, ze sa nieco naslo, ale sestricky boli fajn, doktori tiez a mala som istotu, ze je tam neonatologicke - keby nieco. Jedine, co bolo, ze pri kojeni mi kazda sestricka povedala nieco ine, ale poradila som si 😉 Ja urcite idem zase do tn. Myjavu nepoznam, tak neviem porovnat. Je tam rooming in?