icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

strihalka
20. sep 2011

@sunday1 a tens e dela v kterem tt?

sunday1
20. sep 2011

@strihalka Až v 20-24tt, ale moja doki mi kázala zavolať už teraz, lebo tam majú strašne plno 🙂

strihalka
20. sep 2011

@sunday1 aha, no ja budu mit veskere info ze kdy asi co az za dva tydny☹

sunday1
20. sep 2011

@strihalka To ubehne raz-dva 😉 Ja idem do ďalšej poradne až o necelé 4 týždne, mne sa to tiež zdá ako večnosť 😖

strihalka
20. sep 2011

@sunday1 no necele ctyri🙂ja jdem od posledni po 4,5 tydnech☹

sunday1
20. sep 2011

@strihalka Aj ja, len od piatka už pár dní uplynulo 😀

certica22
20. sep 2011

ahooj holky dnes som skušala so sodou nepenila voobec :D zle mi nieje vobec ..ale ani mame mi nebolo ani raz nevracala a sme 2 dievčata a jeden chalan .Dnes som volala gynekologičke chcela som sa dať preložiť od môjho k inej nesom snim spokojna ale ževraj nemožem keď mi už robili nejake odberyy že je nevhodne vzhladom na mojho terajšieho gynekologa že tie odbery su drahe a nvm čo .Len ja nechcem uhno dalej zohnať mam strach žeby to nedopadlo zle poradte čo mam robiť alebo koho najsť aby ma vzal a nenamietaL :(

atreyu
20. sep 2011

Baby ďakujem vám 😵

@katkarv www.morphthing.com/

atreyu
20. sep 2011

@certica22 moja len ver svojím úsudkom a nech hovoria, že máš len 18 je to tvoje dieťa ty vieš čo je pre neho najlepšie...v tehu sa robia 3 ultrazvuky čo sú zaplatené od poisťovne ja som už bola na troch a to som len 11+0...proste každú kontrolu sa vypýtam a stále poviem, že keď treba ja si aj zaplatím a do teraz nepýtali peniažky...pýtaj sa na všetko, hovor o všetkom čo ťa trápi a všetko dobre dopadne, uvidíš...držím pršteky 🙂

certica22
20. sep 2011

@atreyu ale už len 2 dni 18 :D...ale nie ako mne robil už tiež 2krat ultrazvuk ale proste nesom snim spokojna aj sestrička taka divna objedna ma na pol 8 na lačno a vezme ma o 9tej a medzi tym dnu vošli až 2 na odber len tam mala kamaratku alebo koho :(..a doktor proste ked sa nespytaš nepovie ti nič ....spytaš sa na nazor o 3d tak ta spinda sestrička že načo to zbytočne škodi niekedy take nenbolo a nvm čo tak je toto normalne :/ a čo som čitala toľko od neho odišli lebo nezistil ked tam bol nejaky važnejši problem ale peniaze by bral :(

zeta123
20. sep 2011

@sunday1 ja...uz rozumiem 🙂 ďakujem 🙂

zeta123
20. sep 2011

@amanda683 mne tak isto 😉

katkarv
autor
20. sep 2011

@atreyu dakujem pekne,sme si to uzili,asi vsetky babatka su krasne 🙂

certica22
20. sep 2011

čo myslíte je tam veľky rozdiel ?? 🙂

urma
20. sep 2011

@nelicefo ahoooj, ja teda za seba...posledne 2 dni mimoriadne 🤐 Co som myslela,ze ked mi doteraz nebolo tak blbje ako ostatnym babenkam, tak uz ani nebude...asi som sa preratala 😀 Ale co, hlavne ze sa mam kde postazovat 😉 Moj mm sa vcera dopracoval k tomu, ze nepride domov 24. ale 30. takze ma ani nema kto lutovat 😅 a gazdujem len so psom.

nelicefo
20. sep 2011

@certica22 veľký 😵

nelicefo
20. sep 2011

@urma No pekne moja. 😝 Neboj,to nejako zvládneš veď máš nás 😉 😀 😅

urma
20. sep 2011

@certica22 😀 ja nemam este ani take ako ty v 4 - 5 tt 🙂
Ale minule som si vsimla, ze sa mi ako keby rozsiril pas, alebo schudli boky, neviem...proste nemam taky osii pas, ako som mavala. Asi mi ide brucho nie dopredu, ale do stran 😕

certica22
20. sep 2011

@urma tak ja v tom 4-5tt som ho mala vtedy dosť nafuknute..)..a každym tyždnom nejako meni tvar..ale už aj z predu je ine ako normalne nie tehu h 🙂hej ,?tak to možno len teraz sa zatial tak rysuje a potom začne do predu isť..🙂

urma
20. sep 2011

@certica22 prave som to bola skontrolovat v zrkadle 😀 uz sa mi trosiiicku meniii 😉 No ale ktovie ci nie som momentalne nafuknuta...mam ho aj dake tvrdsie 😕
Akej mate tie vase tehu bruska konzistencie? 😉 Ale keby to bolo vyzrate brusko, bolo by makke no nie? Ale asi predsalen to bude zdutie 😉

certica22
20. sep 2011

@urma tak ja už vidim aj z predu aj ked seedim že je vačšie ....tak take nejake na pol je ani nie velmi tvrde ale zasa ani nie makke 🙂

urma
20. sep 2011

@certica22 ja ked stojim, tak je uplne tuhe a pevne, ale vyssie ako normalne, nie vsak dako zaoblene ani zauhlene 😉 ako to tvoje

certica22
20. sep 2011

@urma tak ja citim aj trošku makke ho 🙂ja len čakam kedy sa zastavy s tym rastoM :(

danka.chomka
20. sep 2011

@certica22 ty uz mas teda riadne brusko ja mam teraz mozno take ako ty na fotke v 5tt 🙂

certica22
20. sep 2011

@danka.chomka hej uvidite vam vybehne zrazu take velke a mne sa o chviľku zastavy a vybehne niekedy az v 38 tt :/

janka273
20. sep 2011

@certica22 máš pekný domček pre bábätko 🙂 rozdiel je tam určite vidno- ako bruško narástlo, ja tiež ešte nemám ani také ako ty v 4-5tt,a dnes som 10tt+5

janka273
20. sep 2011

@certica22 ale zase, pri prvom tehotenstve / dievčatko/ som mala tiež také väčšie - asi ako ty, a rástlo mi stále, len mi nebývalo zle- a chutilo mi jesť

certica22
20. sep 2011

@janka273 Ďakujem 🙂ň mne praveže nie je vobec zle aspon zatial mi nebolo len teraz asi 2 dni do zadu ma večer pali zaha ale zase aby som vracala alebo niečo tak stym som problemy nemala...a sladke by som jedla cely den ..len sa snažim čo najmenej lebo nechcem pribrať hned zo začiatku veľa ....keby tak oje bolo dievčatko 🙂..

jazv
20. sep 2011

U mna to bol tiez april, ale 2011 🙂. Som rada, ze to je uz za mnou. Drzim palce tehulky 🙂

livia341
20. sep 2011

@kukucg ďakujem už som spokojnejšia.