icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

hoogy
6. dec 2011

@janqa24 jej vitaj 🙂 ja idem v piatok tak som zvedava co uvidime🙂

evikaba
6. dec 2011

ahojte baby, ja som v sobotu dostala mrchu ,ale trvala len 3 dni tak teraz neviem mam si spravit tehu test zase?:(

kosska3003
6. dec 2011

ahojte tak možno sa aj ja k vam pridam dnes som nasla ducha na teste som 29dc 😀

emilia25
6. dec 2011

baby dnes rano som si robila ten dalsi test bol z ranneho mocu a ciarka uplne ale uplne slabulinka ani ju vidno neni a vcera po obede bola krasna a to nebol ranny moc.no a teraz fakt neviem co si mam o tom mysliet ved hcg by mal byt rano vecsi ako po obede.to sa mi este veru nestalo.dufam ze nepotratim.

hoogy
6. dec 2011

@emilia25 a nie je to iny test?aky si si robila vcera?

@kosska3003 vitaj vitaj 🙂 joj ale toto by nam dobre vyslo :D drzim moc palce

mima21
6. dec 2011

@evikaba jasne ze si sprav este jeden, ved za to nic nedas a daj potom vediet.

@emilia25 a bol to taky isty test ako ten vcera?

petula22
6. dec 2011

Ahojky, přidávám se k vám 🙂. Minulé úterý jsme našli //, podle propočtů jsem 5+1 tt, ve čtvrtek jdu k dr., tak se nemůžu dočkat. Mimčo je snad zázrak, skoro po 5 letech snažení a po 2 neúspěšných IVF 😵 .

emilia25
6. dec 2011

@mima21
@hoogy ano bol ten co v nom byva 2 v1 a vcera pekna ciarka a dnes skoro nic.

emilia25
6. dec 2011

@mima21 a ty si sa dnes testovala?

mima21
6. dec 2011

@emilia25 nie, nemam uz test a dostala som MS......je sice len taka ze kvapka tu akvapka tam, ale mozno sa to este len rozbehne

adina7
6. dec 2011

@janqa24 Ahooj...tak vitaj v klube a gratulujeme 😉 Kedy mas dalsi utz?

emilia25
6. dec 2011

@mima21 aha sak uvidis ci sa roznehne.

hoogy
6. dec 2011

@emilia25 netrap sa tym zajtra spav dalsi. ja som mala tiez nutkanie este sa testovat,alev piatok idem k dr. tak snad vsetko bude ok. mozno si ho zle pouzila, mozno uz nebol dobry moze tam byt vela faktorov. netreba hned stresovat.

hoogy
6. dec 2011

@petula22 vitaj 🙂

hoogy
6. dec 2011

@adina7 ozaj ako sa citis? aj si bola u dr.?

emilia25
6. dec 2011

@hoogy no hadam mas pravdu testovat sa uz asi nebudem ved som objednana ku doktorovi 19.uvidim ci to dovtedy vydrzim.ale veru mi to nejde do hlavy.

hoogy
6. dec 2011

@emilia25 ja som si tiez robila dva dni po sebe a tiez som mala pocit ze zo zaciatku bola ta predchadzajuca ciarka silnejsia ako druha.ale do limitu sa vyrovnali. neboj bude dobre.a citis sa ako?

adina7
6. dec 2011

@hoogy ahooj..noo akurat som sa zobudila...bola som na chvilku zalomit,lebo som bola unavena...dost ma bolia bradavky a uz to ide do celych prs,zaludok mam ako na vode a zacina ma pobolievat podbrusko z coho mam strach lebo pred pol rokom to preslo do silnych bolesti a skoncilo potratom ☹ ....a bola som na wc a mam vytok ale nieje uplne ciry ale trosku do zlta...mate to aj vy? Bojim sa aby sa z neho nevyklul spinavy a potom krvicka 😒 ..Snazim sa mysliet pozitivne ale po skusenostiach s potratom sledujem kazdu somarinku...A ku dr idem o2hodky tak potom napisem ako som skoncila...drz pastee 😉

emilia25
6. dec 2011

@hoogy no celkom dobre len sem tam ma vo vajecnikoch ako keby do krcov a potom to prejde a uz mi je uplne dobre neskor zas a takto do okola.ale inac sa citim dobre uz ma ani nenapina teda dlhoma uz nenapinalo.

kosska3003
6. dec 2011

@hoogy tfuj tfuj hadam to vyda 😀 uvidim zajtra zas testnem nevydrzim cakat hihi

emilia25
6. dec 2011

@adina7 tak prajem aby vsetko skvelo dopadlo.drzim palce.

hoogy
6. dec 2011

@adina7 tak drzim palce.

hoogy
6. dec 2011

@kosska3003 🙂 no som zvedava co zajtra povies 🙂 ja som sa testovala az 35ci 36 DC. nepamatam. ale mne je aj riadne zle.

kosska3003
6. dec 2011

@hoogy no mne este nie je zle len duch je a som 29dc v piatok by mi len mrcha mala dojst tak dufam ze nedojde svinucha jedna

lensam
autor
6. dec 2011

mne dnes tehotenstvo potvrdil lekar. a mozno budu aj hned dve detusky, aj ked uplne isty si nebol a musim ist o dva tyzdne na kontrolne sono

hoogy
6. dec 2011

@kosska3003 aj ja mavam 35dnovy cyklus. tak som robila az potom. ale cely minuly tyzden mi uz bolo tak vselijak.

kosska3003
6. dec 2011

@hoogy no ja mam 33 dnovy lebo pred tym som mala aj 6O dnove ale beriem uz 4 mesiac clostylbegid na ovulku tak mam cyklus upraveny na 33 ale tak dufam ze toto bude 9 mesacny cyklus
@lensam a jej super gratuluje,

hoogy
6. dec 2011

@kosska3003 :D aj ja dufam s tebou 🙂 ja dnes ani ratat neviem. tak ma taha na spanok,ale lahnem a nezaspim :(

hoogy
6. dec 2011

@lensam gratulujem🙂

lensam
autor
6. dec 2011

@kosska3003
@hoogy dakujem