Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
ahojte baby, ja som v sobotu dostala mrchu ,ale trvala len 3 dni tak teraz neviem mam si spravit tehu test zase?:(
ahojte tak možno sa aj ja k vam pridam dnes som nasla ducha na teste som 29dc 😀
baby dnes rano som si robila ten dalsi test bol z ranneho mocu a ciarka uplne ale uplne slabulinka ani ju vidno neni a vcera po obede bola krasna a to nebol ranny moc.no a teraz fakt neviem co si mam o tom mysliet ved hcg by mal byt rano vecsi ako po obede.to sa mi este veru nestalo.dufam ze nepotratim.
@emilia25 a nie je to iny test?aky si si robila vcera?
@kosska3003 vitaj vitaj 🙂 joj ale toto by nam dobre vyslo :D drzim moc palce
Ahojky, přidávám se k vám 🙂. Minulé úterý jsme našli //, podle propočtů jsem 5+1 tt, ve čtvrtek jdu k dr., tak se nemůžu dočkat. Mimčo je snad zázrak, skoro po 5 letech snažení a po 2 neúspěšných IVF 😵 .
@hoogy ahooj..noo akurat som sa zobudila...bola som na chvilku zalomit,lebo som bola unavena...dost ma bolia bradavky a uz to ide do celych prs,zaludok mam ako na vode a zacina ma pobolievat podbrusko z coho mam strach lebo pred pol rokom to preslo do silnych bolesti a skoncilo potratom ☹ ....a bola som na wc a mam vytok ale nieje uplne ciry ale trosku do zlta...mate to aj vy? Bojim sa aby sa z neho nevyklul spinavy a potom krvicka 😒 ..Snazim sa mysliet pozitivne ale po skusenostiach s potratom sledujem kazdu somarinku...A ku dr idem o2hodky tak potom napisem ako som skoncila...drz pastee 😉
@hoogy tfuj tfuj hadam to vyda 😀 uvidim zajtra zas testnem nevydrzim cakat hihi
@kosska3003 🙂 no som zvedava co zajtra povies 🙂 ja som sa testovala az 35ci 36 DC. nepamatam. ale mne je aj riadne zle.
@hoogy no mne este nie je zle len duch je a som 29dc v piatok by mi len mrcha mala dojst tak dufam ze nedojde svinucha jedna
mne dnes tehotenstvo potvrdil lekar. a mozno budu aj hned dve detusky, aj ked uplne isty si nebol a musim ist o dva tyzdne na kontrolne sono
@kosska3003 aj ja mavam 35dnovy cyklus. tak som robila az potom. ale cely minuly tyzden mi uz bolo tak vselijak.
@kosska3003 :D aj ja dufam s tebou 🙂 ja dnes ani ratat neviem. tak ma taha na spanok,ale lahnem a nezaspim :(
@kosska3003
@hoogy dakujem

@janqa24 jej vitaj 🙂 ja idem v piatok tak som zvedava co uvidime🙂