icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

kosska3003
6. dec 2011

@hoogy unava ide aj na mna a najlepsie ze mna chyti vzdy ked mala vstane co bude cochvilka hihi

hoogy
6. dec 2011

@kosska3003 🙂 ja ked tak si zvyknem zdriemnut ked mm pride z prace okolo 6.

kosska3003
6. dec 2011

@hoogy no ja mm nemam doma az 23 dojde 😒

hoogy
6. dec 2011

@kosska3003 to som aj tusila ze ho teraz nemas doma. ☹ aspon na vianoce budete spolu 🙂

kosska3003
6. dec 2011

@hoogy hej hej pride den pred vianocami to ja mam taku podmienku ze na vianoce ho chcem mat doma lebo uz mu zopar krat vychadzalo ze mal byt v robote

hoogy
6. dec 2011

@kosska3003 to si si dobre dala.

kosska3003
6. dec 2011

@hoogy niekedy to nieje jednoduche ale tak zatial si to vzdy vybavil

hoogy
6. dec 2011

@kosska3003 ja ta aj tak velmi obdivujem. ja som chcela velmi druhe babo,ale len pod podmiekou ze budeme spolu je mi jedno kde zijeme len proste ze musime byt spolu. lebo viem ze je to tazke byt sama na dieta.

kosska3003
6. dec 2011

@hoogy no niako to uz zvladnem hihi inac sa to neda peniaze treba

hoogy
6. dec 2011

@kosska3003 ja viem🙂

chirabell
6. dec 2011

@emilia25 Ahoj,nechcem ta strasit, ale toto sa stava velmi casto, jednoducho sa vajko dobre neuchyti a odide s meskajucou mrchou...mala som to v minulosti aj ja aj kamosky, ze test slabol, ako klesalo hcg, bunky sa jednoducho prestali mnozit...ALEBO...lepsia moznost, mala si velmi zriedeny moc, nebola si v noci cikat a nepila si nahodou vodu? Za normalnych okolnosti je rano hcg koncentracia silnejsia ako neskor cez den, takze rano by mali byt ciarky silnejsie vzdy ako vecer, ak je test dobre urobeny a nie je prilis zriedeny moc...v kazdom pripade, drzim palceky, aby to bol len plany poplach...a ty uz si v termine mrchy, ci si si robila test skor ako mala dorazit? Lebo ak skor, tak prave pre pripadne sklamania sa to neodporuca,ale tak nadej umiera posledna...prepac za uprimnost, dufam, ze to nezoberies v zlom...skus sa teraz co najviac setrit a hadam to bude dobre 🙂 drzim palceky

chirabell
6. dec 2011

@lensam jeeej, dvojcatka...parada a ako to zistil? velke na dany den alebo dve bublinky videl? ci ti bral krv a vysoke hcg? len som zvedava 🙂

hoogy
6. dec 2011

@chirabell no toto som uz aj ja poucila.snad to bude len ten velmi zriedeny moc to boli dve moznosti co ma napadli 🙂

emilia25
6. dec 2011

@chirabell to je to ze ja som ranajkovala caj pila a nato aj kavu tak som rozmyslala ze ci to nebolo aj kvoli tomu no ved sak uvidim mozno si spravim este nejaky ale az neskor a pockam do 19 ako sa to bude cele vyvijat a 19 pojdem na potvrdenie.uvidime.

emilia25
6. dec 2011

@chirabell no dnes som mala dostat ms preto som bola vcera prekvapena ze tak pekne vysiel.no ved sak uvidime.

chirabell
6. dec 2011

@emilia25 Jooooj a ty necitas pribalove letaky? najidealnejsie je robit tehu test z prveho ranneho mocu hned ako vstanes bez toho aby si pila predtym 🙂 vtedy je koncentracia hcg najvyssia...no ale ked si pila caj a kavu a az potom testovala, tak je to jasne...aj cez den sa odporuca aspon 2 hodiny pred testovanim nic nepit 🙂 este ze tak, bala som sa ze povies, ze si nepila, toto je ten lepsi pripad...

hviezdicka2024
6. dec 2011

ahoj baby, sa to tu zas rozprudilo ako som bola naposledy...začal pracovný týžden, nestíham, nestíham si skoro ani uvedomovať tu krásnu správu a hlavne, nič sa nezmenilo, je mi skvele, ziadne tehotenské príznaky až mam niekedy obavy, či naozaj som tehu 🙂 snad to ale bude pokračovať a vsetko bude ok, vo stvrtok chcem ist k doky, nech mi ma prezrie, či je vsetko ok! ...uz to pomaly oznamujem, aj ked je asi skoro, no prve...nedokazem to udrzat v tajnosti 🙂
a vy ako? čo nove??? držíte sa? 🙂

emilia25
6. dec 2011

@chirabell ked som si vcera robila test som ranajkovala kolo 7 a vlastne som bola v meste si kupit test a hned som si ho aj urobila okolo 10 neviem presne.no a dnes ten druhy az po tych ranajkach.no dufam ze to bude ozaj len kvoli tomu.

lensam
autor
6. dec 2011

@chirabell videl bublinky, ved pozri do albumu

chirabell
6. dec 2011

@emilia25 tak vcera si mala min 3 hodiny bez pitia, ak som to dobre pochopila a dnes nie, tak by to mohlo byt tym zriedenim koncentracie 🙂

chirabell
6. dec 2011

@lensam Vidis, to ma nenapadlo pozriet do albumu 🙂 krasa

emilia25
6. dec 2011

@chirabell no asi to bude tym aspon dufam ved uvidim ci si spravim dalsi alebo pockam do 19.

jitus87
6. dec 2011

@hviezdicka2024 Mas pravdu veru poriadne sa to tu rozprudilo. Ja som v 7tt na zaciatku a teda byva miporiadne zle. V praci uz cosi zacinaju tusit ked chodim stale unavena a nechodim ani na obed, lebo mi je zo vsetkeho zle. Jedine co dokazem na obed prehltnut je pizza. Asi to budem musiet oznamit zamestnavatelovi aj ked este nemam knizku. Tu by som mala dostat na buduci tyzden. Dufam, ze bude vsetko OK, lebo mije fakt mizerne. Zavidim ti ze to mas este uplne v pohodke a nie je ti zle. Kedy planujete vy ostatne oznamovat rodine a zamestnavatelovi? My sme rodine uz povedali. Zobrali to akosi zvlastne. Neviem. A to mam 28 rokov, myslim ze na prve dieta aj najvyssi cas, ci? Mozno som len precitlivena na reakcie ludi. To bude tymi hormonmi. 😅

kosska3003
6. dec 2011

@jitus87 no a ze mas najvyssi cas na prve tehu ja mam 26 a chcem druhe a to prve bolo planovane asi boli prekvapeni len si myslim mne nic neni len som akasi stale hladna a boli ma podbrusko no uvidim este stale neni jasne ci som alebo nie uvidim ci dojde mrcha v piatok alebo nie a kukam ze si so Ziliny aj ja 😀

jitus87
6. dec 2011

@kosska3003 ano bolo planovane. Manzel je sice o dva roky mladsi, ale povedali sme si, ze je najvyssi cas. Pracu mame obaja stabilnu tak preco sa neposunut dalej. Svokrovci to uz aj cakali len nasi mi prisli akosi zaskoceni. Asi preto ze su obaja este strasne aktivni, maju pracu a kopec aktivit s priatelmi a nevedia si seba predstavit ako starych rodicov. Dufam, ze tebe sa podari. Budem ti drzat palce. 😉

kosska3003
6. dec 2011

@jitus87 no jasne je nacase ked ste zabezpeceny naco cakat no ja cakam ci zosilnie ta ciarka ci nie

mona333
6. dec 2011

ja som asi tiež v piatom týždni,len to nemám ešte potvrdené ale okrem krčov v podbrušku nemám žiadné príznaky...zatiaľ sme to nikomu nepovedali,lebo najprv to chceme mať potvrdené lekárom a možno že na vianoce to povieme 🙂

adina7
6. dec 2011

Ahooj baby..tak ja som dnes bola u toho doktora a ako som predpokladala tak som ani nemusela chodit..to co mi povedal som vedela aj sama...zmeral mi tlak-dokonca podla hodiniek,teplotu a prehmatal brucho..a aj ked som mu povedala ze ma pravy vajecnik pri stlaceni boli tak na to nereagovalll ( neviem ci to nieje podstatne ). No a povedal mi len, ze to vyzera ok a ze ak zacnem krvacat alebo mat vacsie bolesti tak mam prist znovu..a volala som sa objednat ku porodnej sestre a tam mi zase povedali ze mam zavolat az o nejake 2-3tyzdne a az potom ma objedna...a to moze trvat zase nejake 3tyzdne kym mi da termin..tekze takto to tu v prastenom uk funguje...nechapem ale jednu vec...vobec doktor neoveril ze som naozaj tehu..ani krv,ani testy...nic..len na zaklade mojho tvrdenia...supeeer!
Fakt vam zavidim ze mozete ist na prehliadku a na utz kedy chcete vy...ja budem cakat na prvy utz asi este pekne dlho...asi az po 12tt mi ho urobia ☹

emilia25
6. dec 2011

@adina7 a preco nevimenis doktora?ved mne vzdy urobi doktor sono na potvrdenie a tiez ma aj vznutra prehmata tu sliznicua uz podla toho ako je ulozena tak uz vie a vzdy mi povie dalsi termin kedy mam prist.to mas veru akeho si divneho doktora.

adina7
6. dec 2011

@emilia25 Ja zijem v anglicku a tu sa chodi so vsetkym ku obvodnemu doktorovi,ktory potom posle ku porodnej sestre a ta sa o zenu stara cele tehu a dokonca ju aj rodi (ked su komplikacie tak pride aj doktor)....a zeny tu zospodu cele tehu neprezeraju, iba ked su nejake vazne problemy...na nieco je to mozno dobre ale myslim si ze zena potrebuje byt ujistena ze je vsetko ok a nie len cakat do 12-14tt na utz ci vlastne bije srdiecko ☹ Som z toho zufala... 😖