Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@katja_ to ti verim,ja ked som pri malej vedela az v 26tt som bola uz na nervy,nevedela som co nakupovat,lenze vtedy som bola v irsku a tam ti nikto nechce povedat,najprv tu nevideli a tam potom sa vyhovarali ze to nevidno a tak,tak som sa nastvala a zaplatila si 3D aj ked tam je to brutal drahe a len tak tak som to stihla,tam to robia neskor ale potom uz mas na to malo lodovej vody a nic nevidiet,lebo som chcela ist tu znova a povedali ze sa uz neda,teraz si zase zaplatim 3D,asi tento tyzden to pojdem zistit aby sa mi nestalo ze budu mat plne 🙂
@katja_ no určite sa ho na to popýtam, v podstate je to jedno, čo to bude, no som veľmi zvedavá 😉 😅
@nessy tak snáď nám to v 18tt už povie... chlapčekov vraj povedia, ak vidia pipíka, to je už potom viac menej isté, no ak žiadneho nevidia, tak to ešte je otázne, či sa z naoko dievčatka nevykľuje nakoniec chlapček... niekedy sa stáva, že semenníky zostupujú neskôr a nie je ich dobre vidieť 😒
@katja_ no ja sa stím dost trápim mne po malom z 20kg ostalo asi 8kg čo je dosť ale ako si napísala dáme to dole !
a držím palce a daj vedieť 😉
ja dnes nejak hnačkujem neviem čo je stále som na toalete už zomna vyšlo všetko asi 😒 škoda obedu ☹
@nessy mna teda nakupovanie vobec natrápi mi sme sa vybláznili pri malom máme 14vriec malých veci a máme dost ak bude chlapček nekupujem ani len ponožky 😀 😀 kupime len kočík +fusak a vaničku novú na kupkanie nič viac !
ak bude dievčatko samozrejme že si doprajeme ružové kusky 😉 😉 😉 a do ružova kočík 🙂
@nessy aj mne povedali že sa možm vážiť aj doma ale čo budem klamať sama seba ? ☹
ja sa odvažim u sestričky zakaždým a zapíše do karty a idem dalej no od teraz každú poradnu nosiť moč 😒 😒
@bobi3 jj ved to radsej ist preto neskor, nakupim ruzove veci a co potom....
@miskachrumka - tak 8 kg nie je az take strasne....ved ked by to bolo ze moc mala by si problem otehotniet si myslim, telo je spokojne tak musime byt aj my nie
@saranata vidíš ja som bola v 23tt +4den a malý už bol velký aj primár to povedal tak ja zas oporúčam ísť skor !
@katja_ to je somarina poznám vela obeznych žien čo sú tehotné a poznám aj dve čo su nad obezne a su tehu a už majú aj jedno dieta a nemaju problem skor mám kamošku čo je chudučka a maju už dlho problém 😒
ja by som bola spokojná so svojou postavou rici cici mám 🙂 už zhodiť potom bruško a a boky a trošičku stehna a je to okej 🙂
@miskachrumka hej ved všeobecne sa odporuča od 22 do 30 tt, takze zlatý stred, ale pekne zabery má kazdá myslím v tomto období.
niektore zeny idu aj po 35 tt vtedy je vidiet tváričku dietata uplne dokonale
@katja_ mám fotku v albume ked som bola v 6mes. s Dadíkom a ostalo mi 8kg asi v brusku resp .okolo pása a zhrubli mi stehná a teraz som taka istá zatial 😒 dúfam že to aj tak ostane ! 🙂 a že budeme priberať len do bruška 🙂
@saranata no každá chodíme ináč !ja chcem ísť teraz skor určite v tom 20tt neskor nie
Ahojte, pozdravujem všetky maminky a budúce maminky. Po dlhom váhaní (hlavne strachu z MA) som sa rozhodla napísať vám. Som zvedavá, či sa tu medzi vami nenachádza nejaká žienka, ktorá bude rodiť v strede augusta v Lv, resp. BS pôrodnici. Túto tému som najskôr čítala od začiatku, aby som tu nedávala zbytočné otázky, ale po týždni na strane č.30 som to vzdala.. 😀
Dajte vedieť, budem rada
@tamara2307 ja som z BS a samozrejme že rodím tu pri primárovy 🙂
@miskachrumka moj lekár má špičkový 3D a 4D usg a prepína to aj počas vyšetrenia takze ja sa potom rozhodnem ked to bude najlepšie pre záznam , pri malej som bola spokojná s tým 25 tt
@miskachrumka ja nic nenakupujem,vsetko mam odlozene,ja som pisala ze pri malej som chcela vediet aby som mohla nakupovat,teraz nekupujem nic 🙂
@miskachrumka a aj ja pojdem teda 20, v 18 to asi hrotit nebudem tym padom mi to vychadza prvy aprilovy tyzden ak neratam 1.aprila nedelu - takze pojdeme tak cca naraz
No ja zas nepoznam take obeznejsie co by boli tehu a nemali by problemy, sa hovori ani moc chuda ani moc obezna, a niekedy sa telo proste samo nejak naprogramuje a nic nezmozeme
Ináč kočky ja už teraz mám problém kupit si poprdu 😒
všetky sú mi malé a ak dopadnem ako pri malom poporode že som bola pamela anderson 😅 😅 😅 a zas mi polovica ostane tak asi bude rozdávať 😅
kukala som už kojenecké kedže z tích mojich mi vyskakuju 😅 😅
@miskachrumka preco klamat samu seba?sak doma vidim kolko som pribrala 🙂
a moc nosim aj ja,uz minule som mala
@katja_ pekne si to napísala sranda keby sme sa stretli 😉
@nessy ale ja som myslela svoj prípad !že by som si na konci už ubrala to kilečko dole 😅 😅
nieje to nezakonné ? 😅 😅 😅
@miskachrumka ahoj, kedy máš termín? Ja ešte nie som rozhodnutá, či u nás v Lv, alebo zájdeme do štiavnice..sú na ňu veľmi dobré referencie a každý ma tam posiela (dokonca aj manžel, čo sa tomu trt rozumie) 😉
@miskachrumka - tak ja pojdem do Martina na to sono, ale sak stretnut sa mozme kludne niekde proste hockde

@katja_ sak nechyba :D
len ja som to mala take divoke,kazdu chvilu mi to inak ratali,dva krat menili termin porodu,od 32tt som lezala a mala sa narodila v 36tt a zapisali to ako normalny porod v 38tt lebo bola velka na 38tt.Ale neurologicka povedala co sme k nej potom museli chodit ze bola skor narodena,tak ani boh sa v tom nevyzna 🙂