icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

nessy
26. feb 2012

@katja_ sak nechyba :D
len ja som to mala take divoke,kazdu chvilu mi to inak ratali,dva krat menili termin porodu,od 32tt som lezala a mala sa narodila v 36tt a zapisali to ako normalny porod v 38tt lebo bola velka na 38tt.Ale neurologicka povedala co sme k nej potom museli chodit ze bola skor narodena,tak ani boh sa v tom nevyzna 🙂

katja_
26. feb 2012

@nessy no u mna na poradni nehrozi zeby mi to moja povedala do 30 tt, pojdem do Martina pekne na platene dovtedy nevydrzim

nessy
26. feb 2012

@katja_ to ti verim,ja ked som pri malej vedela az v 26tt som bola uz na nervy,nevedela som co nakupovat,lenze vtedy som bola v irsku a tam ti nikto nechce povedat,najprv tu nevideli a tam potom sa vyhovarali ze to nevidno a tak,tak som sa nastvala a zaplatila si 3D aj ked tam je to brutal drahe a len tak tak som to stihla,tam to robia neskor ale potom uz mas na to malo lodovej vody a nic nevidiet,lebo som chcela ist tu znova a povedali ze sa uz neda,teraz si zase zaplatim 3D,asi tento tyzden to pojdem zistit aby sa mi nestalo ze budu mat plne 🙂

nessy
26. feb 2012

@katja_ no a 3D mi vychadza ze mozem ist bud 2OTT na zaciatku alebo potom 22tt,tak nmeviem kedy mam ist,co je lepsie

cicimon
26. feb 2012

@nessy na 3D chod radsej v 22tt, to bude lepsie vidno, v 20tt sa chodi na morfo

nessy
26. feb 2012

@cicimon a morfo je ake sono?

cicimon
26. feb 2012

@nessy to je vlastne 2D, morfologicky utz, kde babo premeraju a pozru ci je vsetko ok a aj pohlavie by mali vidiet, to je aj povinny utz

katja_
26. feb 2012

@nessy no lepsie bude vidiet v 22 asi aj ked fakt chodia aj v 20 v pohode

bobi3
26. feb 2012

@katja_ no určite sa ho na to popýtam, v podstate je to jedno, čo to bude, no som veľmi zvedavá 😉 😅
@nessy tak snáď nám to v 18tt už povie... chlapčekov vraj povedia, ak vidia pipíka, to je už potom viac menej isté, no ak žiadneho nevidia, tak to ešte je otázne, či sa z naoko dievčatka nevykľuje nakoniec chlapček... niekedy sa stáva, že semenníky zostupujú neskôr a nie je ich dobre vidieť 😒

miskachrumka
26. feb 2012

@katja_ no ja sa stím dost trápim mne po malom z 20kg ostalo asi 8kg čo je dosť ale ako si napísala dáme to dole !
a držím palce a daj vedieť 😉

ja dnes nejak hnačkujem neviem čo je stále som na toalete už zomna vyšlo všetko asi 😒 škoda obedu ☹

miskachrumka
26. feb 2012

@nessy mna teda nakupovanie vobec natrápi mi sme sa vybláznili pri malom máme 14vriec malých veci a máme dost ak bude chlapček nekupujem ani len ponožky 😀 😀 kupime len kočík +fusak a vaničku novú na kupkanie nič viac !
ak bude dievčatko samozrejme že si doprajeme ružové kusky 😉 😉 😉 a do ružova kočík 🙂

saranata
26. feb 2012

@cicimon suhlasím, na 3D ultrazvuk je optimálne najlepší 25 tt, ja som bola v Hlohovci, tak mi to odporučili a nelutovala som , mám uzasne video a aj fotky🙂

pohlavie som vedela pri oboch dievčatách v 16 týždni, boli dobre otočene a bolo to bez pochybností

miskachrumka
26. feb 2012

@nessy aj mne povedali že sa možm vážiť aj doma ale čo budem klamať sama seba ? ☹
ja sa odvažim u sestričky zakaždým a zapíše do karty a idem dalej no od teraz každú poradnu nosiť moč 😒 😒

katja_
26. feb 2012

@bobi3 jj ved to radsej ist preto neskor, nakupim ruzove veci a co potom....
@miskachrumka - tak 8 kg nie je az take strasne....ved ked by to bolo ze moc mala by si problem otehotniet si myslim, telo je spokojne tak musime byt aj my nie

miskachrumka
26. feb 2012

@saranata vidíš ja som bola v 23tt +4den a malý už bol velký aj primár to povedal tak ja zas oporúčam ísť skor !

miskachrumka
26. feb 2012

@katja_ to je somarina poznám vela obeznych žien čo sú tehotné a poznám aj dve čo su nad obezne a su tehu a už majú aj jedno dieta a nemaju problem skor mám kamošku čo je chudučka a maju už dlho problém 😒
ja by som bola spokojná so svojou postavou rici cici mám 🙂 už zhodiť potom bruško a a boky a trošičku stehna a je to okej 🙂

saranata
26. feb 2012

@miskachrumka hej ved všeobecne sa odporuča od 22 do 30 tt, takze zlatý stred, ale pekne zabery má kazdá myslím v tomto období.
niektore zeny idu aj po 35 tt vtedy je vidiet tváričku dietata uplne dokonale

miskachrumka
26. feb 2012

@katja_ mám fotku v albume ked som bola v 6mes. s Dadíkom a ostalo mi 8kg asi v brusku resp .okolo pása a zhrubli mi stehná a teraz som taka istá zatial 😒 dúfam že to aj tak ostane ! 🙂 a že budeme priberať len do bruška 🙂

miskachrumka
26. feb 2012

@saranata no každá chodíme ináč !ja chcem ísť teraz skor určite v tom 20tt neskor nie

tamara2307
26. feb 2012

Ahojte, pozdravujem všetky maminky a budúce maminky. Po dlhom váhaní (hlavne strachu z MA) som sa rozhodla napísať vám. Som zvedavá, či sa tu medzi vami nenachádza nejaká žienka, ktorá bude rodiť v strede augusta v Lv, resp. BS pôrodnici. Túto tému som najskôr čítala od začiatku, aby som tu nedávala zbytočné otázky, ale po týždni na strane č.30 som to vzdala.. 😀
Dajte vedieť, budem rada

miskachrumka
26. feb 2012

@tamara2307 ja som z BS a samozrejme že rodím tu pri primárovy 🙂

saranata
26. feb 2012

@miskachrumka moj lekár má špičkový 3D a 4D usg a prepína to aj počas vyšetrenia takze ja sa potom rozhodnem ked to bude najlepšie pre záznam , pri malej som bola spokojná s tým 25 tt

nessy
26. feb 2012

@miskachrumka ja nic nenakupujem,vsetko mam odlozene,ja som pisala ze pri malej som chcela vediet aby som mohla nakupovat,teraz nekupujem nic 🙂

katja_
26. feb 2012

@miskachrumka a aj ja pojdem teda 20, v 18 to asi hrotit nebudem tym padom mi to vychadza prvy aprilovy tyzden ak neratam 1.aprila nedelu - takze pojdeme tak cca naraz
No ja zas nepoznam take obeznejsie co by boli tehu a nemali by problemy, sa hovori ani moc chuda ani moc obezna, a niekedy sa telo proste samo nejak naprogramuje a nic nezmozeme

miskachrumka
26. feb 2012

Ináč kočky ja už teraz mám problém kupit si poprdu 😒
všetky sú mi malé a ak dopadnem ako pri malom poporode že som bola pamela anderson 😅 😅 😅 a zas mi polovica ostane tak asi bude rozdávať 😅
kukala som už kojenecké kedže z tích mojich mi vyskakuju 😅 😅

nessy
26. feb 2012

@miskachrumka preco klamat samu seba?sak doma vidim kolko som pribrala 🙂
a moc nosim aj ja,uz minule som mala

miskachrumka
26. feb 2012

@katja_ pekne si to napísala sranda keby sme sa stretli 😉

miskachrumka
26. feb 2012

@nessy ale ja som myslela svoj prípad !že by som si na konci už ubrala to kilečko dole 😅 😅
nieje to nezakonné ? 😅 😅 😅

tamara2307
26. feb 2012

@miskachrumka ahoj, kedy máš termín? Ja ešte nie som rozhodnutá, či u nás v Lv, alebo zájdeme do štiavnice..sú na ňu veľmi dobré referencie a každý ma tam posiela (dokonca aj manžel, čo sa tomu trt rozumie) 😉

katja_
26. feb 2012

@miskachrumka - tak ja pojdem do Martina na to sono, ale sak stretnut sa mozme kludne niekde proste hockde