icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

saranata
26. feb 2012

@nessy vieš čo mala ma 2 roky teraz a lekár to vtedy ešte nemal ked som bola s nou tehotná, mal len klasicky ultrazvuk , ja som na 4D bola v Hlohovci vtedy a ešte v Medifere , teraz si moj lekár kupil najnovší ultrazvuk , tak som sa s ním smiala ze kvoli tomu sme ešte jedno naplanovali, ked to mám rovno u neho, a vzdy je to zažitok , a nemusím nikde chodit, chodím do sukromnej ambulancie, platím si u neho na rok a mám všetko v tom , vratane sona , fotiek a hlavne prednostne vyšetrenia takze necakám tam nikdy a navyše je to uplne perfektný lekár

nessy
26. feb 2012

@saranata ja idem koncom marca.26teho.asi tak na tyzden 10dni.este uvidim.zatial som kupila len letenku tam.neskor nechcem ist uz.sa bojim.aj brucho bude velke na nakupy 🙂

nessy
26. feb 2012
nessy
26. feb 2012

@saranata ja mam tiez sukromneho kde si platim a tiez ma objednava na cas a mam aj fotecky 🙂 ale neviem ci ma take super sono.musim sa spytat🙂

saranata
26. feb 2012

@nessy ja sa bojím aj tak , ten strach je tam stále, letela som aj pri malej , do Paríža a to som bola v 18tt ale nervičky boli 😀
ale nákupov sa nebojím 😀 😀 😀 😀 😀 preto chcem aj vediet čo to bude nech sa nevybláznim na šatičkách a bude to chlap a naopak 😀 😀 😀

saranata
26. feb 2012

@nessy no spýtaj sa či má v ponuke aj 3-4D záznam , vačšinou to mávaju takýto lekári aj ked moj to má len teraz posledný rok, predtým som chodila aj na tie tri zakladne usg do nemocnice , teraz som už u neho len

saranata
26. feb 2012

@nessy si v BA?

nessy
26. feb 2012

@saranata ja som s malou lietala stale.min 3x na testy a raz dokonca na dovolenku 12hodin 🙂 a nebala som sa.ale skor som porodila.som sa otvarala tak teraz sa trocha bojim lebo mi to hrozi zas.najneskor som letela domov zo zahranicia uz na porod v 30tt.a to som uz musela mat papier od dokiho

saranata
26. feb 2012

@nessy 😀 tak lietam roky ale stále mám strach a to nemusím byt ani tehotná xixi

katja_
26. feb 2012

@saranata aj ja sa bojim letiet za kamoskou a nakupit v Londynde veci ale najviac sa bojim co by to spravilo s mojou penazenkou

saranata
26. feb 2012

@katja_ presne 😀, ale nejako ten strach prekonám 😀 😀 😀 ja som tam nakupila aj pre malu užasne vecičky , ak bude všetko ok zdravotne tak idem určtie

katja_
26. feb 2012

@saranata inak som mala ist v marci ale viem aky osial by to u mna sposobilo - syndrom sialenych krav...takze si vystacime aj s tunajsou ponukou - cosi sa hadam podedi .... 😀 😀

saranata
26. feb 2012

@katja_ ja som už tak neutrálne veci nakupila tu, postupne základ bude, a potom už za dva týždne ked budeme vediet pohlavie tak sa uvidí čo dalej
vzdy ked kupujem detom tak kupim aj babatku niečo , tak sa to kopí pomaličky, ved času dost

nessy
26. feb 2012

@saranata som z nr

monika1091
26. feb 2012

ahojte...boli aj vas hlava skoro kazdy treti den ....... a potom aj zaludok sa k tomu pripoji.......ci to len ja som taka cudna? :-P

katja_
26. feb 2012

@monika1091 ale nie si cudna mna hlava bolela tiez jednu dobu ale nejak prestala...kazda to mame inak

obycko
26. feb 2012

@trutka počuj, ma naša spoločná doktorka aj 3D usg? Ja mám pocit, že nie.

trutka
27. feb 2012

@obycko no tak to ti neviem povedat ,ale asi nie

bbubinkaa
27. feb 2012

ahojte dievcence... o hodinu idem na poradnu a odbery...neviem preco mam strasny strach...:( dufam, ze je vsetko OK, pekny den Vam vsetkym...pa

saranata
27. feb 2012

@bbubinkaa všetko bude v najlepšom poriadku🙂

bonninka
27. feb 2012

@bbubinkaa neboj, to bude dobré, zbytečně se nestresuj 😎

bonninka
27. feb 2012

Baby, co tu řešíte to létání, tak já jsem v prvním těhu letěla s manželem do Irska navštívit kamarády. Byli jsme někdy krátce po 20 tt., tak ale musím říct, že ta změna tlaku v letadle mi moc dobře nedělala. Nebylo to nijak tragické, jen mi sem tam přišlo trošku mdlo, tak jsem dost pila a bylo to dobré. Jen teď už se mi letadlem nikam moc nechce,...

miskachrumka
27. feb 2012

@bbubinkaa bubina držím palčeky 🙂 napíš !!!!!!!!!!!!

miskachrumka
27. feb 2012

Tak baby ahojte :o)
ja ako som písala už neriešim pohlavie 😉 a už mi je to pomaly a isto jedno aj ked v nútorne cítim a moja intuícia my hovoríže že to je baba 🙂
každy sa vypytuje a vyzvedá a to mi začalo liezt na nervy a city 😠
tak už nikomu nič nehovorím 😉
Nás čaká zajtra 3 ročná prehliadka s Daduškom tak sa tešíme o tyžden ideme prvý krát do školky to bude zlom až som velmi nervozna 😔
verím dúfam že si všetko oblúbi aj ked viem že to tak nebude ☹

bobi3
27. feb 2012

@miskachrumka mne zas moja intuícia vraví, že to bude chlapček 🙂
@bbubinkaa držíme palčeky
@saranata ja by som v tehu určite neletela, už len pre ten vnútorný pocit... naposledy som letela v decembri na služobku do Nemecka, no to som ešte nevedela, že som tehotná... a čo na to lekár?

babulky, ozaj, môžem si dať občas to práškové cappucino? Myslím tak dva-trikrát do týždňa. Viem, že to nie je zrovna zdravé, ale pomáha mi to niekedy ísť na záchod😅 a klasická káva mi teraz moc nechutí...

katja_
27. feb 2012

Baby tak som zvedava 30. marca nam povedia co teda mame
@miskachrumka neboj za chvilu si zvykne ... len tobude chciet cas
@bobi3 inak aj ja som mala pocit spociatku ze chalan nejake vnutorne presvedcenie ale tak teraz sa mi to nejak meni. Kapucino denne jedne alebo aj jedna kava denne nikomu neublizi podla mna, ja si davam Ricoree kazde druhe rano

bodka70
27. feb 2012

@bobi3 , v pohode, ja som ho občas pila v minulom tehotenstve. Teraz mi zase chutí káva - kapučíno z automatu na benzínke, dávam si ho každé ráno. 😉
a ináč k pohlaviu,mne zase každý hovorí, že to bude chlapček, že vraj som opeknela 😀 , i keď je mi jasné, že mi to hovoria hlavne preto, že už mám dve dievčatá. 😉 . Skrátka, bez ohľadu na reči či "intuíciu", aj tak je to 50:50, kým to lekár nepovie na isto, alebo až pri pôrode 😉 .
Zajtra idem na poradnu, ale netuším, či bude aj UTZ, keď áno tak sa spýtam, či už nevidno, čo to je. Ale možno až potom v 20tt pri morfologickom ultrazvuku. Tak či tak držte palce, ja hlavne dúfam, že je všetko v poriadku čo sa týka zdravotných vecí.

katja_
27. feb 2012

@bodka70 drzim klepeta aj ja idem zajtra na poradnu 😀 , verim ze vsetko ok

saranata
27. feb 2012

@bobi3 lekár s tým nemá najmenší problem , pokial nie su zdravotne komplikácie tak to nevadí, najlepšie je letiet v druhom trimestri🙂
ačo sa týka kávy, capuccina a iných druhov kávovín, tak podla lekárov dve kavy denne uplne v pohode,pokial nemáš problemy s vysokým tlakom , ja som pila pri oboch detoch aj dve denne aj ked až po 6 mesiaci dovtedy mi nechutila, teraz rovnako nepijem lebo ju nemožem ani citit zatial🙂 a pila som ju aj počas dojčenia
teraz čakám kedy si ju konečne budem moct dat a to som aj tehotná aj kojím dceru stále, káva nevadí pokial sa to neprehána s mnozstvom🙂

saranata
27. feb 2012

@bodka70 ja mám tiež dve baby a rovnako je kazdý presvedčený ze to bude chlapec, a ze som opeknela a bla bla 🙂 pocitovo neviem ale baby som citila ze budu baby teraz vobec netuším takze bude prekvapko , ale ako hovorím stále hlavne nech je zdravučke🙂
ja idem 13.3. a určite bude aj usg tak snád bude dobre otočene , naposledy malo uplne prekrížene nožičky počas celeho sona 😀 😀 😀
baby by chceli bračeka?