icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

loralo
28. feb 2012

Dobre ranko 🙂 Aj u nas snezi, ale poobede to bude asi dazd. Ja som dnes taka unavena, asi dnes v praci nepodam nejake extra vykony 😎

doory
28. feb 2012

Fuj! aj u nás sneží... s takouto zimou sa mi tentorok nepresťahujeme,lebo nedostaviame ☹

nessy
28. feb 2012

@bobi3 tu krv som mala aj ja pri male a stale zapchaty nos a doki povedal ze to je normalne.teraz to nemam,sranda 😉

nessy
28. feb 2012

aj ja som mala rano hned pokazenu naladu ked som videla ze snezi... 😠
okrem toho ze som od pol piatej hore lebo mala kazdu chvilu revala,neviem co jej je.urevana cele rano,aj do skolky sme isli s revom 😠 som hotova,v robote zaspim asi

bodka70
28. feb 2012

@zuzanapd , no ja som ešte o 3 roky staršia a tiež nechcem ísť na amiocentézu, i keď 100% nie som rozhodnutá. Ale ak budú výsledky aspoň ako-tak dobré, odmietnem ju. Musím sa dnes porozprávať so svojím lekárom (som objednaná na poobede), ohľadom toho morfologického UTZ. lebo on o tom vlastne ani nevie, len sestričke som to spomenula na minulej poradni a tá na mňa pozerala čudne, si myslela, že automaticky pôjdem na tú amiocentézu.

monika1091
28. feb 2012

@katja_ joooj uz by mi mohlo by byt aj lepsie.... vkuse daco mi je :-P

bobi3
28. feb 2012

@zuzanapd ja budem mať v apríli 35 a po 35ke sa vraj amnio odporúča, no ja ísť nechcem, tak dúfam, že ma do toho doki nedotlačí... a na ten morfologický utz sa popýtam, bolo by to fajn, keby mi ho spravil už v 18tt 😉

bobi3
28. feb 2012

@loralo tak ja som celú noc nespala, nejako nemôžem v poslednom čase spávať ☹ a to počasie ráno 😠 ... tak ale aspoň som si mohla vziať do robotky novú bundu, čo som si kúpila vo výpredaji, že to na budúcu zimu, tak aspoň to 😀
@nessy no ja smrkám krvavé už od 5tt... a stále sa to nezlepšuje, už som rozmýšľala, že to spomeniem dokimu, len aby ma nevysmial 😕
@bodka70 ja som zatiaľ tiež rozhodnutá, že na amnio nepôjdem, tak dúfam, že nič vážne z krvičky nezistia, už mi chýba len jeden výsledok, doteraz bolo všetko ok... mojej švagrinke zaviedli pri amniocentéze infekciu a malý sa narodil predčasne, že vraj plodovú vodu mala ako blato 😠 ... takže ja mám v rodine živý prípad, že prečo nie

bodka70
28. feb 2012

🙂 @bobi3 a ja som podľa tvojho príspevku, čo si písala, že vek ťa už tlačí, myslela, že už ti ťahá na 40-tku, ale to sa mi zase nezdalo podľa foto 😉 😉 😉 . 35 rokov, veď to nie je žiaden vek, moja sestra-dvojička začala rodiť deti v 34 rokoch a stihla ich 4!!! 🙂 (v 34. prvé, v 36. druhé, v 38. tretie a v 40. štvrté), všetky sú zdravé. 🙂

bobi3
28. feb 2012

@bodka70 jéj, tak to možno stihnem aj druhé 😉 😅 aj by som chcela, len nám trvalo, kým som otehotnela 4 roky, takže som rada, že sa podarilo vôbec toto jedno... ale už aj drahý spomenul, že kedy si spravíme druhé 😀

bodka70
28. feb 2012

@bobi3 , veď to vieš, každé otehotnenie je jedinečné, keď si už raz otehotnela, tak väčšinou to znamená, že telo sa dostalo do "vhodných parametrov" potrebných na otehotnenie a to druhé vôbec nemusí trvať tak dlho. A naopak niekto otehotnie na prvý šup a potom sa čosi pokazí a ďalšie sa nedarí.

loralo
28. feb 2012

Aj my sme sa trapili 3,5roka. Ale nadisiel ten spravny cas, moje telo si povedalo, ze je pripravene a zrazu k nam prisla mala fazulka 🙂

bobi3
28. feb 2012

@bodka70 asi áno, uvidíme. Ja som najprv chcela len jedno, no ak by to nebolo dievčatko, možno by sme skúsili ešte ďalšie. Rada by som zapletala vrkoče 😅
@loralo že fazuľka 😀 my ho zatiaľ voláme drobec... a tak ako vravíš, asi nastal ten vhodný čas teraz 😉

loralo
28. feb 2012

@bobi3 no to moj muzik ju tak stale vola, hadam az do jej narodenia, ju tak bude volat 🙂)

lonelyfrog
28. feb 2012

babyyy dnes sa dozviem vysledky krvi z genetiky drzte palceky...v noci som citila rybku v brusku 😀 kraaasny pocit

nessy
28. feb 2012

@bobi3 kamoska otehotnela v 34 a rodila v 35 a ju neposielali,lebo otehotnela este v34 ale mala planovanu sekciu,lebo ze je prvorodicka v 35rokoch tak ze to davaju hned

nessy
28. feb 2012

@bobi3 sak ked sa chces spytaj tak sa spytaj,za to nic nedas,ale hovorim ja som to mala skoro cele tehu a ked som sa pytala dokiho mi povedalze je to normalne lebo ze mas v sebe viac krvy teraz a tie cievky sem popraskaju 🙂 sa pohras troska na upira 😀 😀

loralo
28. feb 2012

@lonelyfrog jeeeeej 🙂 a cakas prve babo? takze je mozne, ze o tyzden uz aj ja pocitim rybicky? 🙂 som teraz v 16tt

katja_
28. feb 2012

babeny ja som mala dnes poradnu, vsetko oki akurat ze mam zvysene trombocyty v krvi , uvidime na druhykrat ci sa to bude opakovat..aj ked vraj v tehu bezne, nemate niekto skusenost?

doory
28. feb 2012

@katja_ tak tot eda nie,ale tiez by ma zaujimalo,co to znamena... 😉
@loralo Ja som 16tt+1 uz 4dni citim drobotinu v brusku.Este to je take,ze ju citim len ja...ale tak tyzden dva a uciti aj tato... do týždňa to pocitiš aj ty 😉

lonelyfrog
28. feb 2012

NO cakam uz druhe ale prve sa bohuzial rozhodlo ist robit anjelika :(...no je to dost mozne ze pocitis ale je to este len take lahucke steklenie aj ked v noci raz celkom fajne koplo to som si teda ista ze to creva neboli :D

mercymay
28. feb 2012

@lonelyfrog drzim palce, tiez idem dneska volat ohladom vysledkov triple testov

bobi3
28. feb 2012

@nessy myslíš, že ma dajú automaticky na sekciu? a na tú krv sa teda pýtať nebudem, veď aj v príručkach píšu, že môžem krvácať z nosa...

@lonelyfrog to vážne? aj ja chceeeeeeeem... 🙂 tak snáď začne už aj naše skoro kopkať...

lonelyfrog
28. feb 2012

@mercymay tak to drzim úpalce aj ja a doteraz ste mali nejaky problem alebo nie? nam vypocitali velke riziko na vyvojovu vadu az 1:20 kvoli vysokemu NT tak hlavne preto som zvedava.dufam ze moja intuicia sa potvrdi a bude vsetko ok

bodka70
28. feb 2012

@bobi3 , aj moje sa už mrví, od minulého týždňa a cez víkend do mňa raz tak štuchlo, že ma od prekvapenia vystrelo, neviem, asi robilo kotrmelec. A potom do mňa včera tiež raz štuchlo, ale nie tak silno. A pomedzi to občas jemne ťukne. Neboj dočkáš sa aj ty, čakáš ešte len prvé, tak to je maternica pevnejšia, ja som pri prvom to cítila v 18tt-19tt, teraz už koncom 15tt.

lonelyfrog
28. feb 2012

@bobi3 tiez mam ten problem asi posledny mesiac sa mi zacala pustat krv z nosa aj pri jemnuckom smrkani a to mi v minulosti netiekla nikdy toho sa netreba bat je to normalne...co sa tyka kopkania zatial to je naozaj pocit ako keby som mala v brusku sacok srybkou, kt obcas nevyberie zakrutu :D ....

loralo
28. feb 2012

@lonelyfrog v brusku sacok srybkou, kt obcas nevyberie zakrutu. to si krasne napisala 🙂

zuzanapd
28. feb 2012

Teraz som volala na genetiku do Martina, NEMUSÍM ABSOLVOVAŤ AMNIOCENTÉZU, výsledky z krvi mám u nich výborné...Len ak by som sa chcela poistiť, kvôli veku, môžem ju absolvovať... Jasné, že nejdem...

bobi3
28. feb 2012

@bodka70 tak dúfam, že sa dočkám 😔 🙂 ale začnem byť trochu vnímavejšia... mne podľa jedneho výpočtu na www.wunschkinder.de vyšlo, že prvé pohyby (podľa posledného dňa MS a ovulky) 17.3.... tak si asi ešte počkám 😠

@lonelyfrog krásne si to napísala, môj je zatiaľ len drobec, uvidíme ako ho nazveme keď sa prvýkrát pripomenie 😉

@zuzanapd to je paráda, moc sa s tebou teším, takže predsa len to nie je po 35ke povinné, ako ma všetci strašia 😠

lonelyfrog
28. feb 2012

aj ja som sa konecne dovolala do martina vysledky su OK jooooj taka som stastnaaaaaaaa ja som vedela ze sme v poriadku proste som to ciiitila aj ked clovek nikdy nevie ale aspon sa to riziko 1:20 uplne vytratilo je proste fuuuuc taka som stastnaaaaaaaaaaaaaaaaa