icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

emilia25
6. dec 2011

@adina7 jaj tak to som veru nevedela no veru je to omnoho lepsie ked sa doktor hned pozrie ultrazvukom a ked povie ze je vsetko v poriadku.ja mam doktora ktory ked mi robi ultrazvuk uz na brusku tak mi vzdy pekne pomoze vstat z toho lozka.je to take pekne ked tak pomaha tym mamickam ked vie ako sa tazko vstava.

kosska3003
7. dec 2011

@hoogy ahoj tak dnes je ciarka silnejsia aj prsia ma bolia tak uvidim v piatok zavolam dr nech ma objedna

dudka1
7. dec 2011

Ahojte, mozem sa k vam pridat? Ja som nasla // 28.11, u dr. som zatial nebola ale chystam sa bud. tyzden snad uz bude nieco vidiet na utz.

janqa24
7. dec 2011

@adina7 dakujem 🙂
no dalsi utz mam 19.12., potom by uz doktor mal vediet presnejsie urcit termin....
inak je to strasna ironia, lebo asi pred dvomi tyzdnami som bola na preventivke u gynekologa a bavili sme sa o znovunasadeni antikoncepcie, lebo som uz uvazovala o navrate do prace, isla som na pecenove testy a ked som v termine nedostala mrchu, urobila som si test a bolo po planoch 😀

janqa24
7. dec 2011

@dudka1 vitaj 🙂 urcite uz bude nieco vidno, ja som nasla dve ciarky 1.12. a teraz v pondelok som bola na utz a uz tam bola bublinka 😉

janqa24
7. dec 2011

@adina7 no tak to je teda na piiiiiip system 😖 ale myslim, ze najdolezitejsie je, aby si bola pokojna, nervozita babatku ani tebe neprospeje.....ja viem, ze sa mi to lahko hovori, lebo na Slovensku to funguje inak, ale ber to tak, ze aj v UK sa rodia zdrave deticky 😉 ta bolest pri prehmatavani moze byt aj z toho, ako sa vajicko uhniezduje, mna napr. uz druhy tyzden boli podbrusko a doktor vravel, ze je to normalne, ze treba mu zavolat az keby ta bolest bola stupnujuca sa..... neboj sa, mysli pozitivne, vela sa usmievaj a uvidis, ze babatko bude v poriadku 🙂

emilia25
7. dec 2011

tak baby som to nevydrzala a musela som si kupit novy test a urobit ho pre istotu a vysiel este krajsi ako pred vcerom.takze to isto bolo sposobene ze som sa naranajkovala a vypila caj a kavu.aj teraz som sice ranajkovala o pol 7 a robila som si ho teraz a pekne vysiel. a som taka rada ze to bolo sposobene tymi ranajkami.juj az mi odlahlo.

jitus87
7. dec 2011

@emilia25 tak to je skvele, tak gratulujem. 🙂

emilia25
7. dec 2011

@jitus87 dakujem velmi pekne a ty sa ako citis?

jitus87
7. dec 2011

Ja sa teda nemozem stazovat na doktora. Bola som unho po 5 dnoch meskajucej mrche, urobil mi vnutorne sono a dokonca mi dal aj snimok s malym plodovym obalom (3.5 mm). O tyzden som bola zase a zase mi spravil sono. Vacocek mol vacsi 12.6 mm a vnutri bodka - babatko. Potreboval sa uistit ze nejde o mimomaternicove tehotenstvo. Zase mi dal fotocku zo sona. A teraz mam termin 14.12. Paci sa mi ze sa ma vzdy opyta ci je vsetko v poriadku, ci nemam nejake otazky alebo tazkosti, ci sa nechcem o niecom poradit. Je to urcite lepsie ked mam istotu ze lekar sa mi venuje.

dudka1
7. dec 2011

@jitus87 to mas naozaj skveleho dr., v dnesnej dobe klobuk dole ze mu zalezi na pacientoch.

emilia25
7. dec 2011

@jitus87 tak to ano no mne doktor dal pri druhom synovi iba jednu aj to som ho asi 2mesiace prosila o to vzdy mi povedal na co mi je ze ked tam bude uz pekne vidiet tak potom mi da fotku tak som ho uprosila ale ja chcem ten 3d ultrazvuk a ten sa u nas robi kde si az v pruzine ci kde a stoji 60eur ale stoji to zato.no moj doktor je tiez zas co sa tyka starostlivosti perfektny vzdy mi pomahal vstat z tho lozka hlavne vtedy ked som uz mala vecsie brusko.je to take pekne ked takto pomaha mamickam s velkymi bruskami.

chirabell
7. dec 2011

@adina7 Fuuuuha, tak toto je nezavidenia hodna situacia...a nemas cez sviatky cestu na svk? ze by si si ten utz dala spravit pre pokoj duse tu?

emilia25
7. dec 2011

@chirabell a dakujem za vcerajsok som to nevydrzala a dnes mi vysiel este krajsi ako pred vcerom.

chirabell
7. dec 2011

@emilia25 za malicko a je dobre, ze pre pokoj duse si si ten test urobila 🙂

mona333
7. dec 2011

Ja mám dnes už tretí deň v pláne volať doktorovi, od pondelka to skúšam neúspešne. V pondelok mi nezdvihol nik a včera mi zdvihla sestrička povedala,že nech zavolám neskôr lebo práve berie krv. Potom som volala ešte asi 12x a už mi nikto nezdvihol :(. Tak sa tam hádam dostanem ešte pred Vianocami. A to jej mám povedať,že som mala pozitívny test,alebo len že sa chcem objednať na vyšetrenie?

emilia25
7. dec 2011

@chirabell veru uz som ovela pokojnejsia,lebo viem ze hcg pekne stupa a nie klesa uz len vydrzat do 19kedy mi to pekne aj doktor potvrdi.juj sa neviem dockat.

chirabell
7. dec 2011

@mona333 povedz jej, ze ti vysiel pozitivny test vtedy a vtedy a ze by si sa rada objednala na kontrolne vysetrenie, ona by uz mala vediet vyratat, kedy sa to oplati tak, aby tam dr aj nieco videl 🙂

kosska3003
7. dec 2011

@jitus87 mas super dr ked sa takto stara o teba koho mas ak mozem vediet ked zi okres Zilina dik mozes aj do IP ak nechces verejne

janqa24
7. dec 2011

@jitus87 aj moj doktor je taky ochotny a prijemny 🙂 velmi mi pomohol pri mojom prvom porode aj po nom, ked sme s malou boli na sestonedeli a niektore sestricky boli neprijemne 😀

aamonka
7. dec 2011

ahojte, nesmelo ale predsa sa k vam pripajam ak dovolite 😉 dnes konecne // po prvom neg. teste 😀

evikaba
7. dec 2011

je tu nejaka babenka z BA a vie mi doporucit dobre gynekologa ?Vopred dakuejm

jitus87
7. dec 2011

@aamonka vitaj medzi nami. Kedy ides k lekarovi na potvrdenie?

silwik1011
7. dec 2011

Zdraviiiim,tak ja ani newiem ako sa to stalo,lebo som uz po 6 rokoch marneho skusania a cakania na dve ciarky uplne stratila nadej a predsa.V sobotu sa tam vytuzene ciarocky objavili,uz mam za sebou a prvu navstevu lekarky,takze to uz mame aj potvrdene.Som nesmierne stastna ,ze sa k Vam mozem pridat a dufam,ze si budeme prijemnou spolocnostou tychto par mesiacov.Vsetkym Vam drzim palce,nech je vsetko v poriadku a v auguste si mozeme povymienat prve fotky nasich bambiniek..tak zatial vela stastia 😎

aamonka
7. dec 2011

@jitus87 dakujem 🙂 nuz ja asi po novom roku..aj tak mi az potom bude brat krv..pred Vianocami jej zavolam a uvidi co povie.
@silwik1011 blahozelam...super, ze vam to vyslo po takom dlhom snazeni 😉

jitus87
7. dec 2011

@janqa24 Viem ake dokazu byt sestricky neprijemne. Moj Dr mal raz taku staru trubu, ktora ked videla ze som bola po skole nezamestnana tak sa so mnou rozpravala ako s takou handrou. Ale ked som prisla zamestnana a nahodena v kostyme, dobre ze sa mi pod nohy nehodila. Ludia su divni a sestricky obcas tiez.

jitus87
7. dec 2011

@silwik1011 tak velke gratulacie a vitaj medzi nami. 🙂

any28
7. dec 2011

Ahojte 🙂 takze pridavam sa k vam augustovkam aj ja ...po 7 mesiacoch snazenia to konecne vyslo a som tehotna, mam to potvrdene uz aj lekarom takze som stastna. Som v 6 tt, zatial nemam ziadne nevolnosti okrem toho ze ma bolia prsia a byvam velmi unavena, na dalsi ultazvuk idem 12.12. tak som velmi netrpezliva a dufam ze bude vsetko v poriadku.
Prajem vsetkym aby sme to dotiahli k zdravym detickam 🙂

janqa24
7. dec 2011

@jitus87 aj toto je starsia pani, ktora ma pravidelne sprdne za to, ze mi nevie napichnut zilu, ked mi ide brat krv 🙄 ale na tu jednu na oddeleni sestonedelia sa nechyta.....ta ma po par hodinach, co ma postavili po sekcii odmietla odprevadit na toaletu so slovami, ci ona nema inu robotu 😀
no bezim od vas, mala sa vyspinkala, sichta zacina 🙂

silwik1011
7. dec 2011

@jitus87 dakujem velmi pekne 🙂