Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@bonninka ,áno v podstate som o všetkých týchto informáciách vedela, len by bolo zbytočné tu opisovať celý článok. 😉 Takže, kto má obavy, nech si prečíta.
Všeobecne ja sa snažím mať k týmto veciam pragmatický vzťah. Byť informovaný, aby človek vedel, čo je ešte v poriadku a čo už nie, ale zbytočne nepanikáriť a nestresovať sa. 🙂
tak aj ja sa k Vam pridavam ako augustovka 2012 - akurat zajtra idem do poradne, sa tesim)))
dakujem za krasne privitanie 😉 aj vam vsetko dobre. aj vy sa tak tesite ako ja?
@saranata veď mi by sme ho chceli hlavne kvôli tej vaničke, keďže ja mám rodičov na východe a tá vanička je certifikovaná aj na prevážanie bábätka v aute tak, že drobec leží, nemusí byť vo vajíčku, čo by asi 5 hodín nevydržal a to tuším ani nesmie... takže pre nás je podstatné u kočíka práve to, aby mal vaničku na prevážanie bába 🙂
@nessy ja som o tom teste tiež uvažovala, ale ako vravíš, snáď už to nepotrvá dlho a budeme vedieť, čo z toho malého bude 😉
@bbubinkaa tak držím palce, a čo by ste chceli? my asi radšej dievčatko 😖
@bonninka ja som bola tiež najprv skeptická k trojkolkám, no ten predavač v obchode povedal, že práve ten kočík vyhral minulý rok najstabilnejší kočiar... a aj som sa prešla po predajni s ním a ovládal sa super 😵 A ty už vážne cítiš pohyby???
@saranata lenže to je vlastne taká sedačka http://www.malvik.cz/img/big/106354-peg-perego-... novorodenec môže byť vo vajíčku prevážaný najviac hodinu... a bezpečné to je, ináč by to nemalo certifkáciu a nebolo by to na to určené, dosť to manžel sleduje (je policajt), ved určite by sme nerozmýšľali o niečom, čo by bolo pre malé nebezpečné... v autosedačke taký drobec ešte sedieť nevie
asi takto tam bábo leží http://www.slune-cz.cz/files/images-goods-cache...
ale samozrejme, je to vec názoru 🙂
@bobi3 hej ja viem , mala som taku vaničku, ale vo vajíčku dieta nesedí ,určite všetko má svoju bezpečnost , netvrdím ze nie, len ze viac doverujem autosedačke .to bol len moj názor🙂
vajíčko tiez nie je určene len na hodinu, mám dve deti a toto som v zivote nepočula, a dieta tam nie je v sede.ale kočík je pekný , ideš ho kupovat?
@bobi3 ja mam tiez kocik ktory ma moznost lezania v aute,ale nikdy som to nevyuzila,lebo mi nikam tak daleko nechodime 🙂 ma to aj Jane kocik.
pocuj ked mas muza policajta,ako je to teraz,viem ze volakedy bolo ze tehotna nemusi byt pripasana ale musi mat pri sebe tehu knizku,stale to plati?
@nessy prepáč ale toto je hovadina a vzdy bola, kazdá zena musí byt priputana či je tehotná alebo nie, toto kolovalo medzi ludmi , celkovo boli vtedy zle postavene zakony, ved ani deti nemuseli byt v autosedačkách...viezla by si dieta bez autosedačky...
pás treba určite, knižka ta pri silnom náraze nezachrani, dáva sa len vrchný pas, alebo si treba kupit pás pre tehotne🙂
@nessy hej lekári hovoria kazdu chvílu niečo ine, ja mám medzi detmi velký vekový rozdiel a presne viem o čom hovorím , chvílu je dobre to a chvílu ono, ale na 5 hodinove cesty nechodíš kazdý den a z tohto pohladu mi je bezpečnost v aute prednejšia ako uplne mizive poškodenie chrbtice pri pár dlhších jazdach autom . je uplne ine ak matka naklikne autosedačku na kočík a chodí tak von s dietatom cele prve mesiace
dnes je pohlad iný na všetko, deti sa nosia v šatkách a tam rovnako nie su v rovnej polohe a odporuča sa to , takze asi tak🙂
@bobi3 to by nevadilo , ale ak chceš vaničku tak jasne kludne ju pouzi🙂
čo sa týka pásu nemal by íst cez brušnu čast lebo aj pri mensom naraze kde nehrozí bezprostredne riziko pre matku moze poškodit dieta, takze len vrchná čast cez prsia..
ale dá sa kupit Besafe pregnant , tento pás mam ja.
http://www.onaaauto.sk/specialny-bezpecnostny-p...
ozaj holky, je vám vidieť už bruško?
@bobi3 ak to ma certifikat, tak je jedno ci je to sedacka alebo vanicka...a samozrejme ta vanicka ma vyhody pre babo, sedacky boli spravene pre prevoz k lekarovi atd. na kratke vzdialenosti... ine je ked niekto cestuje 1-1,5 h a ked 5-6 h. a myslim ze je to na kazdej mamicke kolko informacii si zozenie a pre co sa rozhodne 🙂 inak aj ja mam tento kocik rezervovany 🙂

Tu je odborný článek o tom tvrdnutí břicha a bolestech břicha v těhotenství celkově 😎
http://www.porodnice.cz/node/33432