icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
29. feb 2012

@doory
@bonninka dík baby za radu ale už som to vyriešila necháme ju u starkej ... 🙂
aj ja som som skor plánovala že nejak maskovať v chladničke ale popravde aj tam može napáchnuť 😒 😒 😒 od salámy alebo podobne a poznáte potom tú zlú chuť :/ 😠
no necháme ju u starkej v komore 😉 😉 tam jej bude asi najlepšie 🙂

bobi3
29. feb 2012

@cicimon
@saranata
oki, tak to je ešte čas 😉 a vy si budete niekoho zazmluvňovať? to sa aj platí, že?

miskachrumka
29. feb 2012

@bonninka pekný Mc queen a čo si davala hore ako farbivo ja som hovorila že chcem zafarbený marcipán nie sušené mlieko fuj 🙄

bobi3
29. feb 2012

@bonninka kráááááááááááásna torta!!!!

saranata
29. feb 2012

@bobi3 ja nie ....z principu,a jasne plati sa to,legalny uplatok lekarovi do vrecka🙂

bonninka
29. feb 2012

@miskachrumka jasně že marcipán 🙂 sušené mléko se na to asi ani nedá dát, ale jsou různé hmoty 🙂 ono zase má každej jiné chutě a někomu zase nechutná marcipán, to je podle toho, co kdo chce,...ale nejvíc je zájem o marcipán, u nás doma to tak taky platí 🙂

cicimon
29. feb 2012

@bobi3 nie, nejdem ani pri prvom som nemala nikoho a vsetko bolo ok... a plati sa celkom dost

bonninka
29. feb 2012

@bobi3 mrkni sem, můžeš si tam zadat porovnání porodnic v Ba, na konci ti to vyflusne i ceny, podle mě nejsou úplně aktuální, ale aspoň kus podobné tomu budou 🙂

http://tehotenstvo.rodinka.sk/sprievodca-porodn...

A jinak baby uvažovali jste některá i nad sanatoriem Koch? Je to super drahá záležitost, ale slyšela jsem, že výborné služby a ani to tam prý nevypadá jako v nemocnici 🙂

http://www.sanatoriumkoch.sk/sk/

katja_
29. feb 2012

@bonninka Kocha s velmi pochvalovala kamaratka ale tak aj si priplatis

bobi3
29. feb 2012

@saranata
@cicimon
tak dobre, lebo ani ja som si nechcela nikoho zazmluvňovať a platiť (tiež už len z princípu).... moje sestry tiež nemali a všetko dopadlo super

katja_
29. feb 2012

@bobi3 ani ja nejdem nikomu nic platit a v kutiku duse dufam ze to bude v pohode a bez problemov - co ine mi ostava ze

bobi3
29. feb 2012

@bonninka super, presne takéto niečo som hľadala, ďakujem 😉

saranata
29. feb 2012

@bonninka za porod zaplatis cca 2000 eur a uz som pocula vela nespokojnych bab,na Antolskej som sa citila super.a za
2000 eur pojdem radsej na dovolenku🙂

katja_
29. feb 2012

@saranata preeesne za tu sumu najdes cez Rakusku cestovku aj Dominikansku republiku pre dvoch 😀

saranata
29. feb 2012

@katja_ no ved to🙂

katja_
29. feb 2012

@saranata my sa tak k moru dostaname ale asi az to dalsie leto tak najskor si myslim, pred tym to asi moc riskovat nejdem a potom tak max. Taliansko alebo Chorvatsko autom ten prvy rocik

kattey
29. feb 2012

@saranata ahoj, aj ja sa chystám rodiť na Antalskej, som si vybrala po odporúčaní dr. Havaldu, zajtra idem k nemu prvý krát na kontrolu je to gynekológ aj pôrodník,tak uvidíme.
A som rada, tak sa asi viaceré uvidíme začiatkom augusta v nemocnici na Antolskej 🙂

saranata
29. feb 2012

@kattey určite sa tam vela augustoviek stretne🙂

bonninka
29. feb 2012

Tak já mám termín 1.8., takže já vás tam budu asi čekat v porodnici 😎

saranata
29. feb 2012

@bonninka no tak to my v druhej polovici augusta 23 .8. , to vy už budete s babatkom doma🙂
aj ked vzdy som rodila pred termínom 🙂

katja_
29. feb 2012

@saranata a nahodou ak pojdete nejaka cez Zilinu 😀 a pride to na vas tak sa mozno aj tam stretneme 😀

kattey
29. feb 2012

ja som mala pred otehotnením dosť nepravidelný cyklus, keď som lekárke oznámila, že posledný ms som mala v auguste tak sa ma v decembri spýtala, že kde schovávam brucho a prečo som neprišla skôr, tak mi to cca vypočítala podľa počatia 🙂 takže termín mám 5. augusta, ale povedala že to môže byť týždeň hore dole a môže sa to zmeniť
@bonninka takže uvidíme kto bude čakať koho 🙂

loralo
29. feb 2012

Ahojte. Tak sa hlasim po dnesnej kontrole. bolo to uzasne, malinke sa mrvilo, kopkalo a aj nam zamavalo 🙂
Sumarne vysledky budu o 2tyzdne, ale vyzeralo vsetko ok, az na to ze mam zapal :( mate takuto skusenost?
na tie krce a tvrde brucho mi povedal, ze je to kvoli tomu, ze som chuda a ze mam pevnejsie brucho a male, takze rastuca maternica si hlada miesto a "pretlaca sa" , cize tym, ze brucho nie je take poddajne, pocitujem toto napatie. znie mi to dost logicky, tak snad ma pravdu. predpisal mi na to NO-Spa, poznate to?

bobi3
29. feb 2012

@loralo ahojček, tak sa veľmi teším, že malinké sa má dobre. Moja sestra užíva NO-Spa, dostala ho v 16tt, lebo ju bolievalo brucho. A ak to nie je tajomstvo, čo znamená chudá? Lebo ja toho na sebe tiež moc nemám, začínala som s nejakými 47kg... a bruško teda občas cítim dosť... myslíš, že to fakt kvôli tomu?

@kattey a ako podľa počatia? si vedela, kedy ste počali? 😕 🙂

@saranata @kattey @bonninka tak tá Antolská platí 😉

kattey
29. feb 2012

@bobi3 našťastie áno 🙂 sme si jediný krát nedávali pozor a takto to dopadlo 🙂 malinké sme ešte nemali v pláne, lebo staviame domček, ale o to viac sa tešíme, lebo lekárka mi tvrdila, že kvôli môjmu nepravidelnému cyklu budem mať problém otehotnieť.

loralo
29. feb 2012

@bobi3 Dakujem, bolo to nadherne vidiet ho 🙂 Mam vysku 178cm a vazim teraz uz 61-62kg,

loralo
29. feb 2012

Ani ja si nebudem zazmluvnovat nikoho.
Inak baby, ja este kociky vobec neskumam a popravde, som v tomto riadny neandertalec, vobec neviem, ake parametre skumat a tak 🙂 musim zacat robit prieskum a citat recenzie.

saranata
29. feb 2012

@bobi3
@kattey ja som si merala BT a viem presne kedy som otehotnela, polovica uspechu je vediet kedy sa treba snazit🙂
a inak lepšie je ked babo príde ked nečakáš ako ked nechodí ked čakáš🙂
u mna je Antolská jediná volba🙂

a kočík Concord fusion

saranata
29. feb 2012

@loralo určite sa pozeraj na kolieska, podla toho kde byvas a po akom terene budeš chodit, dalej aby bola vanička priestrana-kedze rodíme v auguste a pojdeme do zimy treba priestor na fusak a tak, to je taký zaklad ak kupuješ aj s autosedačkou tak si pozri certifikáty testovania .

loralo
29. feb 2012

@saranata dakujem 🙂 Byvam v meste ale takmer kazdy vikend chodime k nasim na dedinu, takze asi nieco terennejsie 🙂