Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@nessy ja som dala zan 40 eur
našla som ho napr, tu http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=4083581
@bonninka veľmi pekne ďakujem za priložený link, presne tam popísali môj stav s bolesťou na pravej strane podbruška (som aj prvorodička, aj štíhla, takže záhada asi vyriešená). Na druhej strane s tým tvrdnutím brucha som stále neni spokojná, pretože ja nemám žiadne intervaly ako tam popisujú, ale mám ho tvrdé už asi 2 týždne vkuse 😨 takže jediné možné riešenie, zajtrajší pohovor s doktorom, snáď ma ukľudní.. 😖
ahojte dievcence.. aj ja sa chystam na Antolsku :D
@tamara2307 ja mam tiez pocit, ze ho mam tvrde stale, plus tie krce pri otacani a tak
@tamara2307 tamarka to ty si z lv, ci to bola ina baba?
@loralo ja som to 😀 zajtra už idem k mudr. braunovi na Lipník, ordinuje tam poobede, tak mi to akurát dobre zapasovalo..ale myslím, že mi tiež povie, čo dnes tebe, že je to ok a že je to kvôli štíhlej postave.
Dostala si aj fotku drobca?
@tamara2307 jej, ja som dakedy byvala na lipniku 🙂
Babule tak vám oznamujem že krpča začalo kopkať citelne 😵 😵
hlavne pod večer a ráno ked sme hladný/é 😉 včera a mi to zdalo ako keby sa mi marilo no dnes ráno sa prejavilo aj teraz večer dokonca aj teraz pri písaní cítim jemne kopkanie 😵
chcela som sa podeliť s krásnou správou 🙂 je to tak dávno ako som čakala Dadka aj ked to rychlo letí je to krásne si to zopakovať 😵 😵
@kattey radšej teraz ako nikdy, zvládnete to, verím tomu 😉
@loralo veď ani ja sa v kočíkoch vôbec nevyznám, my sme začali len v sobotu trochu sondovať po obchodoch, nič záväzné, a pri takých potulkách a množstve kočíkov aj zistíš, čo vlastne ty potrebuješ a čo od neho očakávaš...
@saranata ja tiež viem presne, kedy sa podarilo, u nás 17.11. 😉
@saranata Teutonie sa mi zdajú dosť drahé a majú úzke vaničky 😒
@tamara2307 @loralo ja mám práveže pocit, že ho mám nejaké mäkké 😕 mňa v poslednom čase ale nejako nadúva a začala ma dosť páliť záha 😠
@miskachrumka jéj, to vážne? tak to blahoželám! a v ktorom tt si? nemáš to v profile 😕
@miskachrumka jeeeeej super, to musi byt krasne 🙂
@tamara2307 a neuvazujes o tom cviceni pre tehotne v nemocnici?
@miskachrumka teraz ťa kopká, že čo ho toľko ohováraš na fóre 😀
@bobi3 s pálením záhy mám problém od druhého mesiaca, vždy na večer a je jedno, čo zjem, aj ked nezjem nič..už to beriem ako súčasť tehotenstva
@loralo ešte som o tom nepočula, čo vieš o tom viac? cvičenie by veru nebolo od veci 😉
@tamara2307 hej presne, aj ja väčšinou len večer, cez deň som celkom ok
no vraj Tums sa môže, tak si občas dám
holky, ja asi budem chodiť cvičiť do štúdia miracle http://miracle-maternitycare.webnode.sk/ musím sa tam ísť ale pozrieť
@tamara2307 robi to sestra Fabryova, zajtra jej chcem volat,kukni aj na nete
bab yj asom kocik neriesila,prisla som do obchodu jedneho,druheho tretieho,pokukala poskusala a hned v prvom mi jeden padol do oka a bolo 🙂potom som uz darmo chodila a okukavala nic sa mi nepacilo,bol to proste favorit,ani si neoverovala ziadne recenzie,mal co som chcela a bolo 🙂
jednduche a mam ho doteraz,aj pre druhe
mohli by sme tu urobit taky sumar, tie co uz mate deticky a teda odskusane kociky v praxi, napisat, s akymi ste spokojne, prip. aj argumenty preco vam vyhovuej a v akych podmienkach ho vyuzivate.
nam co o tom vela nevieme, to urcite v niecom pomoze 🙂
@tamara2307 jasne, ved to su cvicenia hlavne dychacie a tak, je to pre tehotne, pod dozorom. viem, ze si to baby pochvalovali
@saranata ja mam jane trojkolku a som s nou nadmierne spokojna,je to trojkombinacia,velka vanicka,model r 2007,potom uz boli mensie,aj sportovy je siroky pohodlny mala ho mala do 2r aj v spavala a ona je maco tak som potrebovala vacsi 🙂daju sa farby menit,bud je cely oranzovy alebo sa da vymenit na bledomodro oranzovy
@tamara2307 ja som mala tiez pri prvom stale tvrde, ale bolo vsetko ok, pri tomto druhom tehu ho mam zas makke ako vankusik 😀

@loralo ja som mala pri prvom dietati zn,CAM a doteraz su kvalitne tie kočíky, potom Pege perego rovnako , to su klasiky ale už dlho su medzi tými najkvalitnejšími kočíkmi , z tých novších ako su teraz napr, concord fusion , ten idem kupovat ja
ale najlepšie je íst do predajne a pozriet vyskusat, čo pozerám baby tu maju teraz Teutonie, alebo Espiro a pod.