Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
no baby ja som dnes bola na tej krvy,sestricka ma musela pichnut dva krat ☹ neslo
ale za to na prekvapenie mi robila sono,ze vraj oni robia vzdy aby si boli isty ze v ktorom tyzdni som koli tym triple testom aby sa nestala chyba,tak som sa tesila ze vidim šušna 🙂
straaaaasne sa mrvil a krutil v kuse rozhadzoval rukami nohami,sa smiala ze ake hyperaktivne baby.Ale nebolo dobre otocene a jak skusala tak skusala ale pipik nepipik nevidela ☹ len samu pupocnikovu snuru,nedalo sa kuknut,tak musime cakat do 20.3. ale to tvrdila ze uz urcite uvidime,tak som zvedava 🙂
@nati04 netrvaju dlho,cirka 10 dni,on to asi myslel tak ze vysledky ti povie potom naraz z obidvoch odberov,lebo sa beru v 12tt a potom okolo17tt to je na ten dawnov a rastepy,tak ti to chce asi povedat vsetko naraz.bud kludna vsetko je ok,este niekolko krat nam budu brat krv mi dnes povedali :D
@nati04 je to na doktorovi,ale mne robi zakazdym,dokonca dnes mi sestricka robila a doki tam ani nebol,uz 4x a to len pre istotu aby si boli isti ze som v danom tyzdni lebo mi brali krv na triple testy,aby sa nestal nejaky omyl.Ja uz mam 3 fotky,dnes som nepytala lebo mam z pred 2 tyzdnov a znova idem 20.3
Dievcence, uz zalozili temu NOVEMBROVKY 2012, to je co?... my uz budeme davno mamicky 🙂 Leti to a zaroven nas este vela caka...🙂
@nessy no hodila som fotku nášho bruška rastie rastie 😵
gulatíme sa 😅
@bbubinkaa máš pravdu ako to letí ...........strašne rýchlo !
@nessy ahoj ved práve to že je to súkromne centrum probios a nechcel mi spraviť ultrazvuk:( príde mi to neseriozne a pritom vie čo mám za sebou a aj napriek tomu sa chová ako by sa nic nestalo a nechá má sa trápiť nad tým ako to celé dopadne:( takze v konečnom dôsledku posledný ultrazvuk som mala 9 februára a další má teda čaká v tom 20tyzdni.
@miskachrumka veru.. uz sme vela preskakali a polovica este pred nami 🙂) Citis sa dobre?
@bbubinkaa ako sa máte drahá ?
nejak sa tu málo stretávame :/
@bbubinkaa ano citim sa okej rastieme a vytešujeme sa 🙂
pondelok sa tešíme na poradnu 😵
@miskachrumka uz sa mame konecne lepsie... 🙂 velmi sa tesim, dokoncujeme doma poschodie, co sme sa nemohli rozhybat cez zimu, za 3 tyzdne budem moct chystat destku a spalnu hore. Brusko rastie, aj ked som zatial nepribrala 🙂 co ma neskutocne tesi 🙂 ja mam volat na buduci tyzden za vysledky z krvi na DS a ine gen choroby, tak dufam, ze vsetko bude ok a dalsia poradna ma caka 26.3. a to je straaaaaaaaaaasne daleko 🙂
No veru, nejako sa miname 🙂)
@bbubinkaa no ja som zvedavá na aké odbery mna objednajú pondelok ak ma na nejaké vobec objednajú 😒
ja som pribrala 1,5kg do minulej poradni a som zvedava čo to bude pondelok ☹ dúfam že som nepribrala nič 😠 čo dosť pochybujem :(
ale cítim že som denne tažšia a tažšia 😅 😝
no čo už !:(
ale hlavne nech je všetko ok !
a sa super držíš ked do 17tt si nepribrala nič mi zajtra začiname 16tt !
no podla karty máme 15tt a 2 v pondelok resp.ano 16tt 😅
daj potom vedieť akos te dopadli určite je všetko okej neboj 😉
@miskachrumka jasne napisem co a ako, napis aj Ty. Zajtra zacinam 18 tt, fakt to pomaly ale isto ide 🙂)
aj ja sa citim tazka, prsia tazke, brucho velke.. a to este porastieme :DDDDDDDD
Drz sa i ty a malinke i Dadko... som zvedava, co budeme mat.. ci dievcatko, ci chlapceka :D
@bbubinkaa mne to už prešlo neviem prečo 😉
no ani nehovor som na tom podobne brucho vela kg aj prsia vela kg asi sa budú navzájom hádať o miesto :D :D
@bbubinkaa dakujeme bubi napíšem pondelok ved hádam aj nedelu sem nakuknem ak bude čas zajtra máme výlet s Daduškom a drahým tak asi sem nakuknem len večer 🙂
@miskachrumka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 neboj,nepobiju sa, iba sa budu pretlacat 😀 😀 😀 😀
v phodke si uzite vikend... aj ja tesim, ze niekam pojdeme....papapapa
@bbubinkaa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@bbubinkaa aj vy si užite víkend a dávajte si pozor na seba tak sa vidíme resp.píšeme v nedelu 😉 😉 😉
čaute, ale ste tu popísali za cely týždeň. Vôbec som sa sem nevedela dostať, nakoľko som od pondelka brutálne prechladnutá, tak budem mať čo robiť než to všetko prečítam. Hádam to už čo nasjkôr prejde, lebo ma asi šlahne, chudatko krpaté ma čo robiť momentálne 🙂
no prave som sa natlacila slaninkou a cibulkou 🙂
a ja si robím palacinky 🙂
Ahojte máte niektorá bolesti v podbrusku?v tomto mesiaci?mna sem tam boli lekár mi povedal že to nic neni ale ako som uz spomínala jeho prístup je trosku benevolentnejsi:(
Aj ja to mávam skoro kazdy den tak po chvíľach ale tak snáď to je naozaj v poriadku🙂

@cicimon ano mate pravdu nič iné nám nezostáva len čakať ved preto som si myslela že ultrazvuk sa robí vždy aby sa vedelo že babetko je v poriadku ako to potom oni vedia?