icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
4. mar 2012

ahojte baby poradťe čo variť ?
ja som už zúfala zas asi urobím faširku alebo už neviem máte nejaký dobrý recept ,nápad ?
kuracie prsia sme mali dve nedele po sebe 😒 a nejak mi aj tak kuracina nerobí dobre 😒
netusším čo variť 😒 dochádzajú nápady !

jolly84
4. mar 2012

@miskachrumka ja som si spravila kololzvarsku, mnaaaaaaaaaaaaaaam)))))) a asi si spravim aj palacinky ako dezertik 😀

miskachrumka
4. mar 2012

@jolly84 ja už dezert mám koláčik idem robiť http://www.varenie.sk/recept/zakusok-s-kyslou-s...
a asi ostanem pri tích fašírkach s vajíčkom 😉

jolly84
4. mar 2012

@miskachrumka vyzera velmi dobre, urcite niekedy skusim)))

nati04
4. mar 2012

@saranata ďakujem za odpoved 🙂

xtinakc
4. mar 2012

baby ja som sa vcera doslova nazrala zemiakoveho majonezoveho salatu.. a dnes sme si urobili gulas, ale ja len stavu som si dala bo maso nejako nemusim.. dieta bude asi vegetarian.. 🙂

tamara2307
4. mar 2012

@nati04 tiež mávam slabšie bolesti a pichanie (vpravo), ale ako som už čítala veľa príspevkov, netreba sa na to tak sústrediť..samozrejme, ak to už nie je neznesiteľné, alebo sa to ti to nestupňuje, v tom prípade radšej kontaktovať doktora. treba si hlavne zachovať psychickú pohodu 😉

madzik
4. mar 2012

Ahojte aj ja som augustovka mozem sa pridat kvam? 🙂

tatya
4. mar 2012

@miskachrumka tak ja som robila pstruha s rozmarinom na vine a k tomu zemiaciky s maslom a tiez rozmarinom, bola to mnamka 😎 a dezert som robila uz vcera, kakaovy kolacik s tvarohom 🙂 ale ten Tvoj smotanovy tiez vyzera super, bude ako dezert hned buduci vikend 😉

tatya
4. mar 2012

Ahojte vsetky dievcata, cez tyzden som sem iba obcas nakukla a ked ste sa bavili o tom, ake mena date svojim pokladikom, napadlo ma, ze by sme si mohli urobit taku augustovu tabulku, ze prehlad...
Aha, mam aj navrh 🙂 ak budete suhlasit, poslite mi ostatne udaje, nech to tam mozem doplnit...
a pozrela som asi len 10 stran dozadu, takze baby, ktore som tam nenasla a su tiez augustovky - ozvite sa, dopisem Vas 😀

tatya
4. mar 2012

@madzik vitaj medzi nami a uzivaj si tehulkovanie 🙂 Pozeram, ze mas v profile Krakow, Ty tam zijes dlhsie? A partnera mas slovaka, ci poliaka?

nessy
4. mar 2012

@tatya tak neviem ci mas mna ale ja mam pre dievca timea a pre chlapca matus,šimon alebo damien 😀

tatya
4. mar 2012

baby a poznate nieco proti kaslu, co moze aj tehulka? Asi pred 2 tyzdnami som bola prechladnuta - super nadcha, bolesti hrdla a kasel, no proste parada, nejak som to prekonala na cajoch, ovoci a s naparovanim, ale kasel mi ostal, taky suchy, drazdivy a neviem co s tym 😠 bojim sa hlavne o babenko, ved pri kasli sa aj namaha cele brucho, az ma niekedy tam dole pichne ☹

tatya
4. mar 2012

@nessy 😀 jaaaj, mam aj Teba, ale ako klasicka blondina som sem zabudla pridat ten navrh 😲 , tak tu je:

tatya
4. mar 2012

Pozeram, ze tu nie je dobre vidiet, co je v tej tabulke 😒 tak som si ju zatial pridala ako moj fotoalbum - najdete ju, ked kliknete na moju fotku...
Niekde musim zistit ako by som ju ulozila, aby bola pristupna pre vsetkych, co su v tabulke, ale to bude asi chvilu trvat, som technicky antitalent 😀

cicimon
4. mar 2012

@tatya skus stodal, to sa moze v tehu

cicimon
4. mar 2012

baby co ste z BA - odkial ste?

nessy
4. mar 2012

@tatya dobre si to vymslela len to je trocha male na citanie 🙂
vidim ze by som mala dolozit nejake daje co ti tam chybaju 🙂
tak vek mam 33 a som z NR

tatya
4. mar 2012

@cicimon dakujem za odpoved. Ten sirup asi nakoniec skusim, ale aj pri prvom tehu som mala v 3mes. kasel, vypila som 2 flase toho stodalu a nepomohlo mi to 😝 ale neviem, co vtedy pomohlo... mozno ze cas 😀
A ja som tiez z BA, z Ruzinova 🙂

tatya
4. mar 2012

@nessy udaje doplnim 🙂
a skus to este pozriet ako moj fotoalbum, tam by to malo byt vidiet lepsie...

cicimon
4. mar 2012

@tatya tak ja som s petrzky 🙂

nessy
4. mar 2012

@tatya vidiet to tam super,pekne sa to da citat 🙂

obycko
4. mar 2012

@tatya ja mám termín 26.8.

nessy
4. mar 2012

baby ja miesto varenia som dnes robila kolacik,prave som ho dokoncila,som zvedava aky bude,prave sa chladi 🙂

madzik
4. mar 2012

@tatya dakujem 🙂 ani neviem ako to leti a uz taham 18tt .Ano zijem tu snubenec je poliak🙂 14.4 mame svadbu takze vela vybavovaciek mame..a ty ako?

maribell
4. mar 2012

..aj ja mam termin na august 🙂 ..niekto z Trenčína? mozno sa tretneme 🙂

bbubinkaa
4. mar 2012

@nati04 ahojcek, aj ja mavam denne.. nebojkaj sa, ale setri sa

bbubinkaa
4. mar 2012

@madzik vitam ta medzi nami 🙂

@nessy aj ja som z Nitry priamo, ale teraz byvam pri Samorine, ale gynekologovi chodim do Nr.. tak mam i dilemu, ze kde rodit :(
@tatya zlatino, ale uz jedna tabulka augustoviek je... nevedela si?
@miskachrumka ja som varila Jokai fazulovu polievku 🙂 a svieckovu.. mozeme sa navzajom inspirovat

bbubinkaa
4. mar 2012

@miskachrumka misiacik a ake natierkove maslo davas na ten zakusok? 🙂
inak aky bol vikend?

bbubinkaa
4. mar 2012

inak dievcence, za uz mam 18 tyzden... uz smeskoro v polovici... uz aby som to svoje babenko drzala na rukach 🙂