Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
Ahojte *
Tak prvý den v školke za nami 🙂.... no asi stačí napísať že nechcel ísť domov 🙂 ale to asi preto že boli len dvaja a hračky mal všetky pre seba a boli dvaja preto lebo všetky deti majú zapali priedušiek tak na tyžden zatvorili školku tak pondelok ideme na ostro už tam bude sám 🙂
*
Ináč tak o tri hodiny nás čaká už 4sono tešíme sa ♥ dnes uvidí bábu aj tatík som zvedavá na reakciu :O) držte nám palce baby 😉
dúfam že už bude baby vidieť aj cez bruško 😉
ináč baby ráno som vstala stím že mám bolestivú jednu stranu tváre ☹ ked zatnem zuby je to strašná bolesť ☹ ☹
určite to oznámim gyndovi som zvedavá čo povie ☹
mám strach zas a znova 😖
nestretli ste sa niektorá stím ?????????????????
holky, ja som si teraz dala čínu, strašnú chuť som na to mala, myslíte, že to môže bábu uškodiť? predsa len je tá ostrokyslá polievka dosť štipľavá 😒 uvedomila som si to až po obede ☹
@nufficek @nastasyk @bobi3 - no, ja tiez nastastie nevraciam ale "ranne" nevolnosti mam cely den a najhorsie vecer 😀 pri prvom tehu ma to preslo po 15tt a teraz mi je uz tusim tiez lepsie 🙂 ale je to velmi individualne, niektorym babam vobec nie je zle a niektore skutocne vracaju cele tehu. Teraz je to este normalne, ale ak by to bol nejaky extrem a ze nezacnete trochu priberat, treba to povedat lekarovi...
@bobi3 aj mne robil doteraz vaginálny no povedal minule že už bude robiť klasický .......
@nati04 moj lekar robi raz tak, raz tak, asi podla toho, co chce vidiet... napr. viem urcite, ze ked mi pri prvom chcel povedat pohlavie asi v 24tt., tak pozeral zospodu, lebo babo bolo este otocene hlavickou hore 🙂
Ultrazvuk Ti moze robit aj na kazdej poradni, ale nemusi a hlavne nemusi chciet, lebo poistovne mu preplatia len 3 UTZ za cele tehotenstvo...
@nati04 ja som dnes papala na ranajky štipálek salámu a poviem zgustla som si mala som nanu chuť
😅 a trošku štiplavého nemože ublížiť a možno nám aj vyštípe bacili 🙂
Čítam že sa robí normálny až v 20tt 😕 to prečo tak neskoro 😒
mne pri malom robili tiež už cez bruško okolo 15-16tt 🙂 tak verím že aj dnes už bude cez bruško 🙂
kedže chce vidieť aj krpec aj drahý baby tak ak sa nebude dať cez bruško tak zas budú viddieť len obrázok ☹
@nati04 mam rovnaky nazor ako saranata, clovek sa vzdy trochu obava, ci je vsetko OK 🙂 Tiez neviem vysledky prveho screeningu a druhy odber ma caka len v utorok, proste musime byt trpezlive a mysliet pozitivne 🙂
Mozno mu to skus povedat takto ako nam, ze mas strach o babo... a mozno sa nieco dozvies 😉
@bobi3 ak Ta to upokoji, mna pri prvom tehu zacla palit zaha, ked mi prestalo byt tak velmi zle od zaludka 😝 trvalo to asi 2 tyzdne a ked som uz myslela, ze to nevydrzim a pytala sa gyndosa, co mam s tym robit, tak ma to vsetko preslo 🙂 a odvtedy mi uz cele tehu nebolo zle a konecne som si to naozaj uzivala - takze mozno Ti uz bude len dobre 🙂
@miskachrumka tak držím palce. Daj potom vedieť aké boli realcie 🙂
Určite to bude pre tvojho drahého zážitok. My sme boli s manželom na ultrazvuku minulí týždeň, tiež videl bábo po prvýkrát, skôr so mnou nechcel ísť, lebo dovtedy mi robili ultrazvuk len zo spodu a teraz cez brucho. Bol úplne rozcitlivelí 🙂 Sa len pozeral ani nemrkal. Sa celou cestou domou a potom aj večer len usmieval 🙂 Bol to pre neho naozaj zážitok, mi hovoril, že doteraz mu to tak neprišlo, ale že teraz je to také reálnejšie keď to videl na vlastné oči. Pohlavie mi ešte doktor nevedel povedať, že možno o tie dva týždne ked pôjdem na to morfologické sono.
@cicimon no keď bábo zdedí husté čierne vlasy po tatovi tak aj mi budeme taká malá atrakcia v nemocnici 🙂 a mne našťastie tie cukríky zaberajú, ale dám si len keď je už naozaj veľmi zle, predtým ešte vždy skúšam také rady starej mami ako mlieko, suché chleba atď. 🙂
a tiež by som chcela veľmi dievčatko, ale mám takého tušáka že to bude chlapec.
@miskachrumka daj potom vedieť ako to dopadlo,ak bude nejaké foto hod tiež nech sa poteší aj moje očko 😉

@nati04 mne robila naposledy utz v 12tt - ono sa utz nerobi na kazdej poradni, ani ked potratis... ak je hroziaci potrat davaju sa na to tabletky
a mne to robila zospodu, zhora sa robi potom az v 20tt morfo utz