icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

cicimon
5. mar 2012

@bbubinkaa od 20tt sa robi zzvonku, to uz bude babo velke a bude dobre vidiet

cicimon
5. mar 2012

@miskachrumka tak pri prvom kym som chodila do roboty mi to tak nevadilo, citala som si knizky,,, ale teraz je to ine

miskachrumka
5. mar 2012

@cicimon tak to by sme užť mali mať aj mi reálne konečne sono cez bruško 🙂 kedže budeme mať 20tt .....2apríla 😵

cicimon
5. mar 2012

@miskachrumka jj... ja idem 3.4.

miskachrumka
5. mar 2012

@cicimon a teraz si bola kedy ? mi sme boli dnes a o tyžden ideme na krv ráno 😉

nessy
5. mar 2012

@xtinakc tak ja si zakazdym vypytam foto a ukazem doma 🙂

cicimon
5. mar 2012

@miskachrumka ja som bola dnes.... mala som sit 2.4. zas ale to mame nieco ine tak som si to posunula na 3.4.

miskachrumka
5. mar 2012

@cicimon tak super 🙂 máme to rovnako 🙂 a máte aj foto ?
nám dnes nedal ☹

madzik
5. mar 2012

Baby Vedeli ste otom ze zo sumivych tabletiek moze Zena potratit alebo predcasne porodit???

cicimon
5. mar 2012

@miskachrumka mne dnes nerobila sono, nerobi zakazdym

nessy
5. mar 2012

no ja mam asi stastie ze mam sono cez prucho a dokonca aj fotecky 🙂
sak by som neprezila,ale vidim ze zijem niekde inde :D som doteraz nepocula o sone zospodu az do 20tt.ja som prve tehu bola v irsku a tam tiez robili cez brucho,ale tam menej ako tu 🙂

miskachrumka
5. mar 2012

@cicimon mne zatial urobil vždy no dnes som konečne videla aj na grafe že ako krásne srdiečko bije 🙂

nessy
5. mar 2012

@madzik este som o tom nepocula,treba zistit v lekarni,ja ssa vzdy pytam co mezem a co nie 🙂

madzik
5. mar 2012

@nessy To mi povedal moj gynekolog a ja cooooooooooooooooooo vsak ja som vypila tri balenia :/

xtinakc
5. mar 2012

@nessy ja som si foto vypytala este na zaciatku tehu.. a tam to bola este taka mala skvrnka 🙂 ale doktorka mi povedala ze mi urobi nejaku foto knizku tak cakam kedy k tomu pride... 🙂

nessy
5. mar 2012

@madzik jeeeezis,tak to si sa mala spytat skor,to su nejake sumive vitaminy?
ja sa vsetko pytam pre istotu a ked vitaminy tak len tehu ale tak prestanes teraz s tym a doteraz si nepotratila tak by malo byt vsetko ok podla mna

obycko
5. mar 2012

Baby zajtra rano idem do tej poradne tak mi drzte palce. Hned ako pridem, dam vediet ako to dopadlo.

nessy
5. mar 2012

@obycko drzime palce 🙂 vsetko bude ok neboj

bbubinkaa
5. mar 2012

@ursula5 ano je... ale neviem, ako to je s tou prenostou.. som zvedava i ja 🙂

@miskachrumka urcite chod obvodnemu, nech ti to pozrie, v 20 tt ak si najde drahy cas ideme i my spolu 🙂

bbubinkaa
5. mar 2012

@obycko drz saaaaaaaaa 🙂

19vierka84
5. mar 2012

@obycko určite všetko bude ok 🙂 Ja mám poradňu až 12 - teho, tak uvidíme ako dopadneme, lebo som bola chorá, tak sa trošku obávam, možno bude ešte v delíriu z liekov krpec 😀

loralo
5. mar 2012

ahojte. tak moj manzel bol so mnou zatial pri kazdom sone a cez brucho mi robil 1x teraz v 16tt. Akurat sa ma doktor opytal, ci s tym nemam problem, ze tam bude manzel, kedze bude sono zo spodu.

tatya
5. mar 2012

@madzik jeej, ze 100 ludi 😲 ja som mala len nieco cez 40 a tiez bolo toho dost, ale vybavit vlastne musis vsetko rovnako len vo vacsom 😅 Mne dost pomohlo, ze sme sa s manzelikom dohodli, ze si vsetko urobime presne podla seba a nenechame do toho nikomu vraviet... proste dohadovali sme sa len my dvaja a ostatnym ked sa nepaci, to je ich vec 😉 velmi mi to ulahcilo rozhodovanie 😀 ja som mala co som chcela a nemusela som sa tvarit 🙂

19vierka84
5. mar 2012

so mnou priateľ ešte nebol, ale tak tiež chce ísť, tak sa jej opýtam, mne zatial robila len zospodu, minule mi chcela robiť z vrchu, len nevedela ho pomerať a nevidela ho moc dobre, tak to kukla zo spodu :, možno teraz už bude z vrchu i ked mne to je v podstate jedno, hlavne je ze to uvidim 🙂

tatya
5. mar 2012

moj manzel so mnou este vobec nebol u gynekologa 🙂 nejak nas to nenapadlo, ale babenko "nazivo" videl 3x, lebo sme boli na malom 3D sone v 15tt, na morfologickom v 20tt a na velkom 3D v 24tt 🙂 a je fakt, ze potom ako ho prvy krat videl, to uz zacal brat ze naozaj 😀
Aj teraz sme uz boli na malom 3D a male sa aj zobudilo, pomrvilo sa a zamavalo rucickou, tak sme sa rozplyvali 😀

saranata
5. mar 2012

@tatya aj moj muž bol somnou len na 3D ale ostatne som mala nahrate na USB kluči tak sme si to vzdy pozreli spolu doma🙂 a tam sme sa rozplývali🙂
a pri porode ju videl ešte skor ako ja 😀 ešte taku na pol ceste😀

madzik
5. mar 2012

@nessy vraj ano ,teehotna po 13tt moze uz aj antybiotyka ak je chora to mi povedala moja gynda, ale sumive nemoze vraj uzivat cele tehotenstvo!!!!! jA som to pila od smadu ...ja koza na vsetko sa pytam a toto som brala ze normalka :( no dufam ze je babo v pohodicke 🙂

cicimon
5. mar 2012

@madzik tak sumive raz za cas hej, ale nie nejako pravidelne

madzik
5. mar 2012

kedy lekar moze urcit pohlavie v 20tt alebo aj skor?

madzik
5. mar 2012

@cicimon mne povedal gynekolog ze vobec nie ze my mame pre teh a nie sumive,vraj ani od kaslu ACC nic take!!