Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@miskachrumka tak pri prvom kym som chodila do roboty mi to tak nevadilo, citala som si knizky,,, ale teraz je to ine
@cicimon tak to by sme užť mali mať aj mi reálne konečne sono cez bruško 🙂 kedže budeme mať 20tt .....2apríla 😵
@miskachrumka jj... ja idem 3.4.
@cicimon a teraz si bola kedy ? mi sme boli dnes a o tyžden ideme na krv ráno 😉
@miskachrumka ja som bola dnes.... mala som sit 2.4. zas ale to mame nieco ine tak som si to posunula na 3.4.
@cicimon tak super 🙂 máme to rovnako 🙂 a máte aj foto ?
nám dnes nedal ☹
Baby Vedeli ste otom ze zo sumivych tabletiek moze Zena potratit alebo predcasne porodit???
@miskachrumka mne dnes nerobila sono, nerobi zakazdym
no ja mam asi stastie ze mam sono cez prucho a dokonca aj fotecky 🙂
sak by som neprezila,ale vidim ze zijem niekde inde :D som doteraz nepocula o sone zospodu az do 20tt.ja som prve tehu bola v irsku a tam tiez robili cez brucho,ale tam menej ako tu 🙂
@cicimon mne zatial urobil vždy no dnes som konečne videla aj na grafe že ako krásne srdiečko bije 🙂
Baby zajtra rano idem do tej poradne tak mi drzte palce. Hned ako pridem, dam vediet ako to dopadlo.
@ursula5 ano je... ale neviem, ako to je s tou prenostou.. som zvedava i ja 🙂
@miskachrumka urcite chod obvodnemu, nech ti to pozrie, v 20 tt ak si najde drahy cas ideme i my spolu 🙂
@obycko určite všetko bude ok 🙂 Ja mám poradňu až 12 - teho, tak uvidíme ako dopadneme, lebo som bola chorá, tak sa trošku obávam, možno bude ešte v delíriu z liekov krpec 😀
ahojte. tak moj manzel bol so mnou zatial pri kazdom sone a cez brucho mi robil 1x teraz v 16tt. Akurat sa ma doktor opytal, ci s tym nemam problem, ze tam bude manzel, kedze bude sono zo spodu.
@madzik jeej, ze 100 ludi 😲 ja som mala len nieco cez 40 a tiez bolo toho dost, ale vybavit vlastne musis vsetko rovnako len vo vacsom 😅 Mne dost pomohlo, ze sme sa s manzelikom dohodli, ze si vsetko urobime presne podla seba a nenechame do toho nikomu vraviet... proste dohadovali sme sa len my dvaja a ostatnym ked sa nepaci, to je ich vec 😉 velmi mi to ulahcilo rozhodovanie 😀 ja som mala co som chcela a nemusela som sa tvarit 🙂
so mnou priateľ ešte nebol, ale tak tiež chce ísť, tak sa jej opýtam, mne zatial robila len zospodu, minule mi chcela robiť z vrchu, len nevedela ho pomerať a nevidela ho moc dobre, tak to kukla zo spodu :, možno teraz už bude z vrchu i ked mne to je v podstate jedno, hlavne je ze to uvidim 🙂
moj manzel so mnou este vobec nebol u gynekologa 🙂 nejak nas to nenapadlo, ale babenko "nazivo" videl 3x, lebo sme boli na malom 3D sone v 15tt, na morfologickom v 20tt a na velkom 3D v 24tt 🙂 a je fakt, ze potom ako ho prvy krat videl, to uz zacal brat ze naozaj 😀
Aj teraz sme uz boli na malom 3D a male sa aj zobudilo, pomrvilo sa a zamavalo rucickou, tak sme sa rozplyvali 😀
kedy lekar moze urcit pohlavie v 20tt alebo aj skor?

@bbubinkaa od 20tt sa robi zzvonku, to uz bude babo velke a bude dobre vidiet