Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@obycko určite ak ti to vyšlo takto ta odporučia na amnio, ktore nemusíš prijat. stačí ak pojdeš k odborníkovi na ultrazvuk a tam ti povedia čo dalej, rieš to az ked budeš mat kompletne vysledky testov, niekedy tripple testy uplne vyvrátia vysledky Papp-a.
dobrý usg ti vyvráti akekolvek podozrenia na vyvojove chyby, a tieto testy su len predpoklad!
ahojte 🙂 ake ste mali EKG? podla coho zistim, ci je dobre ci nie? do poradne dako neviem vydrzat 🙂 totiz povedala, ze mi rychlo bilo srdce, ja som ju ale varovala, ze ci nemozme pockat, ze som prave vysla tri poschodia peso a ona hned hned a tak to zrejme aj dopadlo...
ahojte, pekny dnik 🙂 ked tu citam Vase prispevky, ja som na tom zas opacne - dnes som isla iba na odber krvi, ratala som ze som hned hotova a sestricka hovori, ze kedze to patri do skriningu, lekar si chce pozriet aj sono 🙂 celkom ma prekvapili, lebo to trvalo dlhsie a doma stepovala pri malej svokra 😀 ale doki ma normalne vysetril a povedal ze prve vysledky su super 🙂 fotku nemam, ale za tyzden mam normalnu poradnu, tak vydrzim... a videla som kopkat drobatko hmmm 😅 😀
@nufficek Ja sa snazim jest normalne ako predtym, ale moc mi nechuti ovocie, to pcham do seba uplne nasilu. Inak mi chutia asi najviac polievky, po tych mi nebyva ani nejako extra zle... Ja dufam, že mi to prejde, lebo zatial som si tehotenstvo moc neuzila, aj ked na druhu stranu som schudla a az teraz zacinam priberat, čo je pri mojich startovacich 72 kg dost dobre🙂 ale rada by som uz zacala aspon chodit na prechadzky, von s kamaratmi a tak...ale ak to neprejde, ved vydrzime, a potom si to uzijeme uz s babatkom🙂
@bbubinkaa pojdem zajtra dnes veru nebol čas ale už ma to nebolí 😉 tak neviem čo to bolo 😒
a aj mi teda pojdeme až v 20tt na to 3D sono 😵
dievčence, aj vy máte večer väčšie bruško ako ráno??? 😕
Baby uz citite nietkora pohyby?
ahojte. hlasim sa z nemocnice. vcera vecer som zacala krvacat. mam ciastocne vcestnu placentu. hovoria, aby som sa nebala, ze bude vsetko v poriadku, tak dufam,ze maju pravdu. a na sone sme videli, ze cakame chlapceka 🙂
drzte nam palce prosim, nech sme v poriadku.
@madzik ahoj áno zopár dní 😵
@loralo držte sa 😉
Baby za kolko sú vysledky z tích tripl-testov ?
musím isť na lačno ?
@bbubinkaa kde si ?
po víkende sa tu nejak nemožeme stretnúť 😒
ako sa cítite ?
nás čaká ten odber krvy v pondelok neviem kolko sa čaká na výsledky 😒
@miskachrumka ahoj ja Som čakala mesiac,ale to preto že môj Gynekolog čakal pokym prídu oba výsledky s prveho aj druhého ale dnes uz konečne prišli tak sa tešíme že je chvalabohu všetko v poriadku.
@miskachrumka ja som mala za tyzden a pol povedane.. Miska a ako to citis?
@loralo to vazne..posluchaj lekarov, neplas sa... klud, vsetko je a bude ok..len si na teba trosku viac posietia 😀
@madzik jasom v 18 tom a este nie... :( ale som prvodoricka, este bambula, tak asi neskor okolo 22 tt.
@madzik ja ešte nie, ty už áno?
@loralo uf, tak to muselo byť stresujúce, hlavne, že je drobec v poriadku, držím palčeky!!!
@miskachrumka myslím, že nie je treba ísť na lačno...
dievčence, aj vy máte večer väčšie bruško ako ráno??? 😕
@miskachrumka uz sm ti odpovedala :D... inak tu som, nakuknem denne, len sme nemali na seba statsie.. 🙂
citim sa chrpkovo, plny nos a dychcim ako kon 🙂 ale da sa.. uz je to pelsie... asi bolo to slniecko este zubate :D
inak brusko pobolieva stale... ale to budem asi z ripadov, ze az do konca tehu.... asi vie Dr preco ma vypisal na PN
Ty rozhodne nechod na lacno..lahke ranajky ako caj a rohlik s niecom..nie sladkym si daj, ok?
@bbubinkaa ináč aj ja začínam pokašliavať ☹ masi budem prvý krát v tehu chorá ale cez den sa cítim dobre len ráno ma nejak dusí ☹
@bobi3 áno aj ja mám vačšie bruško večer ako ráno ale pomaly a isto sa už aj ráno cítim ako tehu
doteraz som sa cítila ako by som sni tehu nebola malé brucho a žiadne tažkosti 🙂
dakujem vam baby za podporu. vcera sme veru zazili riadne soky. celu nocnu vraj mali na pohotovosti pokojnu, ze iba ja som im pokoj narusila 🙂
nas CHLAPCEK je nastastie v poriadku, stale si na to zvykam, ze je to chlapec, s manzelom sme tipovali dievcatko 🙂
@bbubinkaa je to krásny pocit ako ked sa ti niečo vrtí v brušku sama uvidiš 🙂
ja som pri Dadkovi cítila pohyby cca v 18-19tt 😵
no prvé som teraz cítila na konci 15tt aj to len niekedy ale hlavne večer 😵

@cicimon objednaj sa aspon dva týždne dopredu k Mudr.Holánovi , je fakt najlepší , on je vyslovene sonografista 🙂velmi príjemný , platí sa u neho dost ale ak ti dá tvoj lekár lístok tak len 20 eur.