Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@saranata svrbelo ma brucho, tak mi ich pre istotu dala urobiť, či nemám problémy s pečeňou. na buduci týždeň idem do poradne, tak uvidím čo bude
@nessy mne brali tiež zatiaľ krv len dva krát
@19vierka84 aha tak preto🙂 som rozmyslala ze preco
Ahojte, augustovky!
Tiež mám termín v auguste, ale, žiaľ, sem nebudem stíhať chodiť. Všetkým vám gratulujem k tehu a želám, aby čo najpohodovejšie prebiehalo.
Chcem sa spýtať, či tu nie je ešte nejaká nastávajúca maminka, čo svoje staršie dieťatko ešte dojčí? Ďakujem.
@trutka @trutka tak to isté povedala endokrinologička aj mne, že nemám užívať hlavne Femibion, stačí vraj klasická kyselina listová... presne kvôli tomu jódu 😨
@nessy @saranata mne brali tiež trikrát, prvýkrát klasický krvný obraz, to sa chodí nalačno a potom v 12 a 15tt tie gen testy, ktoré sa vraj vyhodnocujú spolu, to už som nalačno byť nemusela
@saranata tak to som bola prekvapená aj ja, keď mi to povedala... ja som mala tiež všetky výsledky v poriadku. Minulý týždeń som bola opäť na odber, že či náhodou sa niečo nezmenilo (sleduje ma kvôli predchádzajúcemu potratu a neúspechom pri IVF), v piatok výsledky, uvidíme 😉
mňa dnes čaká poradňa, držte palčeky 😉
@svet1 neplanujem obmedzenie, kojíme na poziadanie ako chce malá, mna začali riadne boliet bradavky okolo 12tt ale už to prestalo, vtedy to bolo hrozne ale zvládli sme to🙂 to prejde podla mna to je len ten prechod, u kazdej inak🙂
jedine čo som ja zmenila bolo nočne kojenie ale to už aj kvoli veku lebo ona bola hore aj 6 x za noc a to bolo neunosne a ja som bola celý den potom ešte viac unavená, takze nočne sme zrušili uplne pred mesiacom. cez den ju neobmedzujem
a ak sa sama neodstaví tak budem kojit tandemovo🙂
@bodka70 dakujem dala som si tú vodu s citronom a lahla som si a dnes domm vstala a mám bolest hlavy na druhej strane ☹ ☹
už ma asi šlahne nič ma nebaví iba by som spala ☹
@saranata dakujem za radu splnila som 😉
@nessy dakujem neviem dnes ma bolí druhá čast čela a spánok 😠
neviem čo to má byť ☹
@miskachrumka Miska, moja mamina mava migrenove zachvaty a studene obklady jej to len zhorsuju. ked to na nu pride, okrem liekov viem ze si nahrieva sol v utierke a to si priklada. este sa jej mozem opytat na nejake recepty potom
@loralo dakujem
ja mám toto prvý krát ešte som to nezažila ☹
len nechcem jesť lieky

a kolko krat ste boli od zaciatku nakrv vlastne? ja len dva krat