Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@saranata viem ja som pri malom bola a vtedy to stálo cca 35E vo zvolene no som zvedavá teraz kolko nás to bude stáť 😒
Ahojte aj ja sem patrím. 😵
@svet1 @saranata Pripájam sa ku dlhodobo dojčiacim 😅 , ešte stále dojčím moju slečnu 😕 , ale už len večer (ale najnovšie si zmyslela aj ráno), v noci sa vôbec nebudí, no je už veľká, ale ona vždy dobre spala.
Ja neplánujem nič, čo sa týka odstavenia, to plánuje moja dcéra, patrím k zástancom prirodzeného dojčenia a odstavenia. 😉 A uvidíme, možno bude aj tandem, ktorý je tiež koniec koncov prirodzený viď - http://www.flickr.com/photos/17153845%40N00/601...
Nie sme síce šimpanzy, ale súvislosť tam je, 98% našej a šimpanzej DNA sa zhoduje. 😎
@miskachrumka ja som bola pred dvoma rokmi v Hlohovci a tam to stálo dvd+fotky 40eur
teraz už mám moj lekár 3/4D sono takze budem u neho , síce drahšie ale priamo tu 60eur usb + dvd+ fotky
baby dalo by sa si dať urobiť pri 3D-4D sone miminka aj spraviť 3D prs ?
@miskachrumka u mňa bol možno aj problém s tým že už raz som mala zvýšené pečeňové testy, takto radšej kukla. Brucho ma svrbelo dosť často a hlavne večer, som si niekedy myslela, že sa aj dokúšem 🙂
@saranata možno to urobia, len to zabalia do niečoho iného. Každý lekár tomu aj tak hovorí inak
@19vierka84 máš pravdu ináč aj ja som mala dakedy vysoké pečenové testy no brucho ma nesvrbí 🙂
@miskachrumka odporúčila mi krém čím si mám natierať brucho a pomohlo to, už ma to nesvrbí, len keď zabudnem náhodou deň, alebo dva sa natrieť, tak potom zase začne. 🙂
@saranata
@miskachrumka , tak s tým matuzalemom len žartujem, však som ešte mladica 😀 😀 😀 . ja to beriem v pohode, celé to tehotenstvo, aj kámošky a známi mi ho doprajú 😉 , všetci to prijali dobre. Teda až na moju mamu, samozrejme, tá to prijala vlažne a s kyslou tvárou že "čo už, keď ste sa tak rozhodli" (rozumej, čo už, keď si nechcela ísť na interupciu 🙄 ). Ale s tým som rátala, už ju poznám 😒.
@bodka70 naši sú v pohode, moja mama už chcela vnúča,tak sa asi aj teší, len im to ešte tak nepríde. možno až keď budem mať veľké brucho, alebo až keď to bude medzi nami, tak si to poriadne uvedomia. zase priateľova mama, tak tá mi zase hovorí aby som sa jej o to starala, lebo tá sa už nevedela dočkať, kedy bude babka, tak teraz chodí po obchodoch a zatial len pozerá, ale určite ju neskôr chytí aj nákupná horúčka 🙂
@nastasyk pozor, z ovocia sa tiež priberá, veď to je skoro samý cukor 🙂
@19vierka84 to hej, ale mne inak chuti len masko, segedin, pizza a tak...takže to bude prijemna zmena🙂
@nastasyk segedin som už dobre dlho nemala, tak asi urobim starému 😀 mne zase strašne momentálne chutí čokoláda a pukance, ja sa zase teším už na čerstvú zeleninku a na šalatiky . Ovocie lúbim ale môžem ho momentálne len v malom množstve, inak mi je blbo 🙂
@miskachrumka ako som to pochopila tak ano,no baby pisu ze im brali 3x krv,na zakladne ako hiv krvna skupina,druhy krat tie papp a teraz triple.Ja osobne si myslim ze ked nam brali len dva krat tak tie zakladne + papp nam brali vtedy na zaciatku tebe v 9tt a mne v 12tt a teraz ides na triple a ja som bola minuly piatok na to :D
@nessy , ono to asi závisí aj trochu od toho, kedy prídeš 1x k lekárovi ohľadne tehotenstva. Keď si tam napr. 1x už v 7tt, tak ti zoberú krv na tie základné vyšetrenia a potom okolo 10-12tt na tie PAPP-A. Ale keď prídeš 1x okolo 9-10tt, tak je možné že už ti zoberú krv na obe vyšetrenia naraz.
Výsledky z tých testov by mali byt zapísané v tehotenskej knižke a následne ked sa ide na morfologicky ultrazvuk ti to lekár pozrie aspoň take mám ja info
ach jaj, holky, koľko ste tu toho popísali, kým som bola u lekára 😅
tak ja hlásim, že sme v poriadku, oba screeningy negatívne, ale drobec akurát kopal nožičkami, tak sa nedalo povedať, čo to bude 😖 tak dúfam, že dievčatko, a nie nejaký futbalista 😉 od budúcej poradne sa už vraciam k svojmu obvodnému gynekológovi, k tomuto som chodila len ako riziková, no vraj už je najhoršie za nami 🙂 takže my sa pohlavie dozvieme asi až pri morfologickom utz 😠
@bobi3 možno to bude mala futbalistka, keď toľko kopalo 🙂 najviac naštve keď sa krpec na teba potom vykašle, kamoške dlho trvalo kym došla na to čo to bude, lebo mala sa jej furt otačala chrbtom cez deň a spala 😀
@bobi3 inak kamoš do cca 28 tt čakali chlapca a potom na 3D sa z toho vyklubala baba, aj sa baba narodila 🙂
Ahojte, aj ja mám termín na august (24.8.2012) 😵 môžem sa k Vám pridať?
Chcem sa Vás opýtať, či už niektorá z Vás cíti jemné pohyby bábätka, napríklad bublinky alebo niečo podobné 😉
@19vierka84 tak nám je to v podstate jedno, aj keď dievčatko by možno potešilo viac, len som si chcela pomaly kupovať výbavičku... takže dnes ma drobec naštval 😠 😅

@nastasyk juuj to hey...a vies co? ja som teraz objavila, ze mi strasne chutia jahody... bola som cez tyzden na trhu a mali tam uz take pekne eno nuno mnam tak som ich sprasila ze ani neviem hehe 🙂) a melony...mnooo to bude ina zranica v lete 🙂) juuuj uz aby to tu bolo 🙂)