Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@nessy ale tento má dobrú farbu. takáto hnedá sa mi páči 🙂
tak ja tento , farba aj pre chlapca aj pre dievča, je potiahnutý neoprenom takze aj v lete aj v zime , u mna vyhral vo všetkých smeroch ,
@19vierka84 podla mna cervena je uni ja by som ju dala aj chlapcovi :D
@19vierka84 je aj tento pekny,oni vacsinou kombinuju dve farby a vrch sa vacsinou da otacat,ja mam jednu stranu oranzovu a druhu bledomodru a mozes si dat na ktoru mas naladu :D
@tatya ja som z LV a tu budem aj rodiť 🙂 takže reálne sa v pôrodnici asi nestretneme 😀
aj ja mám problém s menom pre dievčatko, buď Tamarka alebo Miška, musím ju vidieť a vtedy sa rozhodnem 😉
ale od začiatku tehu som stále mala pocit, že to bude chlapček, čo by som sa aj tešila...ale vlastne je mi to jedno, len nech je zdravučké!
@nessy nooo tak ja budem v strede 18tt teraz keď idem, ale asi mi ho ešte nebude robiť, netuším...kamarátke robil včera, boli aj s mužom, je v 21tt a že to bolo úplne krásne, skontroloval všetky orgány, chrbticu stavec po stavci, urobil im aj 3D foto, a na záver im doktor povedal, že čakajú krásneho zdravého chlapčeka, strašne sú natešení 😵
@bobi3 videla som pekny aj zeleny a ja mam fialkovy,taky orgovanovy sportovy,moj stary povedal ze nech si ho kupim ked sa mi lubi sak sa teda potom preda a kupime iny ked bude chlapec 🙂
ale tak hadam sa nenahneva krpec ked sa bude vozit vo fialkovom,je to jemna farba,teda ak bude krpec nie krpata :D
@nessy to je to jediné čoho sa obávam, ale tak si už druhá, že čo mi povedala, že to môže byť aj pre chlapca, lebo viem že chceme určite aj druhé ak sa bude dať, tak preto rozmýšľam nad nejakým neutrálnym 🙂 Ďakujem za radu 🙂
Ahojte babule, tak ja som vam tu nenapisala uz pekny mesiac, ale do teraz mi byvalo stale zle a dako ani nebol cas, obcas som vas tu trosku precitala 🙂 pozeram, ze uz vyberate kociky, ja som pri malej kupila taky bordovo ruzovy a nakoniec som to potom aj olutovala, akonahle mala vyrastla a zacala aj papavat v kociku tak bol ten kocik taky strasne spinavy, ze hruuza 😒 takze teraz pozeram kociky iba tmavej farby a tiez nie moc drahy, myslim, ze je skoda dat tolko penazi do kocika, my chceme najist tak do 400 eur najviac a aj to uz sa mi zda ze je dost. Hlavne pri prvej skusenosti by som brala aby bol ten kocik co najlahsi a tie kolecka samozrejme su lepsie vacsie, kolkokrat sa stane, ze v zime nie su udhrnute chodniky a vtedy som ocenila vacsie kolieska 😉
@19vierka84 cervena je urcite uni,poznam baby co maju pre chlapcov cerveny a vyzeraju v tom dobre 🙂 a mne sa to paci,praveze taka cervena a oranzova mi pridu najviac uni zo vsetkych pestrych,este taka bezova,bledohneda
ja som povodne chcela tento, http://www.svetkocikov.sk/kociky-x-lander/570-x... uz ked sa mala narodila a potom som ho uvidela tak som si povedala, ze pri druhom by som ho chcela, ale potom som sa dozvedela, ze to je polsky kocik, nemate s nim niektora skusenost?
Ahojte
ako sa tu máte kočky?
ja som každý den viac a viac vysypaná strašné čo ja som ešte aj v puberte mala peknú pleť tak teraz je to strašné 😅
😅 😝
má tu niektorá niečo podobné ?
@miskachrumka ahojky 🙂 tak ja som to mala aj pri malej, aj som oskaredela vtedy dost ☹ a teraz mam to iste a vravi sa ze vtedy byva dievcatko 🙂 teraz som sice cela vyhadzana, ale mam pocit, ze mam lepsie nechty, a to som mala 4 roky gelove a teraz som ich dala dole uz 2 mesiace ich nemam a nechty mam uplne super 🙂 a aj vlasy, staci mi ich umyvat raz za 5 dni, vobec sa mi nemastia, no az na tu plet 😒
@miskachrumka ahoj, aj ja mám v poslednej dobe strašnú pleť, hádam ešte horšiu ako som mávala pred menzesom... 😅
@miskachrumka ja som tiez vyhadzana,co som nikdy nebola,som mala plet jak miminko aj puberte a pri malej som nebola tiez a teraz kazdy den nejaky novy blbak ☹ a neni pravda ze ked cakas babu tak oskaredies,ja som opeknela kazdy tvrdil a nebola som vyhadzana ked som ju cakala 🙂
@miskachrumka no ja som momentálne tiež nejaká vysypaná, také niečo ako akné 😠
@vevuska1 tak moja sestra kúpili poľský a vraj je dobrý, tak neviem... no ja si myslím, že pre jedno dieťa stačí asi aj taký... ak niekto plánuje aj súrodenca, tak možno je lepšie investovať do kvalitnejšieho, myslím si😒
@bobi3 ja nie som proti polskym veciam, prvy kocik sme mali polsky a to bol des a hruza 😒 no a teraz citam recenzie na tento co som si vyhliadla a same nevyhody pisu o nom 😒 asi je fakt najlepsie ist do kamenneho obchodu a tak si vybrat a aj predajcovia si myslim poradia
ano ak planujete este surodenca a vies ze budes chciet ten isty kocik aj pre neho investovat sa oplati 🙂
@miskachrumka tak aj našťastie vyhádzaná nie som, ale strašne mi padajú vlasy - možno na konci tehotenstva už budem aj plešatá, ale zato nechty mám ukážkové, pred tým som také pekné nemala
Ja mám kočky aj vlasy na prd aj nechty na prd aj pleť 😠
pri malom to všetko bolo uplne na opak vlasy som mala krásne ,huste, lesklé 🙂
nechty pestované mne každy hovoril že mi oči žiaria že viodno že som tehotná že som strasne pekná a žiarim 🙂
no teraz sa cítim ako ohava vlasy bez lesku padajúce nechty sa mi lámu a pokožku som už opisovala ☹
a aj chute mám iné ako pri malom pre to myslím že by to mohla byť baba 🙂
len pre to pre nič iné 😒

@nessy takže tiež trojkolka 🙂 pekný, a keď je vanička veľká, ako píšeš, tak super 😉