icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
8. mar 2012

@madzik aj mna bolela hlava strašne tri dni neskutočne chodila som s obkladom okolo čela ☹ a nemala som chuť ani žiť ☹ ☹ no tabletku som nezobrala ani jednu chvalabohu 🙂

vevuska1
8. mar 2012

@miskachrumka noo tak presne takto som sa citila ja ked som cakala malu, hlasy otras a aj mi padali strasne, let otrasna, nechty neviem lebo som mala gelove 🙂 ale celkovo som sa citila taka nepritazliva, niektore maminky ziarili a ja som si stale ripadala ako daka priserka 😒 teraz je to dost podobne, iba tie vlasy sa mi menej mastia a nepadaju mi tolko, plet tiez nemam bohvie aku, ale je pravda, ze si do zych vyrazok stale rypem 😅 ale kazde tehotenstvo je ine, nemusi to byt pravda, ze ked oskaredies tak cakas dievcatko, ale tak sa to hovori a mne sa to veru pri malej potvrdilo a teraz si aj preto myslim, ze budeme mat opat dievcatko, takeho vnutorneho tusaka mam 🙂

bobi3
8. mar 2012

@vevuska1 no práve som volala so sestrou, tak prvý kočík mali z poľska, ten vraj bol zlý, museli vymeniť... teraz čakajú druhé a kupujú už tretí kočiar, takže takto ani moc neušetrili 😖 ja som tiež nie zásadne proti, no ja radšej investujem do kvalitnejšieho aj s papiermi...

@19vierka84 ja mám vlasy práveže celkom fajn, aj nechty, len tá pleť sa trochu pokazila 😠

@miskachrumka tak asi bude baba 😀 a čo by ste chceli?

vevuska1
8. mar 2012

@bobi3 My sme tiez prvy mali polsky a ten bol uplne strasny, bol tazky hrozne, nemotorny, do kufra auta sa zmestil len tak tak a nakoniec este aj zacal zanasat do jednej strany takze otras :( jedine co som ocenila boli velke nafukovacie kolieska ktore boli super v zime ked napadol sneh, inak nic ine, od 10 mesiacov sme malu supli uz do golfacu. Preto teraz chcem uz kvalitnejsi kocik ale aj za rozumnu cenu, lebo davat 800 eur za kocik je dost veru na to ze my uz dalsie mimi neplanujeme 😅 ale uz mam aspon skusenost a viem aky kocik presne chcem, len este taky najist 😉

nessy
8. mar 2012

@bobi3 uz mam v albume foto kocika kukni je tam na jednej fotke v oranzovej strane a na druhej je to otocene 🙂

nessy
8. mar 2012

@bobi3 ako ja som dala viac a mam aj pre druhe a teraz nic neriesim 😀

bobi3
8. mar 2012

@nessy presne tak, možno bola investícia na začiatku väčšia, no v konečnom dôsledku si ušetrila 😉 a kočiarik super, praktický, taký som ešte nevidela, žeby sa to dalo meniť... a na tej fotke si ty? 🙂

saranata
8. mar 2012

@bobi3 jasne skusala som ho, ma ho známa a bola som v Brendone skusit ho a pozriet ten nový model a páči sa mi najviac , ja už nespekulujem s iným , asi ho aj pojdeme koncom mesiaca kupit

miskachrumka
8. mar 2012

@vevuska1 ja mám tiež tušáka že to bude baba tak vnútorne to cítim uvidíme o mesiac či moja intuícia neklamala 🙂

miskachrumka
8. mar 2012

@bobi3 ano chcela by som babu kedže už doma máme chlapa ale je mi to jedno nech je zdravé to hlavné 🙂

vevuska1
8. mar 2012

tak babule asi som si nasla kocik 🙂 super ze to tam ta ani aj pekne odprezentovala 🙂 http://www.bambino-kociky.sk/index.php/e-shop/9...

vevuska1
8. mar 2012

@miskachrumka ja som pri malej mala tusaka, ze budeme mat chlapca 🙂 no a mame babu jagu 🙂

miskachrumka
8. mar 2012

@vevuska1 no ved uvidíme čo to bude na koniec 😉
ale som zas zvedavá 😀

miskachrumka
8. mar 2012

@vevuska1 peknučký je ten kočik 🙂

vevuska1
8. mar 2012

@miskachrumka jj celkom sa mi pozdava, ist ho este pozriet nazivo, treba poskusat aj, ale ja viem, ze nakoniec to este 100 krat zmenim 😅

emilia25
8. mar 2012

ahojte som tu dlho dlho nebola.ako sa citite?uz citite pohyby babetka?

miskachrumka
8. mar 2012

Tak ja som zatial rozhodnutá ak bude chlapček pre tento http://www.slnieckovo.sk/index.php/domov/507-ko... 😵

a ak bude baba tak tento http://www.slnieckovo.sk/index.php/domov/507-ko... 😵

miskachrumka
8. mar 2012

@vevuska1 podobne 😀
ja to tiež zmením je to ešte daleko 😉

vevuska1
8. mar 2012

@emilia25 ja uz mam sice jedno tehu za sebou, ale vobec neviem posudit ci citim pohyby babatka alebo su to pohyby criev 🙂 niekedy sa mi zda ze babatko si tam uz hopka pekne, na uzv ked sme boli naposledy sa teda nadhadzovalo poriadne, mala mi pri uzv skoro vzdy spinkala, tak to bol celkom zazitok

vevuska1
8. mar 2012

@miskachrumka tiez velmi pekne 🙂 ved uvidime ako sa rozhodneme nakoniec, ja uvidim hlavne ked si budem moct poskusat osobne, uz som nasla aj redajnu v trnave kde by som ho mohla ist pozriet, len musim nahovorit muzika nech ide aj on 🙂

miskachrumka
8. mar 2012

@vevuska1 ja kočík budem kupovať na poslednú chvílu a dúfam ,že kúpime ružovy a aj nám bude tvrdiť že to bude baba a narodí sa chlapček tak neviem asi ma porazí 😅

emilia25
8. mar 2012

@vevuska1 ahoj no ja citim pohyby uz asi 2 alebo 3tyzdne dnes ma akurat zglbal gynekolog ze v ziadnom pripade nemozem citit este pohyby.ale ja viem kedy mi to robi v crevach a kedy mi kopka babo.aj pri prvom mi prvy gynekolog povedal ze zacnem pohyby citit kolo 14tyzdna a naozaj som ich aj zacala citit pri druhom synovi ten sice zacal v tom 14 ale potom mal pouzu a zacal ma pekne kopkat okolo toho 18tyzdna.ale teraz kolko razy hlavne ked lezim na chrbate tak citim ze mi pod rukou co si beha a creva mi stale nemozu predsa pracovat.

nessy
8. mar 2012

@bobi3 hej ta blond som ja 😀

vevuska1
8. mar 2012

@miskachrumka ja tiez este kupovat nechcem, pri malej sme ho kupili len tak tak na cas 🙂 manzel isiel po kocik do obchodu a ja som uz lezala s malou v nemocke, takze sme to stihli 😉 teraz ho kupime asi trolinku skor, ale teraz este nie urcite, lebo si to mozem este rozmyslet nakoniec a ja ani nic zatial nekupujem, este som nekupila ani len male ponozticky, nic proste, teraz ma to nejak nelaka. Az ked budem vediet co cakame nieco kupim, zatial nie lebo ja mam po malinkej vsetky veci odlozene od narodenia az po teraz a kopec veci su ako nove uplne, takze ak budeme mat dalsiu babu mam vsetko, ale samozreje, ze aj daco nove kupime a ked bude chlapck tak so asi dako popredam a pre chlapceka nakupime vsetko novucke kedze ja ani nemam po kom dedit vecicky

vevuska1
8. mar 2012

@emilia25 pri malinkej som citila aj ja, ale az okolo 20 tt a teraz sa mi zda, ze este nic, ja totiz ani brusko nemam este 🙂 iba take malinke, ale vela ludi ani netusi ze som tehu bo to nie je vobec vidiet, no ale cakam kazdu chvilu uz kedy zacne krasne kopkat

ursula5
8. mar 2012

@bobi3 no ja som si kúpila staršie veci od švagrovej 😀 😀 😀 a mám ešte po svojich deťoch ale to je ozaj len tak na doma, von k lekárom budem musieť niečo dokúpiť 😉
aj ja chcem ísť už cvičiť ale čakám na jednu kámošku a zatiaľ sa neozvala asi pôjdem sama 😎
na zápchu je dobrá vláknina ako píšeš ja som mala tiež problém začala som každý deň jogurt jest s vločkami s ovocím, hrušku a trošku sa to polepšilo až taká rodosť 🙂

bobi3
8. mar 2012

@saranata veď ja som o tom našom už tiež tak na 90% presvedčená, takže možno tiež ho už čoskoro budeme mať doma 😉

@miskachrumka ja mám zas tušáka, že bude chlapec 😒

@nessy kočka 🙂

@vevuska1 ja som v 16tt tiež mala len takú vypuklinku, za 2 týždne narástlo 😉

bobi3
8. mar 2012

@ursula5 kúpila? mne to dúfam rodina požičia 🙂 a cvičenie je určite super, aspoň som medzi takými holkami s bruškami ako ja😅 ja už na zápchu skúšam všetko možné, občas pomôže, občas nie 😠

ursula5
8. mar 2012

@miskachrumka páčia sa mi výber kočíkov asi aj ja pouvažujem, aj cena je celkom fajn 🙂

ursula5
8. mar 2012

@bobi3 veru kúpila!!! no moja švagriná z Brna je trošku trhnutá ale aspoň mám pokoj a povedala som si že chcem mať svätý pokoj lebo už rok ma otravuje či budem tie veci chcieť inak by ich predala a to som ešte ani tehotná nebola a ani nevedela či sa nám to podarí, ja som tiež bola z toho prekvapená a moja rodina tiež, ale aspoň viem ako sa k nej mám teraz postaviť 😀 za dobrotu na žebrotu 🙂