Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
baby dufam ze moj votrelcek sa nebude na mna hnevat a nijak mu to neublizi ale ja mam uz druhy krat straaasnu chut na sackovu polievku,riadne slanu.viem ze to nieje zdrave ale dufam ze sa nic nestane....
@saranata tak ja ešte netuším či som pribrala, alebo nie. bruško mám možno akurát plnšie, ale ja som ho mala už aj predtým väčšie, lebo všetko čo som pribrala, tak to mi išlo do brucha. 🙂
@nessy podľa mňa je lepšie si trošku dať ako skôr sa trápiť s tým, že si nedáš hlavne keď máš na to chuť. Možno sa ti aj poďakuje, ze aj ono má na to chuť.
Ahojte baby, ja mam tiez termin v auguste... mozem sa k vám pridat? Citam, ze uz riesite kociky... tak ja som pri prvom mala baby smile V-max a nikdy viac.... bol velmi tazky a ked si predstavim ze budem musiet tlacit kocik a druhou rukou drzat maleho.... ja som ho jednou rukou ovladat nedokazala... teraz sa mi paci nurse lokk pro... mam ho aj v albume... len este neviem v akej farbe, kedze este nevieme co budeme mat 🙂 tak len neutralne farby som pozerala 🙂
@19vierka84 a potom bude po mame a bude lubit tie nezdrave sackove polotovary ako ja 😀
@bobi3 ako myslíš v mojom prípade či v tvojom 😀 😀 😀
a prečo 😒 však to je jedno 😵
@ursula5 ved to že sú pekné aj cena je dobrá už drahší kočik nebudem kopovať poučila som sa pri malom 😒
@19vierka84 ja som do 11tt pribrala 1,30 kg a teraz v pondelok som mala plus 1,80kg tak zhruba 2kg ževraj je to presne váha dietatka plus podová voda a atď len nejesť večer toho sa držím 🙂
@nessy aspoň budeš mať parťáka potom 😀
@miskachrumka tak to mas dokopy 3 kila nie? ja som tiez mala do 17Tt nejake 3 kila ale brucho tomu nenasvedcuje 😀 je straasne velke
@miskachrumka ja zistím tento týždeň, lebo ja sa vážim u doktorki. Doma váhu nemám a kupovať sa mi ju kvôli tomu nechce. Koľko je vlastne norma pribrať?
@19vierka84 vraj tych 10-12 max 15 som pocula 😀
@19vierka84 ja mam aj dve poziciam ked chces 😀
@nessy nie ja som to myslela tak že som mala plus 1.80kg dokopy nie plus 1.30kg +1.80 😀
myslela som váhu celkovo nie prírastok
a ja mám už tiež bruško ja si myslím že to patrí ktomu 🙂
@19vierka84 ja si myslím že nejaká presná norma neexistuje ale tak určite nad tích 16kg je už asi vela ja som pribrala pri malom 20kg a nik sa nestažoval len som sa necítila dobre 😒
@miskachrumka ahaaaa 😀
no videla som foto,mas mensie ako ja 😀 mne sa strasne vypucilo dopredu
@nessy aj mne ide do predu 😀
pri malom mi išlo aj do bokov 😅
@nessy radšej nie, lebo by ma to iba deptalo, nakoľko pred otehotnením som začala chudnúť a schudla som cca 5 kg, len už to asi nepôjde, lebo krpec sa rozhodol, že mi to prekazí a uhniezdi sa tam, tak po pôrode môžem pokračovať 😀
@miskachrumka ja som pribrala nejakych 11kg viac som nestihla 😀
@miskachrumka mne pri oboch ide stale dopredu 😀 vobec nie do bokov a potom ma strasne tlaci na rebra,ked sedim tak ma pali pod prsami co ma tlaci :-/
@19vierka84 no ja budem potom tiez 🙂

@bobi3 noo ja som myslela, ze uz budem mat dake brusko kedze sa hovori, ze po druhom babtku vykukne brusko skor, ale u mna ee 🙂 ale ja som aj taka malinka a chudsia, ale uz som aspon pribrala konecne, lebo uz som sa strachovala, ze nie je daco v poriadku, take uz mam o 1 kg viac 🙂