icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

nessy
8. mar 2012

@19vierka84 presne.
ale na tyych fotkach ak myslis tie co som tam s kocikom tak to som zo stresov schudla 11 kil za 3 mesiace,som mala 49 kil 🙂
to bola pre mna parada a ked som dosla na svk tak postupne som mala 57 ☹ a nie a nie schudnut

19vierka84
8. mar 2012

@nessy s tým hajzlovým pavúkom som myslela tú fotku čo si dala s tým bruškom 🙂 ja som na moju výško 175 mala 84 kíl čo je dosť, pred vianocami som schudla na 78 a ešte cca 15 ma čakalo, len už sa to nedá.

vevuska1
8. mar 2012

@19vierka84 ja som sa bala aj prveho, ale to je take ine 🙂 sice hned ako sa mala narodila som povedala, ze uz druhe nechcem, ale rychl som na to zabudla 🙂 ako samotny porod nebol vobec strasny, prave naopak, len ta prva doba porodna u mna trvala 2 dni nie a nie sa otvarat, dva dni v nemocke s kontrakciami a stale na dva prsty 😒 az ked manzel zavolal jednej znamej tak sa o mna zacali viac zaujimat, hned mi dali cipok, pustili plodovu vodu dali na infuzku a pak to slo jak po masle, len tie dva dni boli hrozne, lezala som na tej vzdycharni, ako to volaju a tam sa prestriedalo tolko mamiciek a hned kazda sla po chvilke rodit a ja stale nic, ze to bolo hrozneee. tak sa bojim, ze sa to zopakuje

nessy
8. mar 2012

@19vierka84 jaaj tak to teraz tak vyzeraaam 😀

miskachrumka
8. mar 2012

Baby dočítam vás večer pekný den MDŽ 😉

19vierka84
8. mar 2012

že počasiu hrabe, vonku snežíííííííí 😀 ja chcem slniečko 🙂

19vierka84
8. mar 2012

@vevuska1 ja si myslím, že druhé už ide rýchlejšie, len to prvé býva vačšinou problém. Priateľ ževraj nechcel ísť von až 15 hodín ho rodila jeho mama, zato jeho mladší brat bol za dve hodky vonku ako sa ponáhlal. to by sa aj mne páčilo 🙂

vevuska1
8. mar 2012

@19vierka84 jj ved v toto dufam aj ja, ze druhe pojde von rychlo 🙂 asi radsej na to nemyslet
inak u nas je tiez sneh a stale pada taky jemny a to vcera bolo este kraaasne slnecno

nessy
8. mar 2012

@19vierka84 no mna mama dlho rodila tiez a ja som bola este omotana snurou a segra vyletela ze ju ledva na konci chytili 😀
ale ja som mala vsetko rychlo,som nestihala sledovat co sa okolo mna deje,dufam ze to tak bude aj teraz 😀
cca nejake 4 hodky to trvalo,pre asi dve hodky ma prehanalo a mala som bolesti v podbrusku ako pri hnacke 🙂
ja ze nejaka salmonela a ono to bol porod 😀

nessy
8. mar 2012

@19vierka84 no na dnes hlasili ochladenie a na zapade snezenie aj s dazdom tak som sa bala ale u nas nic nastastie ale vraj zajtra sa ma uz oteplit 😀

tatya
8. mar 2012

@nessy tak toto som robila aj ja 🙂 kocik bol zlozeny a zavadzal v predsieni skoro tyzden, len aby som sa mohla stale z neho tesit a kocikovat po izbe 😀 aspon viem, ze som nebola sama 😀

tatya
8. mar 2012

@saranata jeej, tp uz je normalne brusinko 😅 ako je to mozne, ked si schudla 😲
aj ja chceeem brusinkoooo... ale kedze ja som gulka, moje brusko bude vyzerat ako tehotenske az niekedy v 6 mesiaci 😒 dovtedy si budu vsetci mysliet ze som len zas prirala 😖

nessy
8. mar 2012

no idem ja po malu do skolky a na anglictinu,tak sa potom pokukam co ste popisali 🙂

19vierka84
8. mar 2012

@tatya @nessy tak mne sa toto s kocíkom vyhne, lebo ja ho uskladním u našich do pôrodu, nech ho nemám doma, lebo asi by som to aj ja robila 🙂 už teraz rozmýšlam pomaly čo kde dám, leb zo začiatku bude mať krpec postielku v spálni s nami, tak bude musieť prísť reorganizácia 🙂

tatya
8. mar 2012

@alinka01 ahoj, vitaj a maj sa medzi nami dobre 🙂
robim augustovu tabulku - pridam Ta tam a dopisem aj mena, ak ste uz vymyslali 😀

tatya
8. mar 2012

@nessy jeej, aj Tebe uz pekne brusenko vykuka 🙂

tatya
8. mar 2012

@nessy 😀 😀 😀 ze liposukciu 😀 ja som tiez nachodila kilometre a kazdy sliboval, ze ked budem kojit, pojde to dole a zostali mi este 4 kila navyse ako pred prvym tehu 😒 tak som skoncila kojenie a ze zacnem nejaku dietu a zrazu som zas tehu, takze chudnutie sa odklada 😀

saranata
8. mar 2012

@nessy jeej krásne brušeno🙂

saranata
8. mar 2012

@tatya bruško mi pred týždnom vybehlo a chudnem všade inde😀

tatya
8. mar 2012

@saranata tak to by sa aj mne pacillo 😉 , poznam viac bab co na zaciatku tehu schudli a aj take co po porode zhodili ovela viac ako nabrali v tehu... len na mna sa tusim nalepi aj jablko 😝 na konci prveho tehu som bola ako slon, pribrala som 20 kg 😝 a velmi dufam, ze teraz to bude menej 🙂

saranata
8. mar 2012

@tatya ja som pribrala po porode, kvoli stítnej zlaze a drzalo sa ma to furt, tak teraz to išlo dole a mozem priberat 😀 😀 😀 😀

tatya
8. mar 2012

Ja som uz uplne prestala verit tym "babskym" poveram, ze ked je brusko do bokov je baba a ked je spicate tak chalan.. podla mna je to o type postavy aku mame 🙂
a ze dievcatko krasu berie a pri chlapcovi opeknies, no jasne, vraj cakm chlapca a vyzeram minimalne ze modelku 😀 , zacali mi padat vlasy, nechty mam uplne slabe, lamave a vyhadzala som sa, kompletka tvar, ale aj cely dekolt, ramena a vrch chrbta 😝
Ale este je jedna moznost - aj chlapec moze byt model 😀 😀

kalifa28
8. mar 2012

@tatya ani nehovor 🙂
ja sa teraz strašne snažím, zatial len psychicky 🙂 ale myslím, že si dávam pozor viac ako pri prvom tehu. A aj sa viac hýbem s dcerkou, kočíkujem, upratujem, atd... takže už to nie je len ,,kvasenie,, 😝 😝

ursula5
8. mar 2012

@miskachrumka ani ja nechcem drahší však na čo len by som ho chcela vidieť naživo 🙂

tatya
8. mar 2012

ahojte vsetky, obnovila som zas nasu tabulku a je nas uz viac, tak som to rozdelila na dve casti 🙂
kuknite do mojho fotoalbumu 🙂

slnieckko
8. mar 2012

@tatya mna videla mama po dlhsej dobe, pozera na mna a ze to nemoze byt chlapec... ved mas vyhadzanu tvar 😀 asi si kazdy mysli ze chlapec z teba spravi topmodelku ako si pisala, tak uz sme dve vynimky ktore potvrdzuju pravidlo 😅

miskachrumka
8. mar 2012

@19vierka84 na to by som sa určite nespoliehala 😀
to je uplne individuálne

nessy
8. mar 2012

@tatya no teda riadne 😀

nessy
8. mar 2012

@vevuska1 ja sa bojim riadne dost casto ma to napadne lebo ja som aj koli tomu dlho deti odkladala,je to moja celozivotna mora ☹

carodejnica
8. mar 2012

@tatya mám dojem, že existuje aj súkromná skupina https://www.modrykonik.sk/forum/spolocny-termin-miesto/porod-v-auguste-2012/ - neviem, či sa pridajú do tabuľky 😉