Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@vevuska1
@19vierka84 ja som dokonca aj dokimu navrhla ze chcem sekciu ze sa strasne bojim a nedal sa prehovorit aj ked som chcela zaplatit
@nessy ten strach urobí porod dva krát tak zlým, ja mám obavy ale skor o to či všetko prebehne ok a dieta bude v poriadku, porodu ako takeho sa nebojím .
vzdy ked som išla do porodnice už tak som si hovorila stále zachvílu si budeš dieta drzat v naručí a sustredila som sa na to pri kazdej kontrakcii🙂a druhý porod býva spravidla rýchlejší ak nemáš velký rozdiel medzi dvoma porodmi ale je bolestivejší.
@nessy čo už mám ja povedať ja som mala strašný porod ☹ 😢
@nessy nad tym som aj ja rozmyslala, ved si to zaplatim tak co, len kamoska mi povedala, ze mozem rovno zabudnut. Budem asi krpcovi dohovarat, nech nerobi neplecu a nech ide tak ako ma a nie ze tam bude trcat, lebo mu urobim zo zivota peklo 😀
Akurat som pozerala po nete lehatka pre krpca, tak rozmyslam nad tym ci si ho kupim a ked hej tak ci ho vlastne vyuzijem. Stale rozmyslam nad tym ako to budem riesit, lebo mame v dome styroch psov, aj ked viem ze mu urcite neublizia, ale tak sameho ho na gauci, alebo na posteli urcite nechat nechcem .
@nessy oni ti nemožu urobiť sekciu na tvoje prianie !!!!!!!!!
Dievčatá,
čo si myslíte o tomto kočíku http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=10640751&tab=0 - ja zvažujem jeho kúpu, pretože už mám autosedačku - vajco - po dcére 4 Baby Colby, ktorá sa dá naň nakliknúť. Nenašla som naň žiadne recenzie, čo ma trochu štve, lebo zas na druhej strane nechcem kupovať mačku vo vreci.
Páči sa mi, že je aj lacný, lebo ja za kočík nemienim dať viac ako 250€. 😕 Na ten rok, čo ho budem používať, sú to vyhodené peniaze a na leto mám ešte po dcére bugynu Chicco Ponee XS.
Navyše ja okrem kočíka idem určite kupovať aj baby šatku a nosič - Manducu, čo asi zo začiatku využijem určite viac ako koč. Na to sa moc teším, lebo pri dcére som akosi s nosením otáľala a potom už bola veľká, ona mi nechcela byť v kočíku, veľa plakávala. Teraz tak trochu aj ľutujem.
@saranata no rozdiel mam skoro 4 roky a ked by bol rychlejsi tak bude dvojhodinovy 😀 a bolesti boli take v norme ja som nemala take strasne kontrakcie,ja som ani nevedela ze su to kontrakcie 😀 mna bolelo stale len podbrusko tak viac ako pri kramoch,ale pri tych ma brucho neboli tak neviem 😀
@carodejnica no cena je dobrá len športova je tak isto ako sme mali mi pri coletto austin 4 a nieje to pohodlné pre dieta a ani do lahu sa uplne nedajú dať 😒
tak už nechcem taký tip ale je fajn a zelený sme mali pri malom tak už nechcem zelený ak bude chlapec idem na modrú a aj baba tan a farby do fialova
@19vierka84 ja som mala take to hojdacie lehatko od fisher price a velmi sa mi to osvedcilo dost som ju v tom mala
@miskachrumka niekde ked zaplatis spravia 😀
@nessy tak to teda počujem prvý kráttttttttt že by robili sekciu na vyžidanie som v šoku 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕
@nessy je to strašná bolesť po prebudení ovela vačšia ako sú kontrakcie !!!!!!!!!!
@miskachrumka ahá, myslíš, že sa to nedá dať do roviny? 😕 preto to nie je pohodlné, či aj pre niečo iné? 😕
@miskachrumka v zahranici normalne 😀
a som pocula ze to prichadza aj sem,predpokladam ze do BA a skor asi na nejake sukromne kliniky a o tej polesti som pocula a kamoska ma pomaly 4 rocneho syna a stale si po sekcii neciti spodok brucha,ma to take necitlive
@carodejnica no malý nám vtom nechcel byť a aj tak dieta neleží ako by malo aj ked tam pišú že je to to isté 😨
čo vobec nieje
však si prečítaj či sa dá dat športová čast do uplneho lahu !
ale pochybujem tieto tipy asi tažko !
@nessy ja mám polku brucha skoro necitlivú a pri zmene počasia je to strašné !
a milne si myslia mamičky že je sekcia ako by predídeniu tomu všetkému čo ku klasickému porodu platí lebo ja tužim po klasickom porode a nemožem mať nikdy som takú bolesť necítila strašné a to som mala také kontrakcie že som až 3 krát odpadla a som od bolesti zvracala no čo ti budem písať ked tri dni do teba pichajú stále vyvolávačky tak to má aj svoje odovodnenie 😢 ale aj tak sa tom tomu rezu nevyrovná bojím sa to znova prežiť :(((((((
@nessy pozeram aj na vibracne, ale zda sa mi to byt chujovina, lebo ked to raz na to naucim, tak to budem musiet robit stale. Aspon si myslim.
@miskachrumka ak ta takto dlho nechali trapit sa a tolko vyvolavaciek ti napichali, tak by som povedala, ze to aj dost odflakli, lebo pocula som,ze ked po prvej vyvolavacke sa nic nedeje, tak uz ides pod noz.
@miskachrumka no je tam iba, že "Regulácia sedadla v 3 polohách" 😒
ináč baby ja ked tak rozmýšlam ja asi som rozhodnutá pre klasické kočiky tipu :http://deti.bazos.sk/inzerat/12486438/Novy-trojkombinovany-kocik-pouzivany-iba-6-mesiacov.php
ževraj sú velmi pohodlné maju zvlášť vaničky a aj sú ževraj praktické no niesu až tak inn 😒
@carodejnica no to je sed a polosed a že ten "lah " 😠 no ja len ti pišem že mi sme mali ten istý tip a už nikdy viac 😉
@19vierka84 no veru nechali ma velmi trápiť všetci boli zhrozený no ja som štastná že sme okej 🙂
16hod som bola v strašných bolestich už som oodpadávala od bolesti a unavy a aj tak sa malemu zpriečila hlavka a keby som ho vytlačila tak by som mu zlomila vazy 😢 😢 😢 strašne taks om išla po nož a to ma rezali od pupka dole 😢 😢 😔

@miskachrumka ze seklo,hruuuza.si zober ze som mala len nejakych 10 kil na sebe ale strasne mi to bolo vidiet na tvari,dufam ze teraz taka nebudem,ja som sa strasne citila,jak medved