Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@trutka to mi je lúto neviem čo by som robila ja ☹ ☹
ale ja tiež držím palce a verím že baby je v poriadku
Ja idem na tripple testy pondelok no neviem kolko sa čaká na výsledky tak budem nervozna ale už nič neovplivním 😒 pri malom si už ani nepamatam či mi to robili a nie kolko ešte kolko trvalo čakanie 😒
Dakujem Vám všetkým za podporu babulky. Dúfam že to nakoniec bude všetko dobre a zostane to len ako zlá spomienka
@obycko aj to tak bude !!!!!!!!!!
@obycko a vcera mi hovori ze : aj vam vysli testy pozitivne ? cize je nas viacej ... ☹ ja uz idem v utorok na konzultaciu do Nitry,som sa vcera objednala a tam sa po rozhovore rozhodnem ci pojdem na amniocentezu.objednala som sa aj k dr. Cunderlikovi,hovorila mi dr. ze by bolo dobre keby som isla aj tam.
@19vierka84 , @miskachrumka dakujem vam,je to hrozny pocit,od placu mi uz ide hlava prasknut,ja viem ze to nemusi nic znamenat,ale aj tak je tam stale ten zly pocit
@trutka ja by som asi tiez veľa času preplakala a dokonca by som asi ani spat nevedela. uvidim ako ja dopadnem, mna to este len caka, tak dufam bude vsetko v poriadku. musi to byt strasne nechutny pocit.
@19vierka84 ano je.no v noci som bola od 3 hore potom som nejako o 6 este na chvilu zaspala. rozmyslala som ze ked ma to neprejde tak si pojdem kupit tie homeopatika na upokojenie. dufam ze budes mat vysledky v poriadku, staci ked sa tu trapime 2 😔
@obycko moja mamina rodila, ked mala 33, testy jej tiez vysli velmi zle, bola vysoka pravdepodobnost, ze babatko nebude zdrave,ale narodila sa nam krasna a zdrava sestricka, takze sa neboj, urcite vsetko dobre dopadne 🙂 mne brali krv na testy dnes, som zvedava ako dopadnu a uz som konecne mala normalny tlak, tak som sa potesila 🙂
@trutka ja by som robila to isté musí to byť strašné viem sa v žiť do tvojej koži :( musí to byť strašné ☹ ☹
ak sa možem opýtať máš už dietatko ?
ja si myslím že to mamičkám vela pomáha
@trutka ja si myslim že aj napriek tomu treba mysliť pozitívne aj ked asi sa to nedá !
a ked vindu zlé vysledky nieje možné ich znova opakovať ?
@obycko ja som bola u Dr. Ondrejčáka na genetike a čakali sme 3 týždne minimálne... snáď máš pravdu a už to zmenili, držím palčeky 😉
A nemyslím si, že to je kvôli veku, ja budem mať v apríli 35, čiže ešte pred termínom a všetko bolo ok, dúfam teda 😕 v utorok idem za novým lekárom, tak snáď to bude dobré, nastrašili ste ma trošku 😒
@obycko a kolko stoja tie testy u dr. ondrejcaka? aj z amnia mas vysledky do nejakych troch dni ale stoji to dost penazi.
@saranata mne hovorili ze najlepsie je amnio do 20 tt. a zase to sono sa robi v 20 tt, ze vtedy je najlepsie vidiet.preto mi hovorila ze najlepsie su obidve moznosti.
@miskachrumka mam 26 a som prvorodicka
@miskachrumka zevraj nie lebo by dlho trvalo kym by prisli vysledky
Babky, držím palce, aby všetko nakoniec dobre dopadlo... a myslite na to, že lekári väčšinou radšej dramatizujú vopred, čiže nie všetky predpovede musia byť zaručene správne !!!!!! Ja mám okolo seba asi tri baby, čo im hovorili, že neviem aké postihnuté bude ich bábätko a všetky sú zdravé, takže treba určite myslieť pozitívne. Nenervujte sa zbytočne, lebo bábätko všetko cíti a nepáči sa mu, keď sa maminka hnevá a nervuje
@majuska7111 ja viem moj drobcek vsetko citi 😢 skusim sa dat do poriadku

@saranata áno. Prvé Papp-a mi vyšlo zle vzhľadom k veku. Mám uz 34. A tripple neviem. Sedim v čakárni u doktorky tak uvidím co tam vyšlo.
@trutka Aj ty to máš zle? Obe chodíme ešte aj k tej istej doktorke. Ale mne hneď volali že mám okamzite prísť že nemôžu čakať do stredy kedy mám dohodnutý termín.