icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

obycko
9. mar 2012

@saranata áno. Prvé Papp-a mi vyšlo zle vzhľadom k veku. Mám uz 34. A tripple neviem. Sedim v čakárni u doktorky tak uvidím co tam vyšlo.
@trutka Aj ty to máš zle? Obe chodíme ešte aj k tej istej doktorke. Ale mne hneď volali že mám okamzite prísť že nemôžu čakať do stredy kedy mám dohodnutý termín.

miskachrumka
9. mar 2012

@trutka to mi je lúto neviem čo by som robila ja ☹ ☹
ale ja tiež držím palce a verím že baby je v poriadku

miskachrumka
9. mar 2012

Ja idem na tripple testy pondelok no neviem kolko sa čaká na výsledky tak budem nervozna ale už nič neovplivním 😒 pri malom si už ani nepamatam či mi to robili a nie kolko ešte kolko trvalo čakanie 😒

obycko
9. mar 2012

Dakujem Vám všetkým za podporu babulky. Dúfam že to nakoniec bude všetko dobre a zostane to len ako zlá spomienka

miskachrumka
9. mar 2012

@obycko aj to tak bude !!!!!!!!!!

trutka
9. mar 2012

@obycko a vcera mi hovori ze : aj vam vysli testy pozitivne ? cize je nas viacej ... ☹ ja uz idem v utorok na konzultaciu do Nitry,som sa vcera objednala a tam sa po rozhovore rozhodnem ci pojdem na amniocentezu.objednala som sa aj k dr. Cunderlikovi,hovorila mi dr. ze by bolo dobre keby som isla aj tam.

@19vierka84 , @miskachrumka dakujem vam,je to hrozny pocit,od placu mi uz ide hlava prasknut,ja viem ze to nemusi nic znamenat,ale aj tak je tam stale ten zly pocit

nessy
9. mar 2012

@obycko hmm to mrzi,drz sa urcite to dobre dopadne

19vierka84
9. mar 2012

@trutka ja by som asi tiez veľa času preplakala a dokonca by som asi ani spat nevedela. uvidim ako ja dopadnem, mna to este len caka, tak dufam bude vsetko v poriadku. musi to byt strasne nechutny pocit.

saranata
9. mar 2012

@obycko no ja mám tiez 34 v, lete pred termínom mám35 rokov, ale papp-a zatial dobre vyšli tak dufam ze aj tripple
drzím palce bude to v poriadku, zrejme podstupis dokladne sono a to vyvráti pochybnosti,.uvidíš čo ti odporučia

trutka
9. mar 2012

@19vierka84 ano je.no v noci som bola od 3 hore potom som nejako o 6 este na chvilu zaspala. rozmyslala som ze ked ma to neprejde tak si pojdem kupit tie homeopatika na upokojenie. dufam ze budes mat vysledky v poriadku, staci ked sa tu trapime 2 😔

obycko
9. mar 2012

@trutka ja uz ked mám ísť na amnio a genetiku tak chcem ísť do BA k Doc. Ondrejcakovi. Tam sú výsledky do 3 dni. Všade inde čakas 3 tyzdne. By som sa zblaznila tak dlho byt v neistote. A ty vieš aj hodnoty aké ti vyšli?

ela2710
9. mar 2012

@obycko moja mamina rodila, ked mala 33, testy jej tiez vysli velmi zle, bola vysoka pravdepodobnost, ze babatko nebude zdrave,ale narodila sa nam krasna a zdrava sestricka, takze sa neboj, urcite vsetko dobre dopadne 🙂 mne brali krv na testy dnes, som zvedava ako dopadnu a uz som konecne mala normalny tlak, tak som sa potesila 🙂

saranata
9. mar 2012

@trutka Cunderlík je super, a robí velmi dobre sono, a na sono sa ide vzdy pred amnicentezou , niekedy potom ani netreba amnio

miskachrumka
9. mar 2012

@trutka ja by som robila to isté musí to byť strašné viem sa v žiť do tvojej koži :( musí to byť strašné ☹ ☹
ak sa možem opýtať máš už dietatko ?
ja si myslím že to mamičkám vela pomáha

miskachrumka
9. mar 2012

@trutka ja si myslim že aj napriek tomu treba mysliť pozitívne aj ked asi sa to nedá !
a ked vindu zlé vysledky nieje možné ich znova opakovať ?

bobi3
9. mar 2012

@obycko ja som bola u Dr. Ondrejčáka na genetike a čakali sme 3 týždne minimálne... snáď máš pravdu a už to zmenili, držím palčeky 😉
A nemyslím si, že to je kvôli veku, ja budem mať v apríli 35, čiže ešte pred termínom a všetko bolo ok, dúfam teda 😕 v utorok idem za novým lekárom, tak snáď to bude dobré, nastrašili ste ma trošku 😒

trutka
9. mar 2012

@obycko a kolko stoja tie testy u dr. ondrejcaka? aj z amnia mas vysledky do nejakych troch dni ale stoji to dost penazi.

@saranata mne hovorili ze najlepsie je amnio do 20 tt. a zase to sono sa robi v 20 tt, ze vtedy je najlepsie vidiet.preto mi hovorila ze najlepsie su obidve moznosti.

@miskachrumka mam 26 a som prvorodicka

saranata
9. mar 2012

@bobi3 to nie je ze kvoli veku zlý vysledok, len automaticky kvoli veku ten test vyskočí, a nie kvoli riziku, ale tam sa ráta ako som písala vyššie krv+geneza+ vek, ak tebe robili genetiku a nemáš deti tak ti to vyšlo dobre a je to ok

trutka
9. mar 2012

@miskachrumka zevraj nie lebo by dlho trvalo kym by prisli vysledky

saranata
9. mar 2012

@trutka no ked su zle vysledky tripple tak sa hned robí sono , aby bol čas...keby niečo, morfologický sa moze robit už od 18tt

trutka
9. mar 2012

@saranata sestricka ma objednala tak ze v 20 tt,ze vtedy je najlepsie,tak je neviem

majuska7111
9. mar 2012

Babky, držím palce, aby všetko nakoniec dobre dopadlo... a myslite na to, že lekári väčšinou radšej dramatizujú vopred, čiže nie všetky predpovede musia byť zaručene správne !!!!!! Ja mám okolo seba asi tri baby, čo im hovorili, že neviem aké postihnuté bude ich bábätko a všetky sú zdravé, takže treba určite myslieť pozitívne. Nenervujte sa zbytočne, lebo bábätko všetko cíti a nepáči sa mu, keď sa maminka hnevá a nervuje

trutka
9. mar 2012

@obycko ja mam zvys. riziko downovho syndromu 1: 190

trutka
9. mar 2012

@majuska7111 ja viem moj drobcek vsetko citi 😢 skusim sa dat do poriadku

saranata
9. mar 2012

@trutka dobre tak sa objednáva ale ak máš zle testy tak by som trvala na tom aby som išla skor, ale aj tak sa neboj tam nič nebude a babatko bude zdravučke

saranata
9. mar 2012

@trutka tak taketo zvyšene riziko nie je az tak velke, niektore baby mali 1:20 a maju zdrave deti , to je len statistika a to znamená ze statisticky moze jedna zena zo 190tich mat dieta s postihnutím

trutka
9. mar 2012

@saranata mne tak vysvetlovatla,ze keby som mala 190 deti tak jedno z nich bude postihnute

saranata
9. mar 2012

@trutka nie bude ale mohlo by byt , preto sa potom odporuča amnio

bobi3
9. mar 2012

@saranata tak potom dobre, si ma trochu upokojila 😉

saranata
9. mar 2012

@bobi3 nestresuj sa ked mas vysledky dobre tak to už nerieš, teš sa na morfoligický ultrazvuk🙂