Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@saranata dakujem za vysvetlenie !
Bodka z toho mám ja najvačší strach že ten rez nevydrží ☹ ☹
@miskachrumka , prasknutie (natrhnutie) maternice - je to veľmi veľmi zriedkavá vec, ale môže sa stať - dieťa sa dostane mimo maternice voľne do brušnej dutiny matky - hrozí veľké nebezpečenstvo dieťaťu i matke. Zvyčajne maternica praskne v mieste oslabenia, čiže v stenčenej jazve po sekcii. Ale, ako vravím, je to veľmi zriedkavá vec a najčastejšie sa stáva pri pôrodných kontrakciách.
@miskachrumka , dala som do svojho fotoblogu nejakú svoju tvorbu, keď chceš, tak sa pozri, možno prídeš na iné myšlienky 😉 .
@miskachrumka neboj Misel jasne ze to ta tvoja vydrzi a vsetko bude oki 😀 , kedy budes vediet pohlavie ? 😀
@saranata , sú to hrozný idioti, tí vypaľovači trávy a to sa ešte krotím vo vyjadreniach 🙄 🙄 🙄
Strašne je mi to ľúto, veď to sú nevyčísliteľné a nenahraditeľné straty. Minulý rok som sa tam akurát chystala s dievčatami (máme to nedaleko, len nám to nevyšlo, tak sme mysleli, že pôjdeme toho roku. 😒
NEHORY (iba) HRAD...HORY HISTORIA ☹
@katja_ neviem ak nie na sone 3.4 tak na 3D sone vo zv!v polke apríla 🙂
@miskachrumka no som zvedava ci bude dievka
@katja_ ty si viac zvedavá ako ja 😀 😀 😀 😀 😀 😝
ale nie však uvidíme je mi to jedno !!!!!!!!!
@miskachrumka ved ale aj na seba som na vsetky 😀 😀 😀 😀
@miskachrumka smutne 😖
ani my sme nestihli pozrieť hrad Krásna hôrka ☹ a už h asi nik dokopy nedá, je mi to strašne ľúto a našich spoluobčanov čo majú všetky výhody v tomto štáte by som najradšej otrávila jedom na potkany!!!! 😠
@miskachrumka no ja ho potrebujem nájsť niekde v Žiline alebo v blízkom okolí 🙂 som si to poslala sebe 😀 😀 😀
@ursula5 aj mne sa to stáva 🙂 mne nerobí problém ani ísž do ZA keby si našla niekde ten obchod drahý z tade pochádza tak tam chodíme často 🙂
Baby tak sme boli voliť no lutujem že som nevolila č.10 Kotlebu 😠 som ale hlúpa on požierq ciganov ktorých tak strašne nenávidím ! 😠 😠 😠 😠
@ursula5 ahoj kukam ze vyberas ten isty kocik co ja ja sa rozhodujem medzi alpinou a amigom ale asi ten amigo chcem ho ist pondelok kuknut ci ho maju pri carfuure ci ako sa to pise tam maju tieto polske kociky dost dobry vyber tak tam skocim a dam ti vediet ci ho tam maju tiez ho chcem vidiet na zivo ja chcem zeleno cierny
Ahojte, pridavam sa, mame termin na 20.8. 🙂 uz viete niektora pohlavie?? ja idem na ultrazvuk az 3.4. a neviem sa dockat 😝
@saranata tak s tym testom sme na tom rovnako, kazdy den chodim pozerat do schranky ci ma tam nic necaka, je to uz ale 11 dni od testu, tak dufam, ze uz ani nic nepride 😨 mne je tiez uplne jedno co to bude, mame doma jednorocneho chlapceka a viem si ho predsatvit ako sa krasne hra s bracekom, aj ked ostatni si praju dievcatko, mne je to uprimne jedno, alew som uz zvedavaaa 😀 daj potom urcite teda vediet co to je, bdem sa aspon takto tu tesit s vami
😉

@miskachrumka trhlina alebo roztrhnutie