Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@ebelin s tymto som sa s tretla veru prvy krat ...zlte teliesko, priapdne tehu cysta na vajecniku sa moze spravit aj pri mimomat tehu, ale o tom, ze by gestacny vak sa v maternici urobil pri mimomat tehu, tak to mi je divne aj z logickeho hladiska, ved ako sa potom vyvyja to mimomat? Mozno ste sa len nepochopili, ze to inak myslel...
ked som mala jeden raz podozrenie na mimomat tehu, v maternici nebolo vidiet vobec nic, vtedy mi dr bral krv na hcg, ak by stupalo a v maternici nic, je zle, ak klesalo ako u mna bolo dobre...
nie som lekar, ale zatial som sa stretla vzdy len s tym, ze ak je gestacny vak v maternici je to ok, problem moze nastat, ak sa nezacne vyvyjat plod, teda vak ostane prazdny, alebo sa plod zacne vyvyjat a nezacne bit srdiecko...ale to co tebe povedal dr, to som veru este nepocula a to sa medzi snazilkami a tehulkami pohybujem tu na koniku uz rok...
Tak ja by som sa na tvojom mieste nebala a hlavne nestresovala, to je najhorsie co moze byt, stres, teraz musis byt v klude 🙂
@chirabell Ale nie, moj lekar je strasne zlaty a odbornik.. 🙂 len ja som bola dost nervozna 😀 a ked som sa ho spytala ci je vsetko v poriadku mi povedal, ze mi teraz nemoze este dat uplnu istotu, ze sa jedna o normalne tehotenstvo, kedze mimomaternicove bude vediet vylucit az na kontrole o tyzden...
a co ine by este mal vidiet?
no tak som konecne ten digi zohnala tak zajtra spravim pisu tam ze najlepsie je ranny moc a ze najlepsie je ho robit den ako mala dojst mrcha a neskor ze vtedy je najpresnejsi pred tym ma len 80 % a menej percent tak som zvedava zajtra mne by mala zajtra dojst co nedojte dufam ked mam ciarky dve
@kosska3003 no ja som obehala cely trencin a test som nezohnala :( kupila som si obycajny mamatest a testovacia ciarka je uz silnejsia,nez kontrolka...dneska som si volalal k dr,objednala ma na 20.decembra...
@lenkaks no ja som bola svagrine kupit v zdravotnicky potrebach poporodne vlozky a tam na mna zasvietil sa aj predavacka kukala ze aka kombinacia poporodne vlozky a tehotensky test 😀 no ja spravim zajtra tento a potom cakat do 19 decembra co povie dr
@kosska3003 vidis to,tam ma ani nenapadlo nakuknut,len po lekarnach som behala...tak super,ze si ho nasla 🙂
@lenkaks no ved ani mna som myslela ze tam este skocim vedla do lekarne a on tam na mna zasvietil ze kup ma kup ma tak som kupila 😀 😀
joj dnes sme kupili kaprov tak ideme fotit malu sa s nimi hra su vo vani no o zabavu ma postarane 😀
Babenky ja som mala poslednu ms 12.11 tak to ak som teda ktory tyzdne ako sa to rata 🙂
@kosska3003 ahoj zohnala si clerblue ja nie fakt je akysi vypadok kaslem uz nan 🙂
@tannia87 hej kupila som ho v poliklinike na vlcincoch za kauflandom v zdravotnickych potrebach ja som zvedava co mi tam vybehne zajtra rano
@tannia87 Najvyššia pravdepodobnosť otehotnenia bola okolo 25.11.2011
Ak si tehotná, si približne v 3 týždni a 5 dni
To znamená, že si v prvom trimestri
Ideálny dátum pôrodu je 18.8.2012 (fórum Augustovky 2012)
Normálny dátum pôrodu bude medzi 4.8.12 až 1.9.12
Do pôrodu zostáva približne 36 týždňov
toto mi vyslo na stranke tehotenskakalkulacka.sk ked som dala datum 12.11 tak aj mozno preto ti ten test nevysiel este si malo tehotna tam pisu ze najvacsie percenta su v den menstruacia a potom pred tym je mala sanca
no ja mam rapid obycajny uvidim kde henten zozeniem este dufam ze ti nedopadne ako ten moj 😀
@tannia87 no uvidim rano dam vediet potom
@kosska3003 no ale mne vysli etsty pekne a clerablue ti musi ukazat plus alebo minus mne neukazal nic praveze preto vravim ze bol pokazeny lebo tie presipacie hodinky tam blikali asi 5 min a potom nic.
ja ked si pocitam podla ovu tak som asi 2 tyzden
@tannia87 no hej podla ovu si 2 ale dr ti povie ze si 4 lebo oni to rataju od prveho dna poslednej menstruacie jaj to som zabudla ze ti to nic neukazalo tak uvidim co mne zajtra uz ked ho mam ho spravim a budem spokojna ak tam ukaze ze som tehu a potom cakat kym pojdem k dr ty si uz bola este nie ze
@kosska3003 ja nie este sa testnem zajtra a cez weekend a v pondelok volam ked sa ide k dr tak on robi sono zvnutra? ci nie prepac za otazky ale ja som prva krat tehu 😉
@tannia87 jasne pytaj sa ja rada odpoviem ano prve sono robi znutra cez brucho by nic nevidel este si myslim a koho mas dr ja som chcela volat zajtra ale zavolala som uz dnes
ja mam paucina pri mirage je.a mne kamartyk dnes hovorili nech si endavam robit sono zvnutra vobec ze mozem potratit tak sa bojim
@chirabell mne lekar povedal, ze niekomu kava tlak zvysuje, niekomu znizuje 😉
@emilia25 ja som mala cele prve tehotenstvo nad 170, spodny okolo 95, ale nastastie som kvoli tomu v nemocnici neskoncila.....teraz to ani nesledujem, citim sa zatial dobre, tak uvidime, mozno toto tehotenstvo bude v tomto smere ine 🙂
@tannia87 aj ja mam paucina no neviem to som nepocula ze mozes potratit s toho mne robila sono znutra ked som bola prvy krat tehu ale to som mala Golsku tak 19 ti poviem ako mi sono robil 😀
no ja tam pondelok zavolam a uvidim potom pokecam s dr a si s nim spokojna?
@tannia87 no ja neviem, ci tie kamaratky maju deti alebo nejake skusenosti s tymto, o com pises, ale o tom som este nepocula.....cez brusnu dutinu v rannom stadiu tehotenstva doktor neuvidi nic, preto sa robi sono zvnutra...a myslim, ze kazdy lekar-gynekolog, ktory sa touto oblastou zivi, je dostatocne skoleny a skuseny na to, aby to sono urobil spravne a aby neohrozilo zdravie matky a plodu....takze nestresuj, tvoj lekar najlepsie vie, co ako a kedy ma robit 🙂

Prosim vas vysvetlite mi tieto skratky. uz som ich videla ale netusim co znamenaju: 5+3tt a podobne. 😒