Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@nikinka1111 dakujem podobne 🙂
@kosska3003 kedy si mal poslednu MS?
pardon ze sa vam tu miesam do debaty 😀
@kosska3003 gratulujem k tehu si sa ani nepochvalila...no a k tomu mamtestu...ten maju vzdy v lekarni na narodnej 😉
@solinkarka no este musim ist na potvrdenie k Paucinovi idem az 19
@simik22 8.11
@kosska3003 jej to si naraz s nikinka1111 🙂
@kosska3003 tak sa mozno stretneme
@simik22 ja tiez nie mna uz nejak ani nenapina ani maternica ma vobec neboli a dokonca ani prsia uz ani vejecniky ma nebolia tak casto ako predtym niekedy az mam strach ci je vsetko v poriadku bo pri tych predoslych tehu ma vzdy maternica bolela a teraz je to uplne ine.uz ma napada aj mimo ked ma sem tam iba tie vajecniky pobolievaju a nie maternica.no je to uplne ine ako pri tych druhych tehu.
@kosska3003 v hypertescu v lekarni rozmyslam ze este skusim jeen ale encham si blok od neho pre istotu 🙂
@solinkarka ides aj ty ja idem na 13tu
@simik22 hej hej vsimla som si 🙂
@solinkarka ides aj ty ja idem na 13tu
@tannia87 no tam skusim zajst ked pojdem domov s porodnice idem nachytat bacili tehu hiihi idem svagrinu kuknut porodila pondelok
@kosska3003 aj my mame v rodine 5 emsacne babo tak aj na mna ais nalepilo len mam akusi depku ked tu citam co abby pisu ako rychlo to vie skoncit cele tak mam strach ☹
@tannia87 viem o com hovoris ja som si tym raz presla tiez som sa bala co sa moze stat a mam 2,5 rocnu dceru tak dufam v to ze toto tehotenstvo bude tiez bez problemov
@kosska3003 no musime verit a nemysliet na to kedy ides k dr 🙂
@tannia87 hej hej len tak mysliet ze to dobre dopadne ja idem 19 uz sa neviem dockat
@simik22 Mala by som byt v piatok tyzdni, takze na utz uz budem v siestom
@simik22 no ved dufam ze je vsetko o.k .ved kazde tehu je inaksie aspon tym to sa tak upokojujem a vela bab tu tiez pise ze len vajecniky ich bolia tak musim pockat do toho 19ked pojdem na to potvrdenie.aj ked mam kolko razy chut zavolat sestricke a spytat sa jej ci nemozem prijst aj skor.ale zas mozno toho 19 uz aj srdiecko bude vidiet tak asi pockam.
tysi dnes ktory den dpo ja asi zavola dr az v pondelok alebo:neviem kazdy mi hovori inak 😒
@emilia25 aj ja idem 19 sestricka ma tak objednavala aby uz bolo cosi vidno tak uvidime
@tannia87 ja som asi tak dnes 31dc tak dpo ratam tak 13,14
@mariposita ja som na zaciatku siesteho 🙂
@kosska3003 ja som dness 27dc dnes by mala byt mrcha mavam atke cykli a dposom 12 tak este nejdme volat staci bud tyzden nie 😕
Ahojte, ja som dnes 5+0tt , bola som na ultrazvuku, vidiet gestacny vacok, ale lekar mi povedal, ze ci sa nejedna o mimomaternicove mi bude vediet potvrdit az o tyzden to budem 6+1tt. Vam kedy potvrdili resp. videli, ze sa urcite nejedna o mimomaternicove? 😒
@ebelin ahoj, ak ti videl gestacny vak a videl ho v maternici, tak sa o mimomaternicove nejedna, ved gestacny vak je zaklad, v nom potom nasledne vznika plod...nerozumiem teda tomu, co ti vlastne chcel povedat...bud ho videl alebo nie a len ti chcel daco povedat. Aj ti to na monitore ukzal?
Jedine ze by si este mala oplodnene druhe vajicko a to by sa zaseklo na ceste do maternice, ako dvojvajecne dvojicky, ale to je tak mala pravdepodobnost a hlavne, ak videl gestacny vak v maternici, mal by vidiet aj pripadny zarodok mimo nej....
@chirabell @petula22 povedal mi, ze presne takto isto sa moze urobit dutinka aj pri mimomaternicovom, ze v tak skorom stadiu sa to moze prejavit navonok rovanko 😒 tak neviem, odisla som odtial taka dost neista..., ale snad to bude o tyzden v poriadku...a mimomaternicove mi uplne vyluci 😉 Gestacny vacok 6mm videl aj mam fotky 🙂

@simik22 ja 8,11 🙂 držím palce